Ruil Gratis 5x 2-Euro om in 5 Herdenkingsmunten

Geplaatst op:
23/04/2024
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis omruil actie!
Ruil Gratis 5x 2-Euro om in 5 Herdenkingsmunten

Wissel Gratis een set van nieuwe 2 euro herdenkingsmunten om voor hetzelfde bedrag. Nu 5x 2 euro herdenkingsmunten ruilen voor € 10, -. Claim uw collectie vandaag!

Gratis Herdenkingsmunten bestellen

Vind u het leuk om munten te bezitten en te verzamelen? Met deze actie kunt u voor € 10.- 5 prachtige herdenkingsmunten bestellen. Deze herdenkingsmunten zijn een wettig betaalmiddel in alle Eurolanden en altijd te gebruiken voor een betaling. Helaas is niet alles gratis. Om de munten naar u op te sturen moet de aanbieder Sir Rowland Hill € 4.95 verzendkosten rekenen.

Deze actie is geheel vrijblijvend en zonder koop verplichting ter inzage! U heeft altijd een 14 dagen teruggaverecht. En dat is weer exclusief de € 4,95 verzendkostenaandeel voor de porto, verpakking en verzekeringskosten.

U ontvangt 2-Euro munten van:Herdenkingsmunten

  • “75 jaar Unicef” uit Frankrijk.
  • “20e verjaardag toetreding OECD” uit Slowakije.
  • “Dom van Maagdenburg” uit Duitsland.
  • “Oude binnenstad van Toledo” uit Spanje.
  • “75 jaar Verenigde Naties” uit Portugal.
  • Voor meer unieke munten kun u even op Gratis247 kijken.

Hoe werkt de deze actie

Deze actie werkt zo. U betaalt 10 euro en krijgt deze terug in de vorm van 5 herdenkingsmunten van 2 euro. Deze munten zijn een Officieel betaalmiddel in alle eurolanden!De munten zijn van een unieke verzamelkwaliteit! De munten worden geleverd met een officieel certificaat. U doet de betaling van € 10.- plus de verzendkosten pas na ontvangst van u bestelde muntencollectie. De collectie word netjes in een veilige verpakking bij u thuis afgeleverd.

Hoe leuk is het verzamelen van munten

Mensen verzamelen munten om verschillende redenen. Voor velen is het verzamelen op zichzelf een plezierige activiteit en genieten ze van de voldoening die het aanleggen van een verzameling met zich meebrengt. Specifiek het verzamelen van herdenkingsmunten kan een populaire hobby zijn.

Er zijn mensen die munten verzamelen voor een belegging. Deze verzamelaars investeren in munten in de hoop dat de waarde ervan in de loop der tijd zal stijgen. Zo kunnen ze rendement op hun investering kunnen behalen. Met de huidige lage spaarrente en de minimale opbrengst van spaargeld op de bank, zien sommigen het verzamelen van munten een alternatieve manier om hun geld te laten groeien. Hoewel de opbrengst van munteninvesteringen varieert en zelfs een kleine investering soms een beter rendement opleverert dan het geld op een spaarrekening laten staan.

Herdenkingsmunten ruilen

Herdenkingsmunten

Laat een reactie achter.