Ontvang een Gratis voorleesboekjes pakket

Geplaatst op:
05/04/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis boekenpakket!
Ontvang een Gratis voorleesboekjes pakket

Wilt u een gratis voorleesboekjes pakket ontvangen? Schrijf u in zodat u een gratis kinderboekenpakket thuisgestuurd krijgt waar u alleen de verzendkosten voor betaald.

Gratis voorleesboekjes

Weet u zeker dat u geen kans wil maken op een jaar lang Gratis voorleesboekjes? Vergeet niet dat de deelname helemaal gratis is, dus mis deze kans niet en laat alsnog uw gegevens achter. Voor de eerste 250 deelnemers aan deze actie ligt er tevens een gratis kinderboeken pakket klaar! Het is wel zo dat voor dit Gratis kinderboeken pakket slechts de verzendkosten moet betalen van € 9.95.

Iedereen zit helaas binnen en dat is niet anders. Wat is er dan fijner om jouw kind een fantastisch boekenpakket te geven om te lezen, of om voorgelezen te worden. Bij Kidzclub kun je vandaag een gratis kinderboeken pakket aanvragen. Wees er snel bij, want OP = OP!

Hoe werkt het

  • Inschrijven voor deze actie is helemaal Gratis.
  • Na u inschrijving doet u mee zonder verdere verplichtingen.
  • De eerst 250 deelnemers krijgen een Gratis boekenpakket en een cadeau.
  • U betaalt hier wel verzendkosten voor.
  • Hoe leuk is voorlezen aan kinderen?
  • Kwebbels kinderboeken heeft meer leuke acties.

Gratis kinderboeken 

Wat is er leuker dan het voorlezen voor het slapengaan? Een fanatieke boekenlezer hoeft geen reden te hebben om zijn of haar kinderen ook met het leesvirus te besmetten. Maar waarom is het zo belangrijk voor jou en je kind om voor te lezen? Want of je nu voor het slapen gaan een mooi verhaal voorleest aan je (bijna) tiener, of met je peuter samen door een prentenboek bladert… voorlezen is altijd een bijzonder en ontspannen moment. En het heeft ook nog eens een positief effect op de woordenschat en de fantasie. Waar wacht u nog op! Voorlezen is toch geweldig. Alleen al voor die reden zou ik me snel inschrijven en genieten van de mooie verhalen.

Alle Baby’s, peuters en kleuters die worden voorgelezen, ontwikkelen een voorsprong in hun taalontwikkeling. Het voorlezen verklaart dat 8% van de verschillen tussen kinderen in woordenschat en beginnende leesvaardigheid. Veel plezier met de boekjes.

De leukste voorleesboekjes!

Ontvang een Gratis voorleesboekjes pakket

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!