Win een jaar lang Kwebbels Kinderboeken

Geplaatst op:
10/01/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis boekenpakket!
Win een jaar lang Kwebbels Kinderboeken

Bij Kwebbels kinderboeken maak je direct kans op een jaar lang gratis kinderboeken. Weet jij de zin te raden die we zoeken? Als dank ontvang je eenmalig een gratis kinderboekenpakket.

Kwebbels kinderboeken leerzaam en leuk!

Probeer 12 maanden de Kwebbels kinderboeken aanbieding door gratis mee te doen en de zin te raden. Bij een normaal abonnement ontvang maandelijks de leukste kinderboeken in de leeftijden van 0 tot en met 15 jaar. Het is een abonnement van 12 maanden waar je zelf beslist welk cadeau je wilt ontvangen. Vul je naam en telefoon nummer in, laat je bellen voor meer informatie en doe mee met deze gratis actie! Alle deelnemers ontvangen eenmalig een gratis kinderboekenpakket voor dank deelname.

De Kwebbels KinderboekenWin een jaar lang Kwebbels Kinderboeken

  • Raad de zin en win een jaar lang kinderboeken.
  • 4 leuke en leerzame kinderboeken.
  • Aangepast op leeftijd en geslacht van het kind.
  • Bepaal zelf hoe vaak je een pakket ontvangt.
  • Gratis en vrijblijvend! De keus is aan jou.
  • Lees meer over deze actie!
  • Op zoek naar meer boeken acties?

Deze aanbieding is tijdelijk

Bij een bestelling mag Kwebbels Kinderboeken geheel vrijblijvend (eenmalig) telefonisch contact met u opnemen om meer informatie te verstrekken. Ze kunnen u vertellen hoe het abonnement in elkaar zit en wat u kunt verwachten. Het abonnement bestaat uit leuke kinderboeken en spannende jeugdboeken uit de lezers top 10.

De kinderboekenclub van kwebbels zorgt iedere maand voor leuke en boeiende leesboekjes voor alle kids van nul tot twaalf jaar. Het kinderboek plezier word met veel zorg en plezier door het team van kwebbels uitgezocht en verstuurd. Lezen is voor kinderen erg ontspannend en leerzaam. Dat is niet het belangrijkste het is vooral leuk en plezierig. De postbode is de persoon die het leespakket brengt, en na de bezorging is het feest thuis! Daar zullen de kinderen naar uitkijken. Zo hebben ze leespakketten voor verschillende leeftijdcategorieën, zowel voor jongens en voor meisjes. Vinden de kinderen het leuk om iedere maand een leespakket te ontvangen? Of om de maand of om de twee maanden? Het kan allemaal bij Kwebbels.

Kwebbels Kinderboeken voor alle leeftijden!

Win een jaar lang Kwebbels Kinderboeken

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!