Gratis Puzzeltijdschrift van Puzzelbrein

Geplaatst op:
10/03/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis puzzelboek t.w.v. € 12.90
Gratis Puzzeltijdschrift van Puzzelbrein

Het is tijd voor een leuke Kruiswoordpuzzel. Ontvang een gratis puzzeltijdschrift t.w.v. € 12,90. Vraag een gratis exemplaar aan van het leukste en dikste puzzelboek van Nederland.

Gratis Puzzeltijdschrift 

Ben je gek op puzzelen, los nu de kruiswoordpuzzel op en ontvang als dank voor het oplossen een gratis puzzeltijdschrift van Puzzelbrein t.w.v. € 12,90. Het puzzeltijdschrift is helemaal gratis en vrijblijvend, dus geen abonnement! Verder speel je lekker mee voor de prijzenpot van € 20.000,-. Puzzelbrein heeft de allerleukste en boeiendste kruiswoordpuzzels van heel Nederland. De officiële naam van deze puzzel is ‘kruiswoordraadsel’, maar bij veel mensen is deze puzzelsoort bekend als ‘kruiswoordpuzzel’.

De Gratis Actie

  • Doe lekker gratis mee met dit gratis Puzzeltijdschrift.
  • Er zijn geen verdere verplichtingen of kosten.
  • Na het invullen van de puzzel ontvang je een gratis puzzelblad t.w.v. € 12,90.
  • Iedereen van groot tot klein mag meedoen.
  • Wil je meer tijdschrift of boeken winnen?
    Kijk even in de rubriek Tijdschriften of Boeken.

Lekker ontspannen met Puzzeltijdschrift

De woordpuzzel heeft sinds de eerste uitgave een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt. De eerste exemplaren bestonden uit makkelijke woorden en hoofddefinities waaronder de Denksport – oprichter Isaac Keesing steeds inventiever werd in het maken van uitdagende combinaties en steeds meer zwarte vakjes. Door het invoeren van meer aanwijzingen, zinsneden, titels en volledige namen werd het kruiswoordraadsel steeds geliefder bij veel mensen. Inmiddels kent iedereen deze kruiswoord puzzel wel en zijn er vele varianten. De kruiswoordpuzzel is nog steeds een van de populairste puzzels die deze dagen gemaakt wordt. Scoor snel een Gratis Puzzeltijdschrift.

Een Kruiswoordpuzzel oplossen 

De puzzel die het meest in Nederland gemaakt word, is aloude kruiswoordpuzzel. De reden daarvan is dat die door iedereen te maken is en er diverse gradaties van zijn. In dit woord zoekspel met de zwarte vakjes zoek je naar een willekeurige omschrijving. Dit woord vul je op de juiste plaats in van het diagram. Heb je eenmaal een start gemaakt, kun je met behulp van kruisingen de andere woorden in te vullen. Zo vlecht je als het ware vanzelf het leuke diagram vol.

Gratis puzzeltijdschrift van Puzzelbrein 

Gratis Puzzeltijdschrift van Puzzelbrein

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!