Gratis bezorging bij PLUS-supermarkt

Geplaatst op:
23/04/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis bezorging
Gratis bezorging bij PLUS-supermarkt

Deze week kun je voordelig je boodschappen doen bij de PLUS-supermarkt! Gebruik de code “BBQ” voor de gratis bezorging van je boodschappen. Deze actie loopt t/m zaterdag 27 mei 2023

Gratis bezorging bij PLUS-supermarkt 

Er is een tijdelijke aanbieding bij PLUS-supermarkten waarbij klanten hun boodschappen kosteloos thuisbezorgd kunnen krijgen of gratis kunnen ophalen bij een lokale PLUS-supermarkt. Om van deze aanbieding gebruik te maken, moeten klanten hun bestelling plaatsen via de PLUS-app of de website plus.nl en bij het afronden van de bestelling de kortingscode “BBQ” invoeren. Door dit te doen, worden de bezorg- en ophaalkosten kwijtgescholden. Deze actie is geldig van zondag 21 mei 2023 tot en met zaterdag 27 mei 2023, alleen voor bestellingen die binnen die periode worden thuisbezorgd of opgehaald. Het is belangrijk op te merken dat PLUS Express niet in aanmerking komt voor deze actie.

Bij PLUS-supermarkt kun je nog goedkoper je boodschappen doen. En met de gratis bezorging ga je nog meer geld overhouden. Profiteer deze week van de aanbiedingen die kunnen oplopen tot wel 69% korting! Je kunt altijd gaan shoppen bij een supermarkt bij je in de buurt.

Je kunt de gratis bezorgoptie toepassen bij het afrekenen van je online aankopen met de code “Gratis”. Voeg de speciaal geselecteerde producten toe aan je winkelwagen en geniet van gratis bezorging. Er lopen diverse acties in maart, zorg dat je er op tijd bij bent om te profiteren van de lage prijzen bij de PLUS-supermarkt.

Altijd dichtbij

Voor de goedkoopste boodschappen hoef je niet ver te rijden, er is altijd wel een PLUS-supermarkt bij je in de buurt. Ze hebben alles in huis om er een heerlijke tijd van te maken. In de tijd waarin niet alles vanzelf gaat en we er lastiger op uit kunnen om elkaar te ontmoeten. Ze proberen hierin voor iedereen iets te betekenen door leuke en gezellige aanbiedingen samen te stellen. Ze hebben de leukste picknicktips, BBQ-ideeën en inspiratie om in huis te halen. En natuurlijk de product verhalen en tips voor de restjes eten die overblijven. Dat is goed eten. Op Gratis247 vind je meer leuke acties met scherpe kortingen. Kom naar de PLUS-Supermarkt.

Hoe werkt gratis bezorging of ophalen?

  • Kies een bezorg- of ophaalmoment binnen de aanbiedingsperiode.
  • Bestel je boodschappen op plus.nl.
  • Voeg de actieproducten met ‘Gratis bezorging’ toe aan je mandje.
  • Rond je bestelling af en de korting wordt direct verrekend.
  • Koop voordelig bij een PLUS-supermarkt.

PLUS-supermarkt Kortingen!

Gratis bezorging bij PLUS-supermarkt

Laat een reactie achter.