Gratis 15, 30 of 130 Eurojackpot loten bij deelname

Geplaatst op:
06/02/2024
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
15, 30 of 150 Gratis loten
Gratis 15, 30 of 130 Eurojackpot loten bij deelname

Met Eurojackpot loten is het kans maken op cash geld. Met deze actie ontvang Gratis 15, 30 of 150 loten bij deelname. Nu heb je meer kans om te winnen bij de Eurojackpot.

Met je Eurojackpot loten winnen!

Speel deze maand mee met Eurojackpot en maak direct kans op extra prijzen tot wel € 20.000. Heb je geen prijs gewonnen? Ontvang je gratis 15, 30 of 150 loten. Hoe leuk is dat! Speel nu mee!

Er zijn vele loterijen waar je iets kunt winnen! Een van de leukste en betaalbare is wel de Eurojackpot loterij. Je speelt mee met een lot prijs van € 2.- en maakt direct kans op veel prijzen. Ga je meespelen en je neemt een abonnement ontvang je Gratis loten. Veel cash winnen met een kleine inleg is wat we willen. Doe je mee voor een bedrag van € 2.- per lot en misschien stop je wel met werken.

Wat moet je wetenGratis 15, 30 of 130 Eurojackpot loten bij deelname

  • Ontvang gratis 15, 30 of 150 Eurojackpot loten bij inschrijving.
  • Deze Actie geldt alleen voor online aankopen.
  • Deelname vanaf 18 jaar.
  • Wil je direct gebruikmaken van het voordeel met Eurojackpot loten?
  • Voor meer loterij acties kijk even op Gratis247.
  • Lees hier de uitgebreide regels en de voorwaarden.

Speel bewust

Met de Jackpot is een minimaal bedrag € 10 miljoen. Je betaalt boven de € 449.- kansspelbelasting. Dit is een wettelijk eis die helaas verplicht is. Wekelijks op vrijdagavond is de trekking van Eurojackpot. Deze trekking vindt plaats in Finland, Helsinki. Je kunt tot en met 18.55 uur nog een Eurojackpot lot kopen om de trekking van die avond nog mee te maken. De uitslag wordt om 22.00 uur bekendgemaakt op deze site of op Teletekst pagina 554. Bekijk hier de uitslag en prijzen van de laatste trekking.

Nederland is gek op spelletjes. We vinden het met zijn alle belangrijk dat het een spelletje blijft. Op deze site lees je alles over verantwoord spelen bij Nederlandse Loterij. Welk type speler ben jij? Daarnaast geven ze tips als je vermoedt dat je speelgedrag of dat van iemand in je omgeving uit de hand loopt. Speel bewust met Eurojackpot loten is het motto!

Speel met Gratis Eurojackpot loten

Gratis 15, 30 of 130 Eurojackpot loten bij deelname

Laat een reactie achter.