Win 1 jaar lang voorleesboekjes

Geplaatst op:
17/11/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win Gratis boekenpakket!
Win 1 jaar lang voorleesboekjes

Wilt u een jaar lang gratis voorleesboekjes ontvangen? Schrijf u dan gratis in voor deelname aan het onderzoek zodat u een jaar lang gratis kinderboeken kunt winnen.

Gratis voorleesboekjes

Weet u zeker dat u geen kans wil maken op een jaar lang Gratis voorleesboekjes? Vergeet niet dat de deelname helemaal gratis is, dus mis deze kans niet en laat alsnog uw gegevens achter. Voor de eerste 250 deelnemers aan deze actie ligt er tevens een gratis kinderboeken pakket klaar! Het is wel zo dat voor dit Gratis kinderboeken pakket slechts de verzendkosten moet betalen.

Hoe werkt het

  • Inschrijven voor deze actie is helemaal Gratis.
  • Na u inschrijving doet u mee zonder verdere verplichtingen.
  • De eerst 250 deelnemers kunnen een Gratis boekenpakket winnen.
  • U betaalt hier geen verzendkosten voor.
  • Hoe leuk is voorlezen aan kinderen?
  • Kwebbels kinderboeken heeft meer leuke acties.

Gratis kinderboeken winnen

Wat is er leuker dan het voorlezen voor het slapengaan? Een fanatieke boekenlezer hoeft geen reden te hebben om zijn of haar kinderen ook met het leesvirus te besmetten. Maar waarom is het zo belangrijk voor jou en je kind om voor te lezen? Want of je nu voor het slapen gaan een mooi verhaal voorleest aan je (bijna) tiener, of met je peuter samen door een prentenboek bladert… voorlezen is altijd een bijzonder en ontspannen moment. En het heeft ook nog eens een positief effect op de woordenschat en de fantasie. Waar wacht u nog op! Voorlezen is toch geweldig. Alleen al voor die reden zou ik me snel inschrijven en genieten van de mooie verhalen.

De leukste voorleesboekjes!

Win 1 jaar lang voorleesboekjes

Laat een reactie achter.