Scoupy | Deze producten helemaal gratis

Geplaatst op:
18/04/2024
Categorie:
Uw voordeel:
Scoupy Geld - Terug - Actie!
Scoupy Geld - Terug - Actie! Probeer helemaal gratis!

Bij Scoupy vindt je de leukste Geld-Terug-Acties! Koop Gratis je producten en ontvang je geld retour op je rekening. Zo ontvang je bij alle artikelen je geld retour. Bewaar de Kassa bon.

Scoupy 100% geld terug op A-merken!

SCOUPY is weer bezig met leuke nieuwe geld-terug-acties. Zij weten dat deze leuk en interessant kunnen zijn u. Shop het product en ontvang u geld retour op u rekening. Op de website van Scoupy en in de gratis Scoupy-app vind je een up-to-date overzicht van de laatste Geld terug acties. Staan er in het overzicht van de cashback-acties producten staan die je graag wilt proberen. Check de actievoorwaarden voor de beschikbaarheid van het actieartikel. Het is wel voor elke actie geldt, Op is op.

Om mee te doen aan onze cashback-acties heb je een gratis account nodig. Bekijk de status van jouw cashback-aanvragen wanneer je maar wilt via ‘mijn account’ en zie hoeveel je bespaard hebt met Scoupy.

Hoe werkt het 

  • Koop het actieproduct in een deelnemende winkel en bewaar altijd de kassabon. Twijfel je of je wel het juiste product hebt? Gebruik de ‘Scanner’-knop rechtsonder in de Scoupy-app. Scan de streepjescode van de verpakking om zeker te weten dat je het juiste product hebt gepakt.
  • Heb je het juiste product gekocht? Zoek de coupon van het actieproduct op en gebruik de ‘Kassabon insturen’ knop om te starten. Upload een scherpe foto van je volledige kassabon. Geef aan welke actieproducten er allemaal op jouw kassabon staan door ze handmatig te selecteren.
  • Vul je gegevens in en krijg binnen 48 uur je geld terug.

Nu 100% geld terug bij

  • Gratis Mini producten.
  • Lekker & Anders Wrap Kebap.
  • Danone The Greek Aardbei of  Danone The Greek Citrus.
  • Voor meer geld terug acties kijk op Gratis247!
  • Wil gebruik maken van deze actie?

Nieuwe producten ontdekken?

De supermarkten liggen vol met nieuwe producten om te ontdekken. Met SCOUPY doe je dit gratis of éxtra voordelig! Maandag a.s. start er weer een nieuwe campagne vol lekkere en verrassende producten. Leuk om te proberen!

Scoupy probeer het helemaal gratis!

Scoupy Geld - Terug - Actie! Probeer helemaal gratis!

Laat een reactie achter.