Ontvang een Gratis Paas Cd

Geplaatst op:
29/03/2017
Geldig tot:
06/11/2022
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis Paas cd
Ontvang een Gratis Paas Cd

Pasen komt er aan en om alvast in de stemming te komen mag je nu de Gratis Paas cd ”Oden van Salomo” t.w.v. € 9.95 bestellen. De cd wordt binnen 2 weken Gratis thuisbezorgd.

Gratis paas-cd

We zijn allemaal wel bekend met het paasverhaal. Op deze prachtige gratis Paas-cd wordt dit verhaal op een mooie manier verteld. Ben je nieuwsgierig geworden? Het project van Kerk in Actie zorgt dat de mensen die de feestliederen van de Messias en Gods liefde thuis kunnen beluisteren. Dat is de reden om de Paas-cd te delen met iedereen door dit exemplaar gratis beschikbaar te stellen. Deze cd kost normaal € 9,95 en kunt u nu gratis bestellen. Na u aanvraag duurt het maximaal 2 weken dat de cd thuis in de brievenbus valt.

Laat je meeslepen door het levende volle paasverhaal en giet alvast van deze prachtige muziek. Bent u enthousiast geworden over de Paas-cd? Kunt u een afbeelding downloaden om deze te delen met vrienden familie en kennissen. Een prachtig geschenk voor jou of je vrienden of familie. Laat je meeslepen door de Oden van Salomo.

De Oden van Salomo

Voor mensen die Pasen vieren, het feest van leven uit de dood is er een prachtige cd ‘De Oden van Salomo’. Pasen is het feest dat Jezus is opgestaan uit de dood en om in de sfeer en de juiste stemming te komen kunt u nu gratis de cd aanvragen. Deze cd brengt het bijzondere verhaal van Pasen dicht bij, met eeuwenoude woorden en bekende melodieën in een eigentijdse uitvoering.” Vul je gegevens in en je ontvangt de cd helemaal gratis thuis. Deze actie is geheel vrijblijvend en zonder verdere verplichtingen. Heb je interesse in meer gratis producten? Kijk even op Gratis247.

 Gratis Paas-cd

Ontvang een Gratis Paas Cd

Laat een reactie achter.