Cliffer nu 30 dagen Gratis proberen

Geplaatst op:
01/04/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
30 dagen Gratis!
Cliffer 30 dagen Gratis proberen

Bij Cliffer kun je nu 30 dagen onbeperkt boeken, luisterboeken en tijdschriften lezen. Met de code n3kj4dm8vs start je gratis de proefperiode van 30 dagen.

Cliffer Gratis proberen

Wil je even ontspannen om een leuk tijdschrift te lezen of naar een boek luisteren in de trein? Het kan allemaal met deze Gratis actie van Cliffer. Met een abonnement kun je altijd en overal onbeperkt lezen en luisteren. Een abonnement kost normaal € 9.99 per maand, met deze actie kun je 30 dagen gratis proberen. Ben je nog niet overtuigd, start de proefperiode van 30 dagen met de code n3kj4dm8vs. Veel luister plezier met dit unieke en handige product. Geen boeken of tijdschriften kopen en menen. Gewoon je telefoon, tablet of laptop gebruiken en lezen of luisteren op plaatsen waar je dat wilt. En dat voor slecht € 9.99 en de eerste maand gratis proberen.

Waarom niet proberen?

  • Onbeperkt genieten van boeken, luisterboeken én tijdschriften
  • Een abonnement kost slechts € 9.99 per maand.
  • Altijd en overal toepasbaar.
  • Opzeggen is geen probleem, je kunt dagelijks stoppen.
  • Vind je het leuk om meer gratis boeken te luisteren?

Altijd alles lezen

Even een woontijdschrift doorbladeren, relax naar een spannend verhaal luisteren in de openbaar vervoer, of jezelf helemaal kwijt raken in een boeiend boek? Met Cliffer is het net waar je op het moment zin in hebt en wat je direct kunt doen. Voor dit lage maand bedrag onbeperkt toegang tot een wereld van Nederlandstalige boeken, luisterboeken en tijdschriften. Lekker veel luisterplezier en oneindig genieten van het aanbod aan titels dat elke dag nog groter groeit! En wat lekker is, de app staat op een device die bij je hebt. Zo switch je even van je smartphone naar je tablet. Om verder te gaan op je laptop. Over keuzevrijheid gesproken!

Cliffer 30 dagen onbeperkt genieten!

Cliffer 30 dagen Gratis proberen

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!