PLUS heeft deze week Gratis verzending

Geplaatst op:
07/09/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis bezorging!
PLUS heeft deze week Gratis verzending

Doe deze week voordelig je boodschappen bij PLUS! Profiteer van de gratis bezorging bij aankoop van geselecteerde artikelen. De kortingscode is: INSLAAN.

PLUS de supermarkt voor jou 

Bij PLUS kun je nog goedkoper je boodschappen doen. En met de gratis bezorging ga je nog meer geld overhouden. Profiteer deze week van zeer scherpe aanbiedingen die kunnen oplopen tot wel 69% korting! Je kunt altijd gaan shoppen bij een supermarkt bij jouw in de buurt.

Het is mogelijk de gratis bezorging te gebruiken bij het afrekenen van je online aankopen met de code De kortingscode is: INSLAAN. Voeg de speciale geselecteerde producten toe aan je winkelwagen en laat ze gratis bezorgen. Diverse actie lopen in maart door, wees er op tijd bij en profiteer. De actie loopt van 5 september 2021 t/m zaterdag 11 september 2021.

Altijd dichtbij

Voor de goedkoopste boodschappen hoef je niet ver te rijden, er is altijd wel een PLUS bij jou in de buurt. Ze hebben alles in huis om er een heerlijke tijd van te maken. In de tijd waarin niet alles vanzelf gaat en we er lastiger op uit kunnen om elkaar te ontmoeten. Ze proberen hierin voor iedereen iets te betekenen door leuke en gezellige aanbiedingen samen te stellen. Ze hebben de leukste picknicktips, BBQ-ideeën en inspiratie om in huis te halen. En natuurlijk de product verhalen én tips voor de restjes eten die overblijven. Dat is goed eten. Op Gratis247 vind je meer leuke acties met scherpe kortingen.

Diverse scherpe acties

  • 5 Fuze Tea actieproducten geselecteerd voor gratis thuisbezorging.
    Klaar gezet bij jouw PLUS op zondag 28 februari t/m zaterdag 6 maart.
  • Calvé, Conimex en Unox actieproducten met gratis thuisbezorging.
    Klaar gezet bij jouw PLUS op zondag 28 februari t/m zaterdag 6 maart.
  • Ambi Pur, Always, Dreft, Oral-B, Pampers en Fixodent actieproducten met gratis thuisbezorging.
  • Klaar gezet bij jouw PLUS op zondag 28 februari t/m zaterdag 6 maart.

PLUS Kortingen!

PLUS heeft deze week Gratis verzending

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!