Doe Gratis het Nationaal Voedingsonderzoek

Geplaatst op:
03/09/2022
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis proefpakket excl verzendkosten.
Doe Gratis het Nationaal Voedingsonderzoek

Gratis meedoen aan het Nationaal Voedingsonderzoek? Gratis probeerpakket exclusief de verzendkosten. Bij abonnement ontvang  je maandelijks het product.

Doe het Nationaal Voedingsonderzoek

Gelukkig het Nederland de grootste pandemie van de laatste 50 jaar achter zich gelaten. En wees eerlijk dat willen we liever niet meer meemaken. Een belangrijk element is uw gezondheid en opbouw van uw weerstand. Kunnen we een pandemie voor komen? Nee dat is zeker niet, zelf kun je wel voorzorgmaatregelen nemen.

Met dit Nationaal Voedingsonderzoek willen ze de situatie in ons land in kaart gaan brengen. Je Deelname is kosteloos en dank voor je deelname ontvang je aan het einde een interessant supplementen aanbod om uw gezondheid en weerstand te ondersteunen. Doe je mee? Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Hier vind u de vragen

  1. Hoeveel stuks fruit eet u gemiddeld per week?
  2. Hoeveel dagen per week eet u vlees?
  3. Heb je in het afgelopen jaar gezondheidsklachten gekregen?
  4. Wil je een veranderen aan uw lichaam en/of gesteldheid in de komende maanden, waar zou je voor kiezen?
  5. Hoeveel dagen in de week eet u minimaal 250 gram groente.
  6. Gebruikt u medicijnen of slikt u voedingssupplementen / vitamines?
  7. Het Nationaal Voedingsonderzoek kunt je gratis maken zonder verdere verplichtingen.
  8. Voor meer acties kunt u even op Gratis247 kijken

Waarom dit onderzoek?

Ze hopen met dit gezondheidsonderzoek antwoorden te krijgen hoe de mensen ervaren of de gezondheid verandert in de jaren? Doen de mensen genoeg aan sport en heeft dit invloed op hun leven! Maken de mensen jaarlijks gebruik van tandarts en doktersbezoek? Is er verschil in leeftijd of tussen mensen met een hoog en laag inkomen?

Welke ziektes en aandoeningen hebben de mensen en wat doen ze hieraan. Allemaal vragen die de onderzoekers van het Nationaal Voedingsonderzoek graag willen weten. Wil je een gezonder leven gaan lijden, moet u goed voorbereid zijn. Na de vragen heb je de mogelijkheid om het product te proberen wat het beste bij past. Doe je een bestelling en sluit je een abonnement af ontvangt u maandelijks het product in huis.

Doe Gratis het Nationaal Voedingsonderzoek

Doe Gratis het Nationaal Voedingsonderzoek

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!