Nooit meer naar de Trombosedienst!

Geplaatst op:
01/05/2019
Geldig tot:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Prik zelf! Hoe handig is dat.

Heeft u trombose? Bepaal dan zelf waar en wanneer je de bloedwaardes meet met de trombose zelfzorg vingerprik. Zo kunt de waarde meten en via internet doorgeven. De zorgverzekering betaald de kosten.

Nooit meer naar de Trombosedienst!

De Trombose zelfzorg.

Het is te mooi om waar te zijn want u hoeft nooit meer naar de Trombose Dienst! De Trombose Zelfzorg geeft u uw vrijheid terug en biedt u veel meer comfort en gemak. Meet nu zelf uw INR-waarde met een eenvoudige vingerprik. Geef de waardes door via internet en u ontvangt altijd een bevestiging hoe uw status is. U ontvangt de gratis meetapparatuur thuis en krijgt persoonlijke uitleg.

Veel meer comfort en vrijheid.

  • Geen bezoek meer aan prikpost.
  • Zelf je INR-waarde meten met een simpele vingerprik.
  • Voor meer informatie komen ze voor een persoonlijk gesprek bij u thuis.
  • INR-waarde doorgeven gaat eenvoudig via de website.
  • Trombose Zelfzorg wordt betaald door de zorgverzekering (Na het wettelijke eigen risico).
  • Wil je meer weten over deze actie.

Hoe werkt de Trombose Zelfzorg.

Nu uw inschrijving, wordt er telefonische contact met u opgenomen. U krijgt alle informatie en kunt alle vragen stellen die u belangrijk vind. Er wordt een afspraak met u gemaakt voor een intakegesprek met de stollingsverpleegkundige. U krijgt inzicht over het hele gebeuren door middel van een korte online cursus, dit duurt ongeveer 2 á 3 uur maar deze kunt u in gedeeltes bekijken. Daarna komt er een bezoek van de stollingsverpleegkundige. Ze gaat u een meetapparaat overhandigen en laten zien hoe u uw INR-waarde kunt meten.
Ook geeft ze alle informatie over de werking website en hoe je eventuele vragen beantwoorden. Vanaf dat moment kunt u starten met Trombose Zelfzorg.

De kosten.

Alle kosten die gemaakt worden vallen onder de basis verzekering (na aftrek van het eigen risico € 385.-). Alle zorgverzekeringen werken mee met deze actie. Bij veel zorgverzekeraars is het mogelijk om het eigen risico in termijnen te betalen. Voor meer verzorging acties is het mogelijk om andere websites te bezoeken.

Trombose zelfzorg! Nooit meer naar de Trombosedienst!

Heeft u trombose? Bepaal dan zelf waar en wanneer je de bloedwaardes meet met de trombose zelfzorg vingerprik. Zo kunt u eenvoudig al u waarden meten, zonder veel moeite.

Laat een reactie achter.