Gratis boekje “De nooit vergeten brief”

Geplaatst op:
06/02/2024
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis een exemplaar van het boekje.
Gratis boekje "De nooit vergeten brief"

Ontvang Gratis een exemplaar van het boekje “De nooit vergeten brief” van Kerk in actie. Dit prachtig boekje bevat een beeldverhaal en uitleg van de gebeurtenissen tijdens Pasen.

Gratis boekje voor de Paasdagen

Pasen is het meest cruciale feest voor christenen. Maar waarom is dat eigenlijk zo? Wat is de betekenis ervan en wat kun je ermee? Ontdek het allemaal in het boekje “De nooit vergeten brief“… Hier krijg je een prachtig geïllustreerd Gratis boekje met een beeldverhaal, een uitleg daarvan en een gedetailleerde beschrijving van de gebeurtenissen rond Pasen volgens de Bijbel.

Goede Vrijdag en Pasen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit boekje draait voornamelijk om hoop. Na Pasen is er alle reden om hoopvol te zijn. Ook al kan het soms lijken alsof het lang duurt, we mogen uitkijken naar Gods toekomst waar alles goed zal zijn.

Uiteraard kun je het Gratis boekje zelf lezen, maar je kunt het verhaal ook voorlezen. Het boekje is in een cadeau-formaat uitgevoerd, wat betekent dat je het ook aan iemand kunt schenken. Zodra je het hebt besteld, duurt het 8 tot 10 werkdagen voordat het boekje bij jou in de brievenbus ligt. Op Gratis247 kunt u meer Gratis boekjes vinden.

‘De nooit vergeten brief’

Laat een reactie achter.