Last van stress en onrust? SoparFlor helpt!

Geplaatst op:
28/12/2017
Geldig tot:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Helpt tegen stress en gratis verzending!

Ben je wel eens gespannen of onrustig? Dit overkomt veel mensen want het leven zorgt voor veel drukte en hectiek. SoparFlor helpt en geeft je een natuurlijke rust. Nu met gratis bezorging.

SoparFlor helpt tegen stress!

Dit is een product wat speciaal is ontwikkeld voor mensen die een drukke baan of leven hebben en veel stress ondervinden. Soparflor bevat de kruiden Valeriaan en Melisse die de stress wegnemen en voor goede nachtrust zorgt. Maar ook het angst en een onrust gevoel worden minder. Valeriaan en Melisse zijn de hoofdbestanddelen van dit middel en zijn uitgebreid in de laboratorium en in de praktijk getest. Een goede nachtrust is belangrijk bij Stress en zorgt dat je goed uitgerust bent. Pharmaxx kan hier de oplossing voor zijn.

De valeriaanwortelSonarflor

Het bestandsdeel Valeriaan is binnen kruidengeneeskunde al een eeuwen gebruikt middel  bij stress, angst, zenuwachtigheid en slaapproblemen. De valeriaanwortel staat ingeschreven als een kruidengeneesmiddel met een werking die zeer effectief en veilig is. Dit is klinisch onderzocht en bewezen.

Melisse

Melisse wordt veel gebruikt als kalmeringsmiddel. En bij de vele studies bij mensen die met veel onrust door het leven gingen en erg onrustig waren, werd onderzocht wat Melisse voor effect had op hun bevinden en ervaringen. Het middel Melisse werd 2 maal per dag toegediend. Na 4 weken bleek dat de patiënten die Melisse hadden toegediend hadden gekregen significant veel rustiger en zich beter voelde dan de placebogroep.

Wat is stress?

Stress is niets anders dan te veel spanning of druk. Het woord is van oorsprong ontstaan in de bouw. Stress is niets meer dan de kracht die wordt uitgeoefend op een voorwerp. Is de kracht te hoog dan breek of scheurt het voorwerp. Of stress nu schadelijk is voor lichaam en geest hangt af van hoeveel belasting iets (of iemand) aan hebben. Zelfs metaal krijgt haarscheurtjes als het te eenzijdig of constant wordt belast. Dat geldt dus ook voor mensen, en SopaFlor helpt u dit te voorkomen en te bestrijden.

De voordelen van SoparFlor

  • SoparFlor heeft natuurlijke ingrediënten die helpen bij innerlijke onrust, stress en spanning.
  • Het geeft je meer energie en je gevoel van vermoeidheid bij hoge werkdruk neemt af.
  • De 100% natuurlijke stoffen van SoparFlor zijn veilig en eenvoudig in gebruik.
  • Je gaat er beter van slapen dus je staat fitter op.
  • Je gaat beter in je vel zitten en vol je een stuk gelukkiger.
  • Interesse in dit SoparFlor product ga hier naar de site.

Wat kost dit product

Wat een bestelling van 3 maanden betaal je slechts €74,95. Voor een bestelling van een half jaar SoparFlor slechts € 99,95! Je product word gratis verzonden en er zijn geen verplichte zendingen. Het is geen abonnement maar een eenmalige verkoop. Voor meer verzorgingsproducten die je kunnen helpen bij afvallen en een gezonder leven.

Voorkom stress en onrust met SoparFlor!Ben je wel eens gespannen of onrustig? Dit overkomt veel mensen want het leven zorgt voor veel drukte en hectiek. SoparFlor helpt en geeft je natuurlijke rust. Nu met gratis bezorging.

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!