Ruil Gratis 5x 2-Euro om in 5 Herdenkingsmunten

Geplaatst op:
15/03/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis omruil actie!
Ruil Gratis 5x 2-Euro om in 5 Herdenkingsmunten

Wissel Gratis een set van nieuwe 2 euro herdenkingsmunten om voor hetzelfde bedrag. Nu 5x 2 euro herdenkingsmunten ruilen voor € 10, -. Claim uw collectie vandaag!

Gratis Herdenkingsmunten bestellen

Vind u het leuk om munten te bezitten en te verzamelen? Met deze actie kunt u voor € 10.- 5 prachtige herdenkingsmunten bestellen. Deze herdenkingsmunten zijn een wettig betaalmiddel in alle Eurolanden en altijd te gebruiken voor een betaling. Helaas is niet alles gratis. Om de munten naar u op te sturen moet de aanbieder Sir Rowland Hill € 4.95 verzendkosten rekenen.

Deze actie is geheel vrijblijvend en zonder koop verplichting ter inzage! U heeft altijd een 14 dagen teruggaverecht. En dat is weer exclusief de € 4,95 verzendkostenaandeel voor de porto, verpakking en verzekeringskosten.

U ontvangt 2-Euro munten van:Herdenkingsmunten

  • “75 jaar Unicef” uit Frankrijk.
  • “20e verjaardag toetreding OECD” uit Slowakije.
  • “Dom van Maagdenburg” uit Duitsland.
  • “Oude binnenstad van Toledo” uit Spanje.
  • “75 jaar Verenigde Naties” uit Portugal.
  • Voor meer unieke munten kun u even op Gratis247 kijken.

Hoe werkt de deze actie

Deze actie werkt zo. U betaalt 10 euro en krijgt deze terug in de vorm van 5 herdenkingsmunten van 2 euro. Deze munten zijn een Officieel betaalmiddel in alle eurolanden!De munten zijn van een unieke verzamelkwaliteit! De munten worden geleverd met een officieel certificaat. U doet de betaling van € 10.- plus de verzendkosten pas na ontvangst van u bestelde muntencollectie. De collectie word netjes in een veilige verpakking bij u thuis afgeleverd.

Hoe leuk is het verzamelen van munten

Het verzamelen van munten kun om verschillende redenen doen. Het is voor veel het verzamelplezier en de lol die ze eraan beleven. Het verzamelen van herdenkingsmunten is hun hobby en ze vinden het leuk om een verzameling aan te leggen. Er is een groep mensen die munten verzamelen om te beleggen. Dit zijn verzamelaars die munten verzamelen voor de investering. Door het aankopen van munten hoopt men na verloop van tijd dat de waarde van de munten stijgt en zo een leuk rendement kunnen maken. De spaarrente staat op dit moment historisch laag en spaargeld levert op de bank haast niets op. Een kleine investering kan iets meer opleveren dan op je spaarrekening.

Herdenkingsmunten ruilen

Herdenkingsmunten

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!