Kraamcadeau voor de Kampioenbaby’s van Feyenoord.

Geplaatst op:
12/02/2017
Geldig tot:
23/04/2018
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Kraamcadeau!

Woensdag 14 februari is de dag dat Feyenoord de landstitel binnen haalde. Negen maanden later krijgen alle baby’s uit die periode een gratis kraamcadeau!

Ontvang een Kraamcadeau!

Alle geboren baby’s tussen 7 en 21 februari 2018 ontvangen één jaar lidmaatschap Kameraadjescadeau van Feyenoord. Alle Baby’s die op precies op 14 februari geboren zijn ontvangen direct een gratis Kameraadjes-lidmaatschap tot en met 2032. Je krijgt een welkomstpakket met een Feyenoord-cadeau, gratis rondleiding door De Kuip en 10% korting in de Feyenoord Fanshop. Schrijf je in en ontvang direct een gratis kraam-cadeau.

Heb je een Kampioensbaby?

Heb je een echte Kampioensbaby en wil je graag een kraamcadeau ontvangen? Giet het Feyenoordgevoel met de paplepel in en maak je eigen supporter lid van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes (gratis)! Vul je gegevens in, upload een foto en geboortekaartje van jouw baby. Je krijgt het lidmaatschap gratis thuisgestuurd. Een select aantal Kampioensbaby’s krijgt zelfs de kans om op de foto gezet te worden met de kampioensschaal! Wil je meer gratis acties bekijken?

Kraamcadeau voor Kampioenbaby!

Kraamcadeau voor de Kampioenbaby van Feyenoord.

Laat een reactie achter.