Max Tv gids nu 6 maanden Gratis

Geplaatst op:
20/12/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
6 maanden gratis!
Max Tv gids nu 6 maanden Gratis

Echt een tijdschrift voor 50-plussers! 1 jaar lang Max Tv gids abonnement waarvan 6 maanden gratis. U betaalt nu slecht € 23.75 i.p.v. € 59.75 voor een heel jaar.

Max Tv gids 6 maanden Gratis

Een actie van Max Magazine die voor de ouderen onder ons zeker de moeite waard is. Met dit jaarabonnement ontvang je 52 nummers voor slechts € 23.75 en dat is inclusief 6 maanden gratis en 60% korting. Kijk wekelijks uit naar het nieuwe Max Magazine. Het is de ideale Tv-Gids, compleet met de programma’s, puzzels, verhalen en nog veel meer.

Het is de beste gids voor de juiste prijs. Het abonnement stopt niet vanzelf en loopt door tot dat u het zelf opzegt. Wilt u het stop zetten doe dat eenvoudig door het sturen van een e-mail een briefje of een telefoontje. Dit is de gids voor radio, tv, internet en films die je helpt de juiste keuze te maken. Onze senioren worden gelukkig steeds vitaler en blijven langer zelfstandig. Deze groep staat midden in het leven en geniet van de momenten. Omroep Max, de omroep voor 50-plussers, begrijpt dat als geen ander. Max maakt radio- en televisieprogramma’s die precies aansluiten bij de leef- en denkwereld van deze belangrijke doelgroep. Nieuw van Omroep Max is Max Magazine, de wekelijkse “gids voor tv en plezierig leven”.

Wat moet je wetenMax Tv gids nu 6 maanden Gratis

  • Ontvang Max magazine 6 maanden gratis.
  • Extra 60% korting!
  • Deze actie geldt bij het afsluiten van een jaar abonnement.
  • Ontvang wekelijks het magazine in de bus.
  • Voor meer acties van Max magazine.
  • Heb je interesse ga snel maar Max.

Alles over MAX Magazine

Deze Gids is het officiële magazine voor alle leden van deze omroep. Met dit tijdschrift blijft dagelijks op de hoogte van de totale televisieprogrammering. U blijft voortdurend op de hoogte van wat er in het showbizzland gebeurt op het gebied van entertainment, politiek en economie.

Bij de klantenservice kunt u terecht voor vragen en klachten over een lopend abonnement. Wilt u een nieuw abonnement afsluiten of stopzetten kunt u hier terecht. Voor de contact gegevens van Max Magazine kunt u hier terecht. Max Tv gids nummer 085-8881881. Voor de klantenservice: klantenservice@maxmagazine.nl.

Nieuwsgierig?

Bent u nieuwsgierig geworden naar het programmablad van Omroep Max? Deze Tv gids is afkomstig van Max Mediaproducties. Deze televisie omroepgids verschijnt 52 x per jaar. Het abonnement van 12 nummers stopt vanzelf het jaarabonnement van 52 nummers loopt door tot dat u het zelf opzegt. Veel plezier met deze populaire televisie gids.

Profiteer nu van deze superaanbieding en ontvang tijdelijk Max Magazine 6 maanden lang gratis bij een jaarabonnement. Het blad zit boordevol aangrijpende verhalen, puzzels, uitgebreide radio- en tv gids, dagjes uit en nog veel meer fijne artikelen over een plezier leven. Jouw korting bedraagt 60%.

Max Tv gids met 6 maanden gratis 

Max Tv gids nu 6 maanden Gratis

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!