Max Tv gids nu 6 maanden Gratis

Geplaatst op:
29/11/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
6 maanden gratis!
Max Tv gids nu 6 maanden Gratis

Echt een tijdschrift voor 50-plussers! 1 jaar lang Max Tv gids abonnement waarvan 6 maanden gratis. U betaalt nu slecht € 23.75 i.p.v. € 59.75 voor een heel jaar.

Max Tv gids 6 maanden Gratis

Een actie van Max Magazine die voor de ouderen onder ons zeker de moeite waard is. Met dit jaarabonnement ontvang je 52 nummers voor slechts € 23.75 en dat is inclusief 6 maanden gratis. Kijk wekelijks uit naar het nieuwe Max Magazine. Het is de ideale Tv-Gids, compleet met de programma’s, puzzels, verhalen en nog veel meer.

Het is de beste gids voor de juiste prijs. Het abonnement stopt niet vanzelf en loopt door tot dat u het zelf opzegt. Wilt u het stop zetten doe dat eenvoudig door het sturen van een e-mail een briefje of een telefoontje. Dit is de gids voor radio, tv, internet en films die je helpt de juiste keuze te maken. Onze senioren worden gelukkig steeds vitaler en blijven langer zelfstandig. Deze groep staat midden in het leven en geniet van de momenten. Omroep Max, de omroep voor 50-plussers, begrijpt dat als geen ander. Max maakt radio- en televisieprogramma’s die precies aansluiten bij de leef- en denkwereld van deze belangrijke doelgroep. Nieuw van Omroep Max is Max Magazine, de wekelijkse “gids voor tv en plezierig leven”.

Wat moet je wetenMax Tv gids nu 6 maanden Gratis

  • Ontvang Max magazine 6 maanden gratis.
  • Deze actie geldt bij het afsluiten van een jaar abonnement.
  • Ontvang wekelijks het magazine in de bus.
  • Voor meer acties van Max magazine.
  • Heb je interesse ga snel maar Max.

Max Tv gids nu 6 maanden Gratis

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!