Last van stress en onrust? Sweet Dreams helpt je beter slapen

Geplaatst op:
01/07/2024
Categorie:
Uw voordeel:
Ga ook beter slapen.
Last van stress en onrust? Sweet Dreams helpt je beter slapen

Ben je wel eens gespannen of onrustig? Dit overkomt veel mensen reden het leven zorgt voor druk en hectiek. Sweet Dreams helpt en geeft je een natuurlijke rust en ontspanning.

Sweet Dreams helpt tegen stress!

Dit is een product wat speciaal is ontwikkeld voor mensen met een drukke baan of leven en veel stress ondervinden. Soparflor bevat de kruiden Valeriaan en Melisse die de stress wegnemen en voor goede nachtrust zorgt. De angst en een onrustig gevoel worden minder. Valeriaan en Melisse zijn de hoofdbestanddelen van dit middel en zijn uitgebreid in de laboratorium en in de praktijk getest. Een goede nachtrust is belangrijk bij Stress en zorgt dat je de volgende dag goed uitgerust bent. Pharmaxx kan hier de oplossing voor zijn.

De valeriaanwortel

Het bestandsdeel Valeriaan is binnen kruidengeneeskunde al een eeuwen gebruikt middel  bij stress, angst, zenuwachtigheid en slaapproblemen. De valeriaanwortel staat ingeschreven als een kruidengeneesmiddel met een werking die zeer effectief en veilig is. Dit is klinisch onderzocht en bewezen.

Melisse is een veel gebruikt kalmeringsmiddel. De studies bij mensen die met veel onrust door het leven gingen en erg onrustig waren, werd onderzocht wat Melisse voor effect had op hun bevinden en ervaringen. Het middel Melisse werd 2 maal per dag toegediend. Na 4 weken bleek dat de patiënten die Melisse hadden toegediend hadden gekregen significant veel rustiger en zich beter voelde in de placebogroep.

Last van stress en onrust? Sweet Dreams helpt je beter slapen   Last van stress en onrust? Sweet Dreams helpt je beter slapen

Wat is stress?

Stress is niets anders dan te veel spanning of druk. Het woord is van oorsprong ontstaan in de bouw. Stress is niets meer dan de kracht die wordt uitgeoefend op een voorwerp. Is de kracht te hoog dan breek of scheurt het voorwerp. Of stress nu schadelijk is voor lichaam en geest hangt af van hoeveel en de hoogte van de belasting. Zelfs metaal krijgt haarscheurtjes als het te eenzijdig of constant wordt belast. Dat geldt dus ook voor mensen, en Sweet Dreams helpt u dit te voorkomen en te bestrijden.

De voordelen van Sweet Dreams

  • Sweet Dreams heeft natuurlijke ingrediënten die helpen bij innerlijke onrust, stress en spanning.
  • Het geeft je meer energie en je gevoel van vermoeidheid bij hoge werkdruk neemt af.
  • De 100% natuurlijke stoffen van Sweet Dreams zijn veilig en eenvoudig in gebruik.
  • Je gaat er beter van slapen en staat fitter op.
  • Je gaat beter in je vel zitten en vol je een stuk gelukkiger.
  • Interesse in dit Sweet Dreams product ga hier naar de site.

Wat kost dit product

Voor een bestelling van 3 maanden betaal je slechts € 49,-. Voor een bestelling van een half jaar Sweet Dreams slechts € 98,-! De verzendkosten zijn helemaal gratis. Het is geen abonnement en een eenmalige verkoop. Voor meer verzorgingsproducten die je kunnen helpen bij afvallen en een gezonder leven kun je even kijken op Gratis247.nl.

Voorkom stress en onrust met Sweet Dreams

Last van stress en onrust? Sweet Dreams helpt je beter slapen

Laat een reactie achter.