Maak kans op een F1-reis naar GP van Oostenrijk

Geplaatst op:
17/04/2019
Geldig tot:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis meedoen!
Maak kans op een F1-reis naar GP van Oostenrijk

Wordt Ziggo klant en speel gratis mee deze F1 actie met als hoofdprijs een F1-reis naar de GP van Oostenrijk. Gaat Max het podium halen?

Gratis naar de GP van Oostenrijk

Op zondag 30 juni is het zover! Op deze datum land het Formule 1 circus in Spielberg (Oostenrijk). Hoe tof zou het zijn om deze Grand Prix vanaf de tribune mee te maken? Voor alle Ziggo klanten is het nu mogelijk om deze race mee te maken (klant worden). Met de actie ‘win een F1-reis naar de GP van Oostenrijk’.

Wat moet je doen

Ben je geabonneerd op Ziggo en 18 jaar of ouder? Geef je naam en e-mail adres door en je bent in de race voor het winnen van een van de 15 geheel verzorgde reis naar de Formule 1 GP van Oostenrijk voor twee personen. Alle winnaars ontvangen direct een bericht en verdere informatie over de reis. Dit avontuur is inclusief een retourvlucht vanaf Amsterdam naar Wenen en terug. Een lux verblijf in een hotel van drie nachten op basis van twee personen met ontbijt, reisbegeleiding en alle transfers. Voor een duidelijk overzicht van de prijs vind je hier. Ziggo heeft meer leuke aanbiedingen!

Gratis naar GP van Oostenrijk

Maak kans op en F1-reis naar de GP van Oosterrijk

Laat een reactie achter.