Gratis Hallo Mama Babydoos bij Jumbo!

Geplaatst op:
16/11/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Hallo Mama Babydoos!

Zijn jullie de trotse ouders van een prachtig kindje geworden? Gefeliciteerd! Om dit te vieren mag je bij Jumbo een gratis Hallo Mama Babydoos ophalen.

Gratis Hallo Mama Babydoos

Gratis is altijd leuk, toch? In Nederland zijn er een aantal babydozen die je tijdens je zwangerschap kunt aanvragen. Maar ook na de geboorte van je kindje zijn er verschillende dozen aan te vragen, zoals deze Hallo Mama doos van Jumbo. Vandaag laat ik jullie zien wat erin zit.

De geboorte van jullie prachtige baby moet natuurlijk gevierd worden. En daarom gaat Jumbo jullie trakteren op een volle Mama Babydoos die je kan ophalen tot 3 maanden na de geboorte van jullie baby’tje. Het is een doos vol met cadeautjes voor de ouders maar natuurlijk ook voor de nieuwe prins of prinses.

Hoe nu verder

Het is een vrij grote doos die volgens Jumbo erg handig is om babyspulletjes in te bewaren. Persoonlijk gebruik ik daar liever een plastic bak voor, want dat sluit wat beter af. Maar ach, het idee is leuk. En hij is ook erg goed te gebruiken voor oud papier.

Na het invullen van je gegevens op het formulier ontvang via je mail een bewijs van inschrijving. Hiermee kun je de Mama Babydoos helemaal gratis afhalen bij een Jumbo supermarkt bij jou in de buurt. Vergeet niet het geboortekaartje en je legitimatie mee te nemen. Veel plezier met je Babydoos. Voor meer gratis baby artikelen kijk even hier!

Gratis Hallo Mama Babydoos

Gefeliciteerd! Om dit te vieren mag je bij Jumbo een gratis Hallo Mama Babydoos ophalen.

2 Reacties op "Gratis Hallo Mama Babydoos bij Jumbo!"

  1. Ik bn zwanger en wil graag een baby doos

  2. hallo Alisa

    Bedankt voor u vraag over de babydoos. Als u gebruik wil maken van deze acties kunt in de categorie Baby op Gratis247 alle beschikbare babydozen vinden.
    Op de site van de betreffende aanbieder kunt alles vinden. Veel plezier.

Laat een reactie achter.