Help de MAMAS en ontvang Gratis kookboek

Geplaatst op:
18/07/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Kookboek
Help de MAMAS en ontvang Gratis kookboek

Bescherm de MAMAS! Door je inschrijving ontvang je een uniek Kookboek met speciale gerechten. Steun ze met een bedrag naar keuze en help 60.000 kwetsbare kinderen!

Gratis MAMAS kookboek

In Zuid-Afrika gaan miljoenen kinderen met honger naar bed. De MAMAS leggen moestuinen aan bij de meest kwetsbare gezinnen thuis. Steun het Kinderfonds MAMAS en ontvang gratis het prachtige kookboek van de MAMAS en Robèrt van Beckhoven. Het Kinderfonds is gestart met een mooie campagne.

Steun dit met een klein bedrag naar keuze en krijg daarvoor een gratis kookboek met unieke recepten. Je steunt met een klein bedrag zeker 60.000 kwetsbare kinderen in de 59 mooie projecten waar het Fonds actief is.
Wist u dat er in Zuid-Afrika miljoenen kinderen met honger en pijn naar bed. Help geef een gezin een moestuin en ontvang het prachtige MAMAS kookboek met recepten van Robert van Beckhoven. De coronapandemie treft iedereen!

Wil je de MAMAS helpen?

In heel Zuid-Afrika hebben 3 miljoen kinderen dagelijks met honger te maken en dat kunnen we ons in Nederland toch niet voorstellen. Er is meer, ze kunnen vaak niet naar school en hebben geen toegang tot medische zorg. Gelukkig zijn er de MAMAS die in deze moeilijk situatie kunnen helpen. Ze proberen de kinderen te helpen en zorgen voor voeding, medische zorg, scholing, en liefdevolle aandacht. Deze organisatie zet zich in voor de meest kwetsbare kinderen en kunnen je hulp goed gebruiken. Wil je nu doneren en dit kinderfonds helpen? Ze zullen er super blij mee zijn.

Word donateur en ontvang het Kookboek

Voor uw inschrijving en steun ontvangt u het Kookboek van de ambassadeur Robèrt van Beckhoven. Dit wordt ongeveer 3 november of eerder bij u bezorgd. Ze gaan onverzettelijk door en hebben je steun nu hard nodig. Het eerst moment dat de kinderen onder vleugels van MAMAS komen totdat ze hun eerste baan vinden. Echt op eigen benen kunnen staan dat is het belangrijkste en gaan ze de organisatie verlaten. Doe je mee en wil je dit goede doel steunen? Maak een klein bedrag over en steun zo het goede doel. Wil je meer kookboeken scoren kijk even op Gratis247 in de rubriek boek!

Bescherm de MAMAS ontvang Gratis kookboek

Help de MAMAS en ontvang Gratis kookboek

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!