Kwebbels Kinderboeken met gratis cadeau t.w.v. € 49.95

Geplaatst op:
12/10/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis cadeau t.w.v. € 49.95!
Ontvang een Gratis kinderboekenpakket

Kwebbels kinderboeken geeft bij een abonnement een Gratis super smart kindertablet of 2 toegangskaarten voor Wildlands Adventure weg.

Kwebbels kinderboeken leerzaam en leuk!

Probeer 12 maanden de Kwebbels kinderboeken aanbieding en ontvang een gratis Super Smart kindertablet of 2 toegangskaarten voor Avonturenpark Hellendoorn t.w.v. € 49,95. Ontvang maandelijks de leukste kinderboeken in de leeftijden van 0 tot en met 15 jaar. Het is een abonnement van 12 maanden waar je zelf beslist welk cadeau je wilt ontvangen. Vul je naam en telefoon nummer in en laat je bellen voor meer informatie!

De Kwebbels KinderboekenKwebbels Kinderboeken met gratis cadeau t.w.v. € 49.95Kwebbels Kinderboeken met gratis cadeau t.w.v. € 49.95

  • 4 leuke en leerzame kinderboeken
  • Aangepast op leeftijd en geslacht van het kind
  • Bepaal zelf hoe vaak je een pakket ontvangt
  • Ontvang een Super Smart KinderTablet.
  • Ontvang 2 toegangskaarten voor Wildlands Adventure
  • Gratis en vrijblijvend! De keus is aan jou.
  • Lees meer over deze actie!
  • Opzoek naar meer boeken acties?

Deze aanbieding is tijdelijk

Bij een bestelling mag Kwebbels Kinderboeken geheel vrijblijvend (eenmalig) telefonisch contact met u opnemen om meer informatie te verstrekken. Ze kunnen u vertellen hoe het abonnement in elkaar zit en wat u kunt verwachten. Het abonnement bestaat uit leuke kinderboeken en spannende jeugdboeken uit de lezers top 10.

De kinderboekenclub van kwebbels zorgt iedere maand voor leuke en boeiende leesboekjes voor alle kids van nul tot twaalf jaar. Het kinderboek plezier word met veel zorg en plezier door het team van kwebbels uitgezocht en verstuurd. Lezen is voor kinderen erg ontspannend en leerzaam. Dat is niet het belangrijkste het is vooral leuk en plezierig. De postbode is de man of vrouw die het leespakket brengt, en na de bezorging is het feest thuis! Daar zullen de kinderen naar uitkijken. Zo hebben ze leespakketten voor verschillende leeftijdcategorieën, zowel voor jongens en voor meisjes. Vinden de kinderen het leuk om iedere maand een leespakket te ontvangen? Of om de maand of om de twee maanden? Het kan allemaal bij Kwebbels Kinderboeken.

Kwebbels Kinderboeken voor alle leeftijden!

Laat een reactie achter.