TV onderzoek en een Gratis proefnummer

Geplaatst op:
08/07/2024
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis proefnummer!
TV onderzoek

Doe het TV onderzoek en ontvang een Gratis proefnummer. Elke deelnemer ontvangt een MAX Magazine en maakt kans op een bol.com cadeaubon van € 20,-.

TV onderzoek voor Gratis Max Magazine!

We zijn momenteel bezig met het analyseren van eventuele verschuivingen in het kijkgedrag van de Nederlandse bevolking. Om onze studie te voltooien, hebben we behoefte aan de deelname van 1.000 deelnemers. De afgelopen jaren zijn zowel het aanbod en de manier waarop we kijken aanzienlijk veranderd, grotendeels door de opkomst van streamingdiensten en andere vormen van online media.

Voor deelname aan het Nationaal TV Onderzoek 2024 ontvangt elke deelnemer een kosteloos exemplaar van het MAX Magazine (beperkt tot één per adres) en maakt men kans op een bol.com cadeaubon ter waarde van € 20,-!

Op welke manier geniet jij het liefst van televisie kijken? Max Magazine streeft ernaar om meer inzicht te krijgen in de TV voorkeuren van Nederlanders in 2024 via Het Nationaal TV onderzoek. Doe mee aan Het Nationaal TV onderzoek en ontvang voor blijk van waardering een kosteloos proefnummer van het MAX Magazine.

Beantwoord deze vragen

  1. Kijkt u reguliere TV? Hiermee bedoelen ze de voorgeprogrammeerde TV.
  2. Hoe vaak kijkt u reguliere TV?
  3. Wat voor programma’s kijkt u het liefst?
  4. Heeft u wel eens gebruik gemaakt van een TV-gids?

MAX Magazine TV onderzoek

MAX Magazine, het eigen omroepblad van Omroep MAX, is sinds maart 2013 een langgekoesterde wens die in vervulling is gegaan. Het tijdschrift is een omroepgids en wordt wekelijks uitgebracht. U heeft de keuze tussen een proefabonnement voor één kwartaal (12 nummers) of u kunt direct een jaarabonnement afsluiten dat 52 nummers omvat.

Wilt u meer informatie ontvangen over de beschikbare abonnementen, kunt u dit aangeven en zal ik u verder informeren. Naast een duidelijk televisie- en radio-programmaoverzicht biedt MAX Magazine wekelijks een scala aan inhoud:

  • Actuele artikelen over gezondheid, financiën en levensvragen.
  • Aangrijpende en waargebeurde verhalen.
  • Tips voor dagjes uit, wonen en huishoudelijke taken.
  • Leuke puzzels en winacties.
  • Het grootste aantal pagina’s voor de laagste prijs.
  • Doe mee aan het TV onderzoek.

Waarom de naam MAX?

Ouderen spelen een belangrijke rol in onze samenleving. Ze dragen kennis over, zijn bewakers van normen en waarden en vormen een verbindende factor in diverse maatschappelijke en sociale contexten. Degenen met de meeste levenservaring hebben ouderen een onschatbare waarde voor de maatschappij. Keuze valt zo op MAX!

Meer Max Magazine acties

Vakantieonderzoek voor Gratis proefnummer

TV onderzoek voor Gratis proefnummer

Laat een reactie achter.