Max Tv gids 60% korting nu € 25.90 i.p.v. € 63.50

Geplaatst op:
06/03/2023
Categorie:
Uw voordeel:
60% korting nu € 23.75 i.p.v. € 63.50
Max Tv gids 60% korting nu € 23.75 i.p.v. € 63.50

Echt een tijdschrift voor 50-plussers! Max Tv gids 10 jaar Jubileum actie met direct 60% korting op het leukste tv-gids van Nederland. Pak je voordeel van 60% voordeel.

Max Tv gids 60% korting 

Max Magazine biedt een actie die vooral voor ouderen de moeite waard is. Met een jaarabonnement ontvangt u 52 nummers voor slechts €25,90 in plaats van €63,50 – dat is een korting van maar liefst 60%. Verheug u wekelijks op het nieuwe Max Magazine, de ideale TV-gids compleet met programma’s, puzzels, verhalen en nog veel meer van Max TV.

Dit abonnement is de beste gids voor de juiste prijs. Het stopt niet vanzelf en loopt door totdat u zelf opzegt. Opzeggen is eenvoudig: stuur een e-mail, brief of bel ons. Dit is de gids voor radio, tv, internet en films die u helpt de juiste keuze te maken.

Onze senioren worden gelukkig steeds vitaler en blijven langer zelfstandig. Deze groep staat midden in het leven en geniet van de momenten. Omroep Max, de omroep voor 50-plussers, begrijpt dat als geen ander. Max maakt radio- en televisieprogramma’s die perfect aansluiten bij de leef- en denkwereld van deze belangrijke doelgroep. Max Magazine, de wekelijkse “gids voor tv en plezierig leven”, is het nieuwste initiatief van Omroep Max.

Wat moet je wetenMax Tv gids 60% korting + shopper cadeau

  • Ontvang Max Tv gids met 60% korting.
  • Deze actie geldt bij het afsluiten van een jaar abonnement.
  • Ontvang wekelijks het magazine in de bus.
  • Voor meer acties van Max magazine.
  • Heb je interesse ga snel maar Max.

Alles over MAX Magazine

Dit magazine is het officiële tijdschrift voor alle leden van Omroep Max. Met dit tijdschrift blijft u dagelijks op de hoogte van het totale televisieaanbod. U blijft voortdurend op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment, politiek en economie.

Bij de klantenservice kunt u terecht voor vragen en klachten over uw abonnement. Hier kunt u ook terecht om een nieuw abonnement af te sluiten of op te zeggen. Voor contactgegevens van Max Magazine kunt u terecht op hun website of bellen naar het nummer 085-8881881. Voor de klantenservice kunt u een e-mail sturen naar klantenservice@maxmagazine.nl.

Nieuwsgierig?

Bent u nieuwsgierig naar de televisiegids van Omroep Max, genaamd Max Tv gids? Dit programmablad wordt uitgegeven door Max Mediaproducties en verschijnt 52 keer per jaar. Een abonnement van 12 nummers stopt automatisch. Het jaarabonnement loopt door totdat u het zelf opzegt. Veel plezier met deze populaire televisiegids!

Profiteer nu van een superaanbieding en ontvang tijdelijk Max Magazine 6 maanden lang gratis bij een jaarabonnement op Max Tv gids. Dit magazine zit boordevol aangrijpende verhalen, puzzels, uitgebreide radio- en televisiegids, dagjes uit en nog veel meer artikelen over een plezierig leven. U krijgt 60% korting op uw abonnement.

Max Tv gids 60% korting

Max Tv gids 60% korting nu € 23.75 i.p.v. € 63.50

Laat een reactie achter.