50Plus mobiel Gratis Dubbele Data Dagen

Geplaatst op:
12/08/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Verdubbel Gratis je Data!
50Plus mobiel Dubbele Data Dagen

Bij 50Plus mobiel zijn de Dubbele Data Dagen. Kies een voordelig Sim Only abonnement en ontvang Gratis Dubbele Data. Gratis eenmalige aansluitkosten.

50Plus mobiel verdubbeld de Data

Ontdek nu een voordelige Sim Only-optie en ontvang Gratis dubbele Data. Er worden geen aansluitkosten in rekening gebracht. Maak vandaag nog de overstap en profiteer van dit aanbod! Het is geschikt voor iedereen. En mocht je niet tevreden zijn, krijg je je geld terug!

Ben je op zoek naar de meest betaalbare Sim Only-optie? 50+ Mobiel staat garant voor Service, Voordelen en Gemak voor een stabiele basis. Met deze principes in gedachten, staan ze klaar om je te ondersteunen bij het selecteren van een abonnement dat volledig aansluit bij jouw behoeften. Je kunt profiteren van het betrouwbare Vodafone-netwerk en genieten van 50% korting op Sim Only-abonnementen, waarbij je veel waarde krijgt voor je geld. Je hoeft geen aansluitkosten van € 19,95 te betalen.

Zo voorkom je onnodig hoge maandlasten met een te grote bundel voor je verbruik. Ga je wel eens buiten bundel? Ze stellen een abonnement voor je samen welke dit voorkomt of verzekerd is tegen de hoge extra kosten.

Bij 50Plus mobiel bieden we Sim Only abonnementen aan, waarbij je voor een vast bedrag een bepaalde hoeveelheid belminuten, sms-berichten en internet MB’s kunt gebruiken. Kies uit onze verschillende aanbiedingen en profiteer van een Gratis adviesgesprek. Ben je niet overtuigd, kun je het abonnement gewoon annuleren. Heb je interesse in een abonnement met 500 MB, 150 belminuten en 150 sms’jes voor slechts € 5,-? verdubbel je nu je Data. Doe gezellig mee!

Heb je een eigen telefoon, kun je voordelig een Sim Only abonnement aanschaffen. Je hoeft geen nieuwe telefoon aan te schaffen, zo heb je lagere abonnementskosten. Je regelt je telefoon zelf. De simkaart van 50Plus mobiel past in iedere mobiele telefoon, zelfs oudere modellen vormen geen enkel probleem.

Waarom kiezen voor 50Plus mobiel50Plus mobiel Dubbele Data Dagen

 • Absurd Voordeel met dubbel Data dagen.
 • Betrouwbare Vodafone masten.
 • Bespaar tot € 379 vergeleken met KPN.
 • Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. € 19,95
 • 50Plus Mobiel is verkozen tot beste provider voor 50plussers.
 • Handige hulp-filmpjes met Harry.
 • Geen onverwachte kosten buiten je bundel.
 • Voordeel bij aangesloten partners en extra voordelig.
 • Voor meer informatie over een voordelig abonnement, kijk even hier.
 • Een abonnement dat 100% aansluit op je verbruik.
 • Maak gebruik van betrouwbare Vodafone masten.
 • Laat je vrijblijvend adviseren door een kundige 50+ Mobiel adviseur.

Altijd Nummer behoud

Ben je werkelijk geïnteresseerd in een abonnement? Bij de tweede stap van het bestelproces kun je kiezen tussen het behouden van je huidige nummer of het verkrijgen van een nieuw nummer. In het geval van nummerbehoud ontvang je na het voltooien van de bestelling een SMS met verdere instructies voor de afronding van dit proces. Na je aanvraag, kun je genieten van de voordelen van een stabiel, betrouwbaar en kostenefficiënt netwerk.

Mogelijkheid tot onbeperkt bellen

Je hebt altijd de keuze bij 50Plus mobiel voor onbeperkt bellen. Dit zit niet standaard in je bel / internetbundel. Het is mogelijk om dit toe te voegen voor slechts € 1,50 per maand. 50+ mobiel zit op het snelle Vodafone netwerk om onder ideale omstandigheden een maximum te behalen, snelheid van 350 Mbps Download en 100 Mbps Upload hebt via 4G+. De exacte snelheid van het netwerk hangt af van je toestel en je locatie. Zo is op de meeste telefoontoestellen vanaf 2014 het 4G+netwerk automatisch beschikbaar. Kijk hier naar de dekking door heel Nederland.

Je hoeft zelf niets te voor de overstap

Het overstappen is bijzonder simpel. Je hoeft enkel je gegevens door te geven en 50Plus mobiel regelt de rest voor jou. heb je een contract afgesloten met behoud van je nummer, nemen zij de verantwoordelijkheid om je huidige contract bij je huidige provider op te zeggen. De stappen die je zelf moet ondernemen voor nummerbehoud worden tijdens het bestelproces aan je verstrekt.

Perfect passend voor 50-plussers

 • 50Plus mobiel Onbeperkt PC-Hulp.
 • Handige hulp-filmpjes met Harry.
 • Geen onverwachte kosten buiten je bundel.
 • Voordeel bij aangesloten partners.
 • Meer mobile deals bekijken?

50Plus mobiel Gratis dubbele data

50Plus mobiel Dubbele Data Dagen

Laat een reactie achter.