Help de MAMAS ontvang Gratis bloomon cadeaukaart van € 6,-

Geplaatst op:
18/05/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis bloomon cadeaukaart
Help de MAMAS ontvang Gratis bloomon cadeaukaart van € 6,-

Bescherm de MAMAS! Door je inschrijving ontvang je een bloomon cadeaukaart van €6,-. Steun ze met een bedrag naar keuze en help 60.000 kwetsbare kinderen!

Gratis bij MAMAS een bloomon cadeaukaart van €6,-

Miljoenen kinderen in Zuid-Afrika gaan hongerig naar bed. Gelukkig leggen de MAMAS moestuinen aan bij de meest kwetsbare gezinnen, ze hebben nu steun nodig. Door het Kinderfonds MAMAS te steunen, kunt u helpen. Voor u donatie ontvangt u een bloomon cadeaukaart van € 6,- gratis. Het Kinderfonds heeft een mooie campagne gestart om kwetsbare kinderen te helpen.

Siya groeit alleen op in de sloppenwijken van Zuid-Afrika, de moeilijkste plek om een kind te laten groeien. Voor slechts 20 cent per dag (6 euro per maand) kan MAMA Claudia Siya alles geven wat hij nodig heeft. U kunt helpen door het Kinderfonds MAMAS te steunen en ontvangt een bloomon cadeaukaart ter waarde van €6,-.

U kunt met een klein bedrag helpen en ontvangt een leuk extraatje voor u storting. Uw steun zal ervoor zorgen dat het Kinderfonds MAMAS 60.000 kwetsbare kinderen kan helpen in de 59 prachtige projecten waar ze actief zijn.

Wil je de MAMAS helpen?

In heel Zuid-Afrika hebben 3 miljoen kinderen dagelijks met honger te maken en dat kunnen we ons in Nederland niet voorstellen. Er is meer, ze kunnen vaak niet naar school en hebben geen toegang tot medische zorg. Gelukkig zijn er de MAMAS die in deze moeilijk situatie kunnen helpen. Ze proberen de kinderen te helpen en zorgen voor voeding, medische zorg, scholing, en liefdevolle aandacht. Deze organisatie zet zich in voor de meest kwetsbare kinderen en kunnen je hulp goed gebruiken. Wil je nu doneren en dit kinderfonds helpen? Ze zullen er super blij mee zijn.

Word donateur en ontvang het Kookboek

Voor uw inschrijving en steun ontvangt u het bloomon cadeaukaart ter waarde van € 6,-. Dit wordt snel bij u bezorgd. Ze gaan onverzettelijk door en hebben je steun nu hard nodig. Het eerste moment dat de kinderen onder vleugels van MAMAS komen tot ze hun eerste baan vinden. Echt op eigen benen kunnen staan dat is het belangrijkste en gaan ze de organisatie verlaten. Doe je mee en wil je dit goede doel steunen? Maak een klein bedrag over en steun zo het goede doel. Wil je meer kookboeken scoren kijk even op Gratis247 in de rubriek Gratis producten!

Bescherm de MAMAS ontvang Gratis bloomon cadeaukaart

Help de MAMAS ontvang Gratis bloomon cadeaukaart van € 6,-

Laat een reactie achter.