Vriendenloterij actie met 2 Gratis dierentuinkaartjes

Geplaatst op:
27/05/2024
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
2 Gratis dierentuinkaartjes!
Vriendenloterij actie

Een Vriendenloterij actie met direct kans op € 25000.-! Speel snel mee en ontvang 2 gratis dierentuinkaartjes ter waarde van € 59.90. Met gegarandeerd een hoge prijs!

Gratis naar de dierentuin met deze Vriendenloterij Actie

Speel nu mee met de vernieuwde VriendenLoterij en ontvang gratis 4 Dierentuin Kaartjes naar keuze ter waarde van maximaal € 59.90. Je hebt de keuze uit 9 populaire dierentuinen: Apenheul, AquaZOO Leeuwarden, Beekse Bergen Safaripark, Burgers’ ZOO, Dierenrijk, GaiaZOO, Ouwehands Dierenpark, Wildlands of Zooparc Overloon.

Gedurende deze speciale promotie krijgt u de mogelijkheid om bij deelname 2 gratis kaartjes te ontvangen voor een dierentuin naar keuze, ter waarde van maximaal € 59,90 per stuk. Elk huishouden kan met maximaal 2 loten deelnemen aan deze aanbieding.

Om de kaartjes te bestellen, klik je op de groene knop ‘Op naar de dierentuin’. Ontvang een gratis VIP-kaart voor gratis en onbeperkt toegang tot 135 prachtige musea en tot 50% korting krijgt op theater, dierentuinen, bioscopen, musicals, festivals en concerten. Het gratis cadeau wordt verzonden bij de eerste geldinleg. Je kunt meespelen zo lang je zelf wilt, speel wel bewust en alleen bij 18 jaar of ouder.

Speel mee met de Vriendenloterij. Met deze actie pakt de Vriendenloterij groots uit en maak je direct kans op een prijs. Alle nieuwe deelnemers maken kans op de mooiste prijzen. Geef je vandaag nog op voor het Miljoenenfeest van de Vriendenloterij en maak kans op de grootste prijzenpot van liefst € 48 miljoen!

Deelnemers van dit feest maken kans op de hoofdprijs en vele andere geweldige prijzen, vakanties, auto’s en nog veel meer. Maandelijks en zelfs dagelijks kunnen deelnemers kans maken op deze fantastische prijzen. Dat maakt het Miljoenenfeest van de Vriendenloterij helemaal geweldig! Geef je  vandaag nog op en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar van een van deze geweldige prijzen.

Vriendenloterij actie met 2 Gratis dierentuinkaartjes

Vriendenloterij actie prijzen

Bij een inschrijving, heb je de keuze uit een gratis cadeau of cash geld. De Vriendenloterij is 30 jaar en dat is een reden voor een feestje! Iedereen die meegaat spelen ontvangt dit cadeau. Waar zou je het liefst naar toe willen op je vakantie? Heerlijk relaxen op een subtropisch eiland, een stoere safaritocht in Afrika en lekker luxe shoppen in de stad Moskou, Parijs of Wenen? U kunt kiezen om lux te gaan kamperen een zee of een prachtig bergmeer. Dit alles kunt u gaan doen met een mooie prijs die je kunt winnen met deze Vriendenloterij actie.

Meespelen zolang je wilt

De beslissing om deel te nemen ligt volledig in uw handen, en de duur van uw deelname. U kunt op elk gewenst moment stoppen en dit eenvoudig aangeven via de website van de Vriendenloterij. Droomt u van een luxueuze en unieke bestemming met prachtige witte stranden en een kristalheldere zee? U kunt samen met een vriend of vriendin uw eigen droomvakantie samenstellen met uw gewonnen prijs, of u kunt ervoor kiezen om iets anders te doen.

Geniet van ontspanning in een hangmat op Bali of bewonder de adembenemende geisers in IJsland; de keuze is volledig aan u om deze Vriendenloterij-aanbieding te winnen! Geïnteresseerd in meer aanbiedingen van de Vriendenloterij, kunt u deze bekijken via hun website. Wil je meer acties van de Vriendenloterij bekijken?

De actie 

Er bestaan talloze manieren om prachtige prijzen te bemachtigen, en deze specifieke actie van de Vriendenloterij verzekert je van een cadeau of contant geld. Alleen bij de Vriendenloterij heb je meteen een kans om te winnen. Ik zou zeggen, probeer het eens, iedereen heeft een gelijke kans op succes. Ik wens je veel succes bij het deelnemen aan deze Vriendenloterij-actie, waar je niet alleen 4 gratis dierentuinkaartjes ontvangt, en andere fantastische prijzen kunt winnen.

Vriendenloterij actie die je moet bekijken!

Vriendenloterij actie met 2 Gratis dierentuinkaartjes

Laat een reactie achter.