Gratis hardloopboekje voor de hardlopers!

Geplaatst op:
28/02/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis boekje!
Gratis hardloopboekje voor de hardlopers!

Geeft het lekkere weer jou een motivatie om te gaan hardlopen. Vraag nu het gratis hardloopboekje aan bij natuurmonumenten en ga er lekker op uit.

Boekje voor Hardlopers en wandelaars!

Voor alle mensen die in een mooie omgeving willen wandelen of hardlopen heeft natuurmonumenten een speciaal hardloopboekje ontwikkeld. Dit boekje is speciaal geselecteerd door bekende hardlooptrainers op de mooiste plaatsen in Nederland waar je zalig kunt hardlopen. Een gratis boekje met 5 routes langs mooie kronkelige rivieren, over mulle zandvlaktes, of door uitgestrekte weilanden en prachtige heidevelden.

Zo kun je even onthaasten en je geest leegmaken en zelf je eigen tempo bepalen tijdens je eigen hardloop sessie. Dit boekje word per regio samengesteld en opgestuurd. Er is altijd een route die bij jou in de buurt is samengesteld. Een uniek boekje met 5 prachtige routes, licht en zwaar, kort en lang die voeren langs kronkelige rivieren, over mulle zandvlaktes, of door uitgestrekte weilanden en prachtige heidevelden.

Doe je mee?

Gratis hardloopboekje voor de hardlopers!  Gratis hardloopboekje voor de hardlopers!  Gratis hardloopboekje voor de hardlopers!

Trek je hardloopschoenen aan

Wist u dat hardlopen een heel goed middel is tegen stress. Veel mensen lopen om die reden hard en voelen zich naar een aantal kilometers weer herboren. Bij het hardlopen maak je automatisch je hoofd leeg en werkt je aan een beter conditie. Je gaat beter slapen en presteren, de inspanning ontspanning geeft. Alle hardlopers bepalen zelf wanneer en hoeveel kilometer ze afleggen en komen zo tot een betere conditie. Het zou mooi zijn dat je 2 dagen in de week 30 minuten gaat lopen.

Lid worden van natuurmonumenten

Bij aanvraag van het gratis hardloopboekje kunt u kiezen voor een lidmaatschap van Natuurmonumenten. U krijgt toegang tot alle routes in onze app én je steunt het behoud van de Nederlandse natuur. Wat leuk is dat je gratis het boek ’80 verrassende tochten’. Hierin vind je verrassende routes speciaal geselecteerd door de boswachter. Allemaal vanaf slechts 2,75 euro per maand. Dit aanbod is alleen beschikbaar op deze pagina. Klik snel op de knop en meld u aan! Vindt je het leuk om meer gratis acties te bekijken?

Gratis boekje voor hardlopers!

Gratis routeboekje voor hardlopers! lekker lopen in een prachtige natuur.

Laat een reactie achter.