Gratis Lidmaatschap bibliotheek + Startkoffertje

Geplaatst op:
28/06/2022
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Lidmaatschap + Startkoffertje!

Leuke actie voor baby’s van 3 maanden ze ontvangen een Gratis boekstartkoffertje. Ontvang je gratis waardebon en profiteer van deze actie. Ga naar een bibliotheek in de buurt.

Gratis Lidmaatschap bibliotheek + Startkoffertje

Met je baby naar de Bibliotheek

Is je baby ongeveer 3 maanden krijg van de gemeente een waardebon voor het BoekStartkoffertje, mits de Bibliotheek in jouw omgeving meedoet aan BoekStart. Met deze waardebon kun je gratis een BoekStartkoffertje op te halen in de deelnemende Bibliotheken. Zoek de Bibliotheek bij je in de buurt en ga gezellig met je baby opstap. Met alle artikelen die je in het koffertje kunt vinden kun je samen met genieten en plezier maken.

In het BoekStartkoffertje zitten twee leuke boekjes. Deze boekjes wisselen elk half jaar. Bij ieder boekje hebben ze handige en leuke voorleestips verzameld. Kijk hieronder wat er in je koffertje zit. Zie je vanzelf wat je er allemaal mee kunt doen! Deze actie is om de jonge moeders te motiveren om  met hun kinderen te gaan voorlezen.

Inhoud BoekStartkoffertjeGratis Lidmaatschap bibliotheek + Startkoffertje

Leuke Boekideeën

In het BoekStartkoffertje zitten twee wisselende boekjes. Bij ieder boekje hebben we handige en leuke voorleestips verzameld. Bekijk op de site wat er in je koffertje zit en zie wat je er allemaal mee kunt doen. Ga met de waardebon naar de Bib in de buurt, maak je baby lid en ontvang het gratis BoekStartkoffertje. Bezoek de BoekStarthoek, bekijk welke nieuwe boekjes jij en je baby kunnen ontdekken! Vind je het leuk om met je kinderen te lezen? Pak de kinderwagen en snel naar de bibiliotheek.

Gratis Lidmaatschap bibliotheek + Startkoffertje

Gratis Lidmaatschap bibliotheek + Startkoffertje

Laat een reactie achter.