Vraag gratis een MAX magazine aan!

Geplaatst op:
29/10/2018
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Max magazine aanvragen.

Ontvang gratis een MAX magazine van omroep MAX. Bestel dit nummer helemaal gratis zonder verdere verplichtingen. Alles op het gebied van gezond leven, reizen, financiën en lifestyle.

MAX Magazine vrijblijvend proberen!

Bent u nieuwsgierig hoe het MAX-tijdschrift eruit ziet? Laat uw gegevens achter en ontvang vrijblijvend een proefnummer. Alle leden van omroep MAX ontvangen gratis dit tijdschrift. Profiteer van deze actie en doe snel je aanvraag. MAX magazine is informatiemagazine van omroep MAX. Met dit uitgebreide en voordelige abonnement blijf je op de hoogte van wat er in de televisiewereld gebeurd. Dit tijdschrift geeft een duidelijke televisieprogrammering en is meer dan een Tv gids. Met dit tijdschrift lees je alles van Nederland op het gebied van economie, politiek en alles wat er in de showbizz gebeurd.

De voordelen

  • Gratis proefnummer.
  • Geen verplichting.
  • Magazine vol informatie en leuke tips.

Een abonnement nemen?

Voor een Proefabonnement van 12 nummers betaal je slecht € 10,00. Dit proefabonnement stopt automatisch. Het MAX-tijdschrift is niet alleen een programmablad. Het tijdschrift is overzichtelijk en biedt een goed overzicht van de programmagegevens. Het staat boordevol super leuke artikelen en geeft de laatste trends op het gebied van gezond leven, reizen, financiën en lifestyle. Wil je meer tijdschriften bekijken?

Max magazine 

Max Magazine heeft elke week de leukste artikelen en interviews en geeft het laatste nieuws over financiën, gezond leven, reizen en lifestyle. In het magazine kunt u een oproep of mini-advertentie plaatsen voor het zoeken naar oude bekenden, collega’s of klasgenoten. Wilt u iets verkopen of verhuren doe dat hier. Wilt u meer weten over het programmablad van Omroep Max? Kijk even hier voor meer duidelijkheid. Neem een automatisch aflopend proefabonnement of een jaarabonnement met korting op deze tvgids / radiobode of geef Max Magazine cadeau. Dit is een tijdschrift waar je lekker voor gaat zitten om het in een keer uit lezen.

Vraag gratis een MAX magazine aan!

Vraag gratis het MAX magazine aan!

Laat een reactie achter.