PLUS waardebonnen t.w.v. € 83,- en gratis verzending

Geplaatst op:
17/02/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis kortingsbonnen.
PLUS waardebonnen t.w.v. € 83,- en gratis verzending

Doe deze week voordelig je boodschappen bij PLUS! Je ontvangt nu gratis waardebonnen t.w.v. € 83,- en gratis verzending bij de koop van geselecteerde artikelen.

PLUS de supermarkt voor jou 

Bij PLUS kun je nog goedkoper je boodschappen doen. Met dit waardebonnen pakket ga je nog meer geld overhouden. Profiteer deze week van zeer scherpe aanbiedingen die kunnen oplopen tot wel 69% korting! Je kunt de waardebonnen inleveren bij een supermarkt bij jouw in de buurt.

Het is ook mogelijk de kortingscode: korting te gebruiken bij het afrekenen van je online aankopen. Voeg de producten toe aan je winkelwagen en vul de code in bij het vakje ‘kortingscode’. Het waardebonnenboekje is geldig van zondag 14 tot en met zaterdag 20 februari 2020.

Altijd dichtbij

Voor de goedkoopste boodschappen hoef je niet ver te rijden, er is altijd wel een PLUS bij jou in de buurt. Ze hebben alles in huis om er een heerlijke tijd van te maken. In de tijd waarin niet alles vanzelf gaat en we er lastiger op uit kunnen om elkaar te ontmoeten. Ze proberen hierin voor iedereen iets te betekenen door leuke en gezellige aanbiedingen samen te stellen. Ze hebben de leukste picknicktips, BBQ-ideeën en inspiratie om in huis te halen. En natuurlijk de product verhalen én tips voor de restjes eten die overblijven. Dat is goed eten. Op Gratis247 vind je meer leuke acties met scherpe kortingen.

PLUS Kortingen!

PLUS waardebonnen t.w.v. € 83,- en gratis verzending

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!