Vraag een gratis TENA Lady proefpakket aan

Geplaatst op:
04/01/2024
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis proefpakket aanvragen!
Vraag een gratis TENA Lady proefpakket aan

Last van onverwachts urineverlies? Geen zorgen 1 op de 3 vrouwen heeft dit probleem. Ontvang een TENA Lady proefpakket gratis thuis.

Gratis TENA Lady proefpakket!

Veel vrouwen hebben last van blaas probleempjes oorzaak is een zwakkere blaas. Om dit probleem te verzachten is er TENA Lady pants. U kunt een Tena lady proefpakket Gratis aanvragen en ervaren of het u helpt. Vul de gegevens in en het pakket discreet Gratis thuisbezorgd. Zo weet u direct en zonder kosten of het u bevalt.

Weet u dat ongewild urineverlies voorkomt bij 1 op 3 de vrouwen, gelukkig is er dus niets om je voor te schamen. Echter is het wel belangrijk dat je lekker voelen wel erg van belang. Daarom kunt u nu een gratis lights by TENA proefpakket aanvragen.

Gelukkig hebben de meeste vrouwen altijd wel maandverband in huis liggen. Dit maakt het extra makkelijk om dat even snel te pakken. In de praktijk zit dit best ongemakkelijk. Het kan veel beter! TENA lights is dunner en absorbeert tot 5 x meer als een normaal inlegkruisje. Dit geeft je dus de hele dag een zeker gevoel. Wil je dit vrije gevoel ook ervaren? Ontvang dan nu je proefpakket en test het uit!

De voordelen van deze actieTENA lady | Vraag een Gratis proefpakket aan.

  • Ontvang gratis een proefpakket.
  • Het vocht wordt snel geabsorbeerd.
  • Geeft een fris, geurloos en zeker gevoel.
  • Onzichtbaar onder nauwsluitende kleding.
  • U betaalt geen verzendkosten.
  • Voor vele vrouwen is dit de oplossing.
  • Wilt u het Gratis proefpakket proberen?
  • Meer TENA aanbiedingen bekijken

Prima pasvorm en groot draag comfort!

Dit product is onder nauwsluitende kleding niet te zien. Prima te dragen en je helemaal vrij te voelen. Probeer het gewoon eens en ervaar de voordelen. Om u echt te kunnen adviseren mag de leverancier u wat vragen stellen. Vanzelfsprekend behandelen ze u gegevens strikt vertrouwelijk! Proefpakketten worden alleen aan adressen in Nederland geleverd. Woont u buiten Nederland, ga dan naar www.tena.com en selecteer uw land om uw proefpakket te bestellen. Let op: Om aan de grote vraag te kunnen voldoen, kunt u elk proefpakket slechts 1 x per jaar bestellen.

TENA proefpakket

Vraag een gratis TENA Lady proefpakket aan

Laat een reactie achter.