Vriendenloterij actie met 1 jaar Gratis Vastenlasten

Geplaatst op:
25/09/2019
Geldig tot:
23/12/2020
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Ontvang direct een geld bedrag!
Vriendenloterij actie met 1 jaar Gratis Vastenlasten

Met deze Vriendenloterij actie betalen ze 1 jaar een van je vastelasten! Hoe lekker is het, een Gratis huur, hypotheek, zorgverzekering of de elektra. Speel snel mee voor deze prijs.

Vastenlasten Vriendenloterij Actie

Zou je het fijn vinden wanneer de VriendenLoterij een van je vaste lasten voor 1 jaar gaat betalen? Denk hierbij aan je huur, hypotheek, zorgverzekering of elektra. Speel mee met de VriendenLoterij om kans te maken op deze prijs. De VriendenLoterij pakt met deze Vriendenloterij actie groot uit. Ga je meespelen maak je direct kans op 1 jaar gratis een van je vaste die je niet hoeft te betalen. Alle nieuwe deelnemers ontvangen gegarandeerd een cadeau van € 15.- en maakt kans op de mooiste prijzen.

Geeft je vandaag nog op voor dit miljoenen feest! Alle deelnemers van het Miljoenen feest van de Vriendenloterij maken kans op de grootste prijzenpot van € 48 miljoen. Maandelijks / dagelijks kans maken op geweldige prijzen, vele vakanties, auto’s en nog veel andere prijzen! Dat is helemaal geweldig. Gegarandeerd € 15.- shoptegoed na je aanmelding bij de Vriendenloterij. Alle nieuwe leden maken dagelijks kans op de hoogste geldbedragen en mooiste prijzen.

Vriendenloterij actie met 1 jaar Gratis Vastenlasten

1 jaar Gratis vastenlasten

Bij een inschrijving, heb je de keuze uit een gratis cadeau of cash geld. De VriendenLoterij is 30 jaar en dat is een reden voor een feestje! In de april Jackpot Maand hebben alle deelnemers kans op extra veel geldprijzen: 5 x € 1 MILJOEN 6 x € 500.000,- 7 x € 250.000,- 8 x € 100.000,- 9 x € 50.000,- 25 x € 25.000,- En.. wie jarig is trakteert!

Iedereen die meegaat spelen ontvangt € 15,- of een cadeau. Waar zou je het liefst naar toe willen op je vakantie? Heerlijk relaxen op een subtropisch eiland, een stoere safaritocht in Afrika en lekker luxe shoppen in de stad Moskou, Parijs of Wenen? U kunt kiezen om lux te gaan kamperen een zee of een prachtig bergmeer. Dit alles kunt u gaan doen met een mooie prijs die je kunt winnen met deze Vriendenloterij actie.

Meespelen zolang je wilt

Meespelen bepaalt u zelf en hoelang u wilt. Je kunt op elk moment stoppen en dit eenvoudig doorgeven via de website van de Vriendenloterij. Droom je van een luxe mooie en bijzondere bestemming met super witte stranden en een schone helderblauwe zee? Stel samen met een vriend (in) je eigen droomvakantie of doe iets anders met je gewonnen prijs. Kom heerlijk tot rust in een hangmat op Bali of bewonder de prachtige geisers in IJsland, de keuze is geheel aan jou om deze Vriendenloterij actie te winnen! Wil je meer acties van de Vriendenloterij bekijken?

De Vriendenloterij actie 

Er zijn vele manieren om mooie prijzen te winnen! Een Vriendenloterij actie gegarandeerd een cadeau of contant geld vind je niet! Alleen hier bij de Vriendenloterij maak je direct kans. Ik zou zeggen waag eens een gokje, iedereen heeft evenveel kans. Veel geluk met het winnen van deze Vriendenloterij actie waar je Gratis een vaste lasten voordeel ontvangt of andere mooie prijzen.

Vriendenloterij actie die je moet bekijken!

Vriendenloterij actie met 1 jaar Gratis Vastenlasten

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!