Gratis 10 Eurojackpot loten + kans op € 50000

Geplaatst op:
25/04/2024
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
10 Gratis loten
Eurojackpot loten

Met Eurojackpot loten is het kans maken op € 50000.- cash geld. Ontvang Gratis 10 loten en kans op € 50000. Nu heb je meer kans om te winnen bij de Eurojackpot.

Met je Eurojackpot loten winnen!

Speel deze maand mee met Eurojackpot en maak direct kans op extra prijzen tot wel € 50.000. Heb je geen prijs gewonnen? Ontvang je gratis 10 loten. Hoe leuk is dat! Speel nu mee!

Er zijn vele loterijen waar je iets kunt winnen! Een van de leukste en betaalbare is wel de Eurojackpot loterij. Je speelt mee met een lot prijs van € 2.- en maakt direct kans op veel prijzen. Ga je meespelen en je neemt een abonnement ontvang je Gratis loten. Veel cash winnen met een kleine inleg is wat we willen. Doe je mee voor een bedrag van € 2.- per lot en misschien stop je wel met werken.

Wat moet je wetenGratis 10 Eurojackpot loten + kans op € 50000

  • Ontvang gratis 10 Eurojackpot loten bij inschrijving.
  • Deze Actie geldt alleen voor online aankopen.
  • Deelname vanaf 18 jaar.
  • Wil je direct gebruikmaken van het voordeel met Eurojackpot loten?
  • Voor meer loterij acties kijk even op Gratis247.
  • Lees hier de uitgebreide regels en de voorwaarden.

Speel bewust

Met de Jackpot is een minimaal bedrag € 10 miljoen. Je betaalt boven de € 449.- kansspelbelasting. Dit is een wettelijk eis die helaas verplicht is. Wekelijks op vrijdagavond is de trekking van Eurojackpot. Deze trekking vindt plaats in Finland, Helsinki. Je kunt tot en met 18.55 uur nog een Eurojackpot lot kopen om de trekking van die avond nog mee te maken. De uitslag wordt om 22.00 uur bekendgemaakt op deze site of op Teletekst pagina 554. Bekijk hier de uitslag en prijzen van de laatste trekking.

Nederland is gek op spelletjes. We vinden het met zijn alle belangrijk dat het een spelletje blijft. Op deze site lees je alles over verantwoord spelen bij Nederlandse Loterij. Welk type speler ben jij? Daarnaast geven ze tips als je vermoedt dat je speelgedrag of dat van iemand in je omgeving uit de hand loopt. Speel bewust met Eurojackpot loten is het motto!

Speel met 10 Gratis Eurojackpot loten

Gratis 10 Eurojackpot loten + kans op € 50000

Laat een reactie achter.