Gratis proefverpakking Healthcaps!
Geplaatst op:
08/06/2018
Geldig tot:
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis proefpakket!

Gezonde voeding is erg belangrijk. Healthcaps zijn vitamine en mineralensupplementen van 100% natuurlijke ingrediënten. Vraag nu gratis een proefpakket aan.

Healthcaps kosteloos proberen!

Iedereen die interesse heeft in gezonde voeding en lekker in zijn vel wil zitten kan nu gratis Healtcaps pakket aanvragen. Alle gezonde groente en fruitsoorten die samen komen in deze Healthcaps vallen heeft heel veel weg van een superfood. De hoogstaande voedingsstoffen geven je meer energie, je gaat je beter voelen en je kunt er van afvallen. De ingredienten worden gevriesdroogd zadat voedingsstoffen bewaart blijven. Deze slimme capsule is 100% natuurlijk. Dit is de vervanger en ondersteuning voor mensen die niet toekomen om grote en fruit te eten. Voor iedereen die een gezonder leven willen leiden.

De voordelen van deze actieGratis proefverpakking Healthcaps!

  • Vraag nu gratis een proefpakket aan.
  • Geen verdere kosten of verplichtingen.
  • Betaal slechts € 3,25 verzendkosten.
  • Door je aanvraag maak je kans op een maand lang gratis.
  • Wil je deze gezonde boost eens proberen?
  • Voor meer gezonde producten kijk even hier.

Gezond Leven

Ben je geen echte liefhebber van de dagelijkse groente en het stukje fruit. Dit de oplossing voor jou. Met dit product krijgt je zonder problemen je dagelijkse hoeveelheid voedingsstoffen binnen. De healthcaps zitten vol met natuurlijke vitaminen en mineralen met een percentage van 100%. De samenstelling van dit superfood zit in het natuurlijke verwerkingsproces waar alle gezonde eigenschappen uit de groente en het fruit behouden blijven.

Door het milieuvriendelijke productieproces van de healthcaps komt er geen enkel chemisch- of verhittingsproces aan te pas. Er zijn verschillenden variante waar je een abonnement op kan nemen zo heb je de keuze uit een dag- en weekbox of de maandelijkse box zo heb je een volledige maand voldoende vitaminen en mineralen.

Over HealthCaps

HealthCaps boxen worden in het arbeidscentrum in Sneek verwerkt. Dit wordt, verzorgt in een dagbesteding met mensen met een verstandelijke beperking. Hier worden de dagboxen en weekboxen gereed gemaakt voor verzending. Linda heeft een belangrijke inbreng van dit product. Ze heeft een opleiding gedaan naar gezonde voeding (superfoods). Ze ondersteund en geeft advies voor de samenstelling van de dag, week en maandboxen. Elke box heeft de samenstelling van vitaminen, mineralen, fytonutrienten, aminozuren en anti-oxidanten. Heb je interesse in dit product doe een gratis bestelling van het proefpakket.

Is Healthcaps iets voor jou?

Gratis proefverpakking Healthcaps!

Laat een reactie achter.