50Plus mobiel Gratis dubbele data

Geplaatst op:
16/11/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
GRATIS dubbele data!
50Plus mobiel Gratis dubbele data

Overstappen naar 50Plus mobiel? Profiteer van het Vodafone netwerk en ontvang gratis dubbele data en 50% korting. Gratis aansluitkosten van € 19.95.

Gratis dubbele Data bij 50Plus mobiel

Op zoek naar de goedkoopste Sim Only? 50+ Mobiel is gebaseerd op Service, voordeel en Gemak. Vanuit deze punten helpen ze je graag met het kiezen van een abonnement, welke 100% bij je past. Profiteer van het stabiele Vodafone netwerk en ontvang 50% korting op Sim Only en Gratis dubbele data en betaal geen aansluitkosten van € 19.95.

Zo voorkom je onnodig hoge maandlasten met een te grote bundel voor je verbruik. Ga je wel eens buiten bundel? Ze stellen een abonnement voor je samen welke dit voorkomt of verzekerd is tegen de hoge extra kosten.

Met een Sim Only abonnement van 50Plus mobiel kun je voor een vast bedrag een bepaalde hoeveelheid aan belminuten, sms-berichten of internet MB’s gebruiken. Maak een keuze uit de aanbiedingen en profiteer van het Gratis advies gesprek. Ben je niet overtuigt, gaat het abonnement niet door. Heb je interesse in een abonnement met 500 MB, 150 bel minuten en 150 sms’jes voor slechts € 5.- doe lekker mee!

Heb je een eigen telefoon koop voordelig een Sim Only abonnement. Je hoeft geen telefoon te betalen, zo betaal je lagere abonnementskosten. De telefoon regel je zelf. Dat is handig, een telefoon is na 2 jaar nog niet aan vervanging toe. De simkaart van 50Plus mobiel past in iedere mobiele telefoon, voor de wat oudere modellen is dit geen enkel probleem.

Waarom kiezen voor 50Plus mobielGratis dubbel data bij 50+ Mobiel

 • 50Plus Mobiel is verkozen tot beste provider voor 50plussers.
 • Handige hulp-filmpjes met Harry.
 • Geen onverwachte kosten buiten je bundel.
 • Voordeel bij aangesloten partners en extra voordelig.
 • Voor meer informatie over een voordelig abonnement, kijk even hier.
 • Een abonnement dat 100% aansluit op je verbruik.
 • Onnodig te veel betalen is verleden tijd.
 • Maak gebruik van betrouwbare Vodafone masten.
 • Abonnement bij de mobiele provider voor iedereen boven de 50.
 • Laat je vrijblijvend adviseren door een kundige 50+ Mobiel adviseur.

Altijd Nummer behoud

Heb je echt belangstelling voor een abonnement? Kun je bij de 2e stap van de bestelling de optie tot nummerbehoud of het ontvangen van een nieuw nummer in gegeven. Kies je voor nummerbehoud krijg je na de bestelling een SMS met de verdere instructies en afwerking. Na het afsluiten ga je profiteren van een stabiel, betrouwbaar en goedkoop netwerk.

Mogelijkheid tot onbeperkt bellen

Je hebt altijd de keuze voor onbeperkt bellen. Dit zit niet standaard in je bel / internetbundel. Het is mogelijk om dit toe te voegen voor slechts € 1,50 per maand. 50+ mobiel zit op het snelle Vodafone netwerk om onder ideale omstandigheden een maximum te behalen, snelheid van 350 Mbps Download en 100 Mbps Upload hebt via 4G+. De exacte snelheid van het netwerk hangt af van je toestel en je locatie. Zo is op de meeste telefoontoestellen vanaf 2014 het 4G+netwerk automatisch beschikbaar. Kijk hier naar de dekking door heel Nederland.

Je hoeft zelf niets te voor de overstap

Het is echt eenvoudig om over te stappen. Het enige wat je moet doen is je gegevens doorgeven en 50Plus mobiel doet de rest. Na het afsluiten van het contract met nummerbehoud gaan ze voor je het contract opzeggen bij je huidige provider. De enige stappen die je zelf moet verrichten voor nummerbehoud krijg je tijdens de bestelling.

Perfect passend voor 50-plussers

 • Onbeperkt PC-Hulp.
 • Handige hulp-filmpjes met Harry.
 • Geen onverwachte kosten buiten je bundel.
 • Voordeel bij aangesloten partners.

50Plus mobiel 50% korting Sim-Only 

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!