50Plus mobiel 3 mnd Gratis + onbeperkt PC hulp

Geplaatst op:
17/09/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
3 maanden Gratis abonnement!
50Plus mobiel 3 mnd Gratis + onbeperkt PC hulp

Stap nu over op 50Plus mobiel nu 3 maanden Gratis + onbeperkt PC hulp. Profiteer van het krachtige en stabiele Vodafone netwerk en betaal slecht € 7.- per maand.

Sim Only van 50Plus mobiel

Op zoek naar de goedkoopste Sim Only? Betaal met deze actie de eerste maand niets bij een jaarabonnement of 3 maanden gratis bij een 2-jarig abonnement. Verder ontvang je gratis onbeperkt PC Hulp! Een voorbeeld van een sim only: 10 GB + 200 min en 200 sms’jes vanaf € 13,- per maand.

Met een Sim Only abonnement van 50Plus mobiel kun je voor een vast bedrag een bepaalde hoeveelheid aan belminuten, sms-berichten of internet MB’s gebruiken. Maak een keuze uit de aanbiedingen en profiteer van de eerste 3 maanden gratis. Zo heb je een abonnement met 1000 MB, 100 bel minuten en 100 sms’jes voor slechts € 7.-.

Heb je een eigen telefoon koop voordelig een Sim Only abonnement. Je hoeft geen telefoon te betalen, zo betaal je lagere abonnementskosten. De telefoon regel je zelf. Dat is handig een telefoon is na 2 jaar nog niet aan vervanging toe. De simkaart van 50Plus mobiel past in iedere mobiele telefoon, voor de wat oudere modellen is dit geen enkel probleem.

Waarom kiezen voor 50Plus mobiel 50Plus mobiel 3 maanden Gratis simkaart

  • 50Plus Mobiel is verkozen tot beste provider voor 50plussers.
  • Onbeperkt PC-Hulp en ondersteuning.
  • Handige hulp-filmpjes met Harry.
  • Geen onverwachte kosten buiten je bundel.
  • Voordeel bij aangesloten partners en extra voordelig.
  • Voor meer informatie over een voordelig abonnement, kijk even hier.

Altijd Nummer behoud

Heb je echt belangstelling voor een abonnement? Kun je bij de 2e stap van de bestelling de optie tot nummerbehoud of het ontvangen van een nieuw nummer in gegeven. Kies je voor nummerbehoud krijg je na de bestelling een SMS met de verdere instructies en afwerking. Na het afsluit ga je profiteren van een stabiel, betrouwbaar en goedkoop netwerk.

Mogelijkheid tot onbeperkt bellen

Je hebt altijd de keuze voor onbeperkt bellen. Dit zit niet standaard in je bel / internetbundel. Het is mogelijk om dit toe te voegen voor slechts € 1,50 per maand. 50+ mobiel zit op het snelle Vodafone netwerk om onder ideale omstandigheden een maximum te behalen snelheid van 350 Mbps Download en 100 Mbps Upload hebt via 4G+. De exacte snelheid van het netwerk hangt af van je toestel en je locatie. Zo is op de meeste telefoontoestellen vanaf 2014 het 4G+netwerk automatisch beschikbaar. Kijk hier naar de dekking door heel Nederland.

Je hoeft zelf niets te voor de overstap

Het is echt eenvoudig om over te stappen. Het enige wat je moet doen is je gegevens doorgeven en 50Plus mobiel doet de rest. Na het afsluiten van het contract met nummerbehoud gaan ze voor je het contract opzeggen bij je huidige provider. De enige stappen die je zelf moet verrichten voor nummerbehoud krijg je tijdens de bestelling.

50Plus mobiel 3 maanden Gratis

50Plus mobiel 3 mnd Gratis + onbeperkt PC hulp

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!