Gratis Kiekeboe box ophalen bij Plus!

Geplaatst op:
07/07/2024
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis kiekeboe box bij de plus!
Gratis Kiekeboe box ophalen bij Plus!

Prachtig geschenk bij geboorte! De Gratis kiekeboe box van Plus ter waarde van € 40,-. Neem het geboortekaartje van de kleine mee naar Plus-supermarkt.

Bij geboorten hoort een Kiekeboe box!

De geboorte van een zoon of dochter is een prachtig geschenk. En om dit te vieren heeft PLUS een prachtige geboorte box. Ga naar een PLUS bij je in de buurt en neem het originele geboortekaartje mee voor gratis Kiekeboe box ter waarde van € 40,-!

Dit is het begin van een spannende en leuke tijd en daar hoort een bijzonder cadeau bij. Bent je net vader of moeder geworden? Dan verwennen ze je graag met deze box. Ga lekker de gratis box met een waarde van € 40,- op halen en maak het feest compleet! Veel plezier.

Voordelen van de kiekeboe box Gratis Kiekeboe box ophalen bij de Plus supermarkt

  • Een box vol vrolijke producten.
  • Producten van luiers tot babydoekjes.
  • Met waardebonnen voor de volgende fases in het leven.
  • Bij inlevering van de bonnen ontvangt je een gratis product.
  • Zo denkt PLUS aan de kleinste klantjes.
  • Voor meer gratis babyboxen kijk even hier!

Voorwaarde van deze leuke actie

Je ontvangt alleen een box in het folderverspreidingsgebied van een PLUS-supermarkt. U dient het geboortekaartje van uw baby tot uiterlijk een maand na de geboorte in te leveren. De kraamtijd is een hele bijzondere periode waarin je je heerlijk mag laten verwennen. Speciaal voor jonge ouders hebben ze een cadeau pakket samengesteld, de Kiekeboebox!

Een box t.w.v. 40 euro vol gratis baby- en kraamproducten die je juist nu goed kunt gebruiken! Ontvang je de folder van PLUS en is je kindje maximaal 2 maanden oud? Vraag nu de gratis Kiekeboebox aan! We wensen je een heel fijne kraamtijd! De kraamtijd is een bijzondere periode waarin je je heerlijk mag laten verwennen. Snel naar de Plus-supermarkt en profiteer van deze mooie actie. Veel plezier in deze mooie tijd.

Gratis De Kiekeboe box ophalen bij de Plus!

Gratis Kiekeboe box ophalen bij Plus!

Laat een reactie achter.