Televizier Gids met 46% korting

Geplaatst op:
14/04/2024
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Extra korting!
Televizier Gids

De Televizier Gids 1 jaar geen € 93,08 maar slechts € 46,-. Je betaalt slechts € 46.- voor een heel jaar met een korting van 46%. Het beste magazine in televisieland.

Televizier Gids ezxtra goedkoop

Een scherpe actie van de Televizier gids waar je slecht € 46.- betaalt voor 52 weken. Je ontvangt wekelijks de uitgebreide Televizier gids in je brievenbus. Bij een abonnement op dit overzichtelijk televisiemagazine profiteer je van het scherpe korting van 46%. Goedkoper is niet mogelijk.

Een overzichtelijke Televisiegids Televizier Gids abonnement met kans op 2 Vip kaarten

  • Ontvang het Televizier magazine 52 weken in de brievenbus.
  • Overzichtelijk magazine vol met boeiende informatie.
  • Betaal slechts € 46,- voor 52 weken. (korting 46%)
  • Altijd opzegbaar na deze actie binnen een maand.
  • Wil je gebruik maken van deze actie?
  • Kijk hier voor meer Televisie gids acties.
  • Alle programma’s van 93 zenders.
  • Elke week minstens 140 kijktips.
  • De beste keuze voor veelkijkers.

Een complete Tv gids

Het overzichtelijke programmablad Televizier biedt je elke week interessante informatie over films, sterren, soaps en series, alle Nederlandse zenders super overzichtelijk met een duidelijke tijdsaanduiding naast elkaar, zodat je weet wanneer je programma’s beginnen. In deze programmagids vindt je duidelijke en snelle zoekpagina’s, kijktips per week, per dag en Tv Extra. Niet te vergeten een rubriek met kijktips die voor de televisieprogrammering van satellietzenders. Een complete Tv gids en nu nog eens extra goedkoop.

Deze gids gaat steeds meer aandacht schenken aan leuke soaps, films, series, tv- en filmsterren uit Nederland, buitenland en natuurlijk muziek. Een nieuwe shoppingrubriek waarin aandacht wordt besteed aan mode, beauty, koken en reizen en veel meer. Televizier gids is niet alleen een televisieblad, het is zeker een uitgebreid magazine. Probeer deze uitgebreide Tvgids nu de eerste 52 weken extra voordelig uit en lees de boeiende verhalen en rubrieken. Stoppen met het abonnement bepaalt u helemaal zelf.

Televizier Gids

Televizier Gids met 45% korting

Laat een reactie achter.