Gratis cadeaupakket in de Baby-Dump winkel

Geplaatst op:
18/04/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis babypakket!
Gratis cadeaupakket in de Baby-Dump winkel

Verwen je baby met een gratis verrassingspakket van Baby-Dump. Tegen inlevering van de ingevulde bon ontvangt elke vader of moeder een gratis cadeaupakket.

Ga naar een Baby-Dump vestiging

Ben jij zwanger of heb je mag een kleintje gekregen? Vul het formulier in en ga snel naar een van de vestigingen van Baby-Dump waar het gratis cadeaupakket opgehaald kan worden! Als zwangere moeder ontvang je een cadeaubon waarmee een leuk cadeaupakket met vele leuke en handige spulletjes kunt afhalen bij de Baby-Dump winkel. Dit is een pakket waar je ook echt iets aan hebt, want deze zit gevuld met handige babyproducten speciaal voor het hele gezin.

Wat moet je wetenGratis cadeaupakket in de Baby-Dump winkel

  • Deze actie is helemaal gratis en zonder koopverplichting.
  • Het is alleen bedoeld voor vaders of moeders die zwanger zijn of net zijn bevallen.
  • Bij inlevering ontvang je een gratis zwangerschapsbox.
  • Je kunt het formulier alleen inleveren bij een van de Baby-Dump winkels.

Verwen je Baby met al het leuks

De komst van je baby is al spannend genoeg. Daarom is het fijn dat je bij ons weet waar je aan toe bent. Wij bieden niet alleen de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs. Een tevreden klant staat bij ons hoog in het vaandel! Met de goede service zet Baby-Dump de puntjes op de i. Dit betekent voor de klanten veel winkel plezier, hoge kortingen en de beste service. Om de box op te kunnen halen, print je de bon uit en vult hem in.

Wanneer je het ingevulde formulier afgeeft in de Baby-Dump winkel, ontvang je de gratis zwangerschapsbox vol leuke items. Zeker de moeite waard! Het is een pakket waar je ook echt iets aan hebt! Helemaal gratis en géén koopverplichting. Dus kom snel langs, je bent van harte welkom en ze helpen je graag! Wil je meer Babyboxen gratis ontvangen? Kijk op Gratis247 in de rubriek Baby. Veel plezier en geluk met je kleine baby.

Baby-Dump magazine + Gratis cadeau!

Baby-Dump | Nu een Gratis magazine + Gratis cadeau!

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!