Last van snurken? Is de SnoreBlock de oplossing?

Geplaatst op:
23/06/2020
Geldig tot:
15/11/2022
Categorie:
Uw voordeel:
Stop met snurken!
Last van snurken? Is de SnoreBlock de oplossing

Heeft u last van snurken? Deze nieuwe uitvinding (SnoreBlock) is erg hoopgevend voor alle mensen die snurken en voor iedereen die last heeft van het snurken.

Last van snurken?

Heeft u zelf last van snurken of is u vriend of echtgenoot er helemaal klaar mee? De SnoreBlock is de uitvinding die voor vele mensen een uitkomst bied. Omdat het wereldwijd een groot probleem is en er diverse producten op de markt zijn is de SnoreBlock de oplossing. Zo heeft u en u partner geen slapeloze nachten meer en telt het aantal tevreden klanten al ruim 23700. Last van snurken is voor u echt verleden tijd en u partner kan weer lekker gaan slapen. Sta de volgende morgen weer uitgeslapen op en geniet van het leven.

 De oplossing is de SnoreBlock 

  • Dit product is veilig, eenvoudig in gebruik en herbruikbaar
  • Geschikt voor iedereen die snurkt.
  • Het voor deel is eindelijk snurk-vrij slapen.
  • Niet schadelijk voor de gezondheid en het beste resultaat.
  • Gekozen als meest comfortabel en eenvoudig in gebruik.
  • Voor meer producten kijk even hier.

Last van snurken? Hoe komt het

Het ontstaan van snurkgeluiden kan komen wanneer de tong naar achteren zakt bij het liggen op de rug of bij een verstopte neus of verkoudheid. Er zijn zaken die het snurken verergeren door middel van overgewicht, alcohol, slaapmiddelen of het roken van sigaretten en drugsgebruik. Bij het ademen gaat de lucht via je neus naar de keel en komt in de longen terecht. Wanneer er een plaats is tussen je neusgaten en de stembanden waar een vernauwing zit, kan de lucht niet gewoon naar de longen stromen. Vooral als je inademt, zorgt dit ervoor dat de lucht snel en wervelend door de vernauwing gaat. Dit geeft de snurkgeluiden.

De tong is een spier en een van de grootste boosdoeners. Bij het slapen ontspant de tong spier, vooral als u op uw rug ligt, glijdt de tong naar achteren en maakt zo de luchtweg nauwer. Vergrote keelamandelen kan ook een mogelijkheid zijn en de keelholte is mogelijk geïrriteerd door bijvoorbeeld het roken van vele sigaretten. Wat we niet moeten uitsluiten is een verstopte of vernauwde neus, door verkoudheid, een allergie, neuspoliepen of als het neustussenschot niet goed staat.

Last van snurken? Neem direct actie

Last van snurken? Is de SnoreBlock de oplossing

Laat een reactie achter.