Gratis welkomstgeschenk bij L’Occitane

Geplaatst op:
17/03/2024
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis welkomstkit!
Gratis welkomstgeschenk bij L’Occitane

Doe je eerste bestelling bij L’Occitane van minimaal € 35.- en ontvang Gratis 4 essentials. Je krijgt Shea handcrème, Almond handcrème, Almond doucheolie en Shea voetencrème.

Gratis L’Occitane welkomstgeschenk 

Wil je een online aankoop doen van minimaal € 35.- bij L’Occitane? Ontvang je direct een welkomstgeschenk dat helemaal gratis thuisgestuurd word. Deze prachtige gratis kit bevat een shea handcrème, Almond handcrème, Almond doucheolie en Shea voetencrème. Heb je interesse en wil je gebruikmaken van deze actie gebruik de code:  BOTTLE23.

L’Occitane verkoopt de mooiste producten en is nou betrokken bij de processen die ze verkopen. Ze zijn ter plaatse aanwezig en zijn op de hoogte van alle basisingrediënten die geproduceerd worden. Dankzij de band met het productbedrijf is er vertrouwen en kunnen ze de volledige traceerbaarheid van alle producten waarborgen. Dit komt het product ten goede van het begin tot het eindproduct.

Dit waren de vorige acties

Gratis welkomstgeschenk bij L’Occitane  Gratis welkomstgeschenk van verzorgingsproducten.  Gratis welkomstgeschenk bij L’Occitane

Betrouwbare producten

Bij L’Occitane geven ze de voorkeur aan lokale producten om zo de ecologische voetafdruk te verkleinen en om plaatselijke sectoren te helpen. Door de voorkeur te geven aan kleine geïntegreerde netwerken, bieden ze een toegevoegde waarde aan de producenten. Zo krijgen ze de controle over de traceerbaarheid van alle ingrediënten en zo de algehele controle over de productieketen.

Tips voor Gezichtsverzorging

Iedereen weet dat er veel huidverzorgingsproducten zijn. Wat is nu het het beste voor u huid? Is dat een Gezichtsscrub, hydraterende crème voor het gezicht, dagcrème, serum?  L’Occitane helpt je met het organiseren van je routine en het uitzoeken van de beste huidverzorgingsproduct voor je huid. Dit is wel afhankelijk van de verschillende problemen die je kunt tegenkomen. Ze geven je altijd een advies om voor goed voor je huid te zorgen! goede verzorging van je lichaam is belangrijk, dat ik de reden dat Gratis247 de leukste Beauty & verzorging acties op de Gratis247 heeft staan.

Hoe werkt deze actie van L’Occitane

Bezoek de online winkel van L’Occitane en selecteer producten met een totale waarde van ten minste € 35.-. Voeg deze producten toe aan je winkelwagentje. Als je klaar bent om af te rekenen, voer dan de code ” BOTTLE23” in om gebruik te maken van deze aanbieding. Na het invoeren van de actiecode ontvang je het kennismakingspakket samen met je bestelling bij jou thuis.

Gratis welkomstgeschenk bij L’Occitane

Doe je eerste bestelling bij L’Occitane van minimaal € 35.- en ontvang Gratis 4 essentials. Je krijgt Shea handcrème, Almond handcrème, Almond douche olie en Shea voetencrème.

Laat een reactie achter.