Bij Zeeman Gratis rompertje voor je Baby

Geplaatst op:
24/02/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Bij Zeeman Gratis rompertje voor je Baby!
Bij Zeeman Gratis rompertje voor je Baby

Alle nieuwe Pappa en Mama’s rennen naar de Zeeman om voor hun baby een gratis rompertje op te halen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ga met je voucher naar de Zeeman.

Haal een gratis rompertje bij Zeeman

Bij de Zeeman kunnen de nieuwe Pappa en Mamma een rompertje van biologisch katoen ophalen. Het rompertje krijg je kosteloos mee op vertoon van de waardebon die je per e-mail thuis gestuurd krijgt. Vergeet niet je geboorteakte mee te nemen! Ze hebben een gratis rompertje voor je als je net papa of mama bent geworden of als je dat binnenkort gaat worden.

Het rompertje is gemaakt van biologisch katoen, met stretch. En dat vinden de kleintjes heerlijk zitten. Wil je meedoen met deze actie? Vul op de site van Zeeman je gegevens in en je ontvangt per e-mail een waardebon. Met deze waardebon kun je je eerste romper gratis ophalen in de winkel. Je kunt helaas een keer meedoen aan deze actie. Mocht je niets in je mailbox hebben ontvangen kijk even in je spambox. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Voor ieder wat wils

Bij Zeeman Gratis romper voor je Baby Bij Zeeman Gratis rompertje voor je Baby Bij Zeeman Gratis romper voor je BabyBij Zeeman Gratis rompertje voor je Baby

Hallo nieuwe mama of papa

Leuk dat je het rompertje van biologisch katoen gaat proberen. Vergeet niet om je geboortekaartje of kopie van je aangifte mee te nemen naar de winkel. Zij hebben een rompertjes voor alle baby’s die in 2020 geboren zijn. Vraag je een romper aan, ontvang je met regelmaat de Zeeman nieuwsbrief, zo blijf je op de hoogte van de nieuwe babycollectie, leuke aanbiedingen en handige spullen die passen bij de leeftijd van jouw opgroeiende baby, dreumes, peuter en kleuter. Je kunt je altijd weer uitschrijven. Wil je meer gratis baby producten bekijken?

Enkele weetjes

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
  • Ontvang een Gratis rompertje voor je baby.
  • Je kunt maar een keer meedoen met deze actie.
  • Er zijn buiten de nieuwsbrief geen verdere verplichtingen.

Bij Zeeman rompertje voor je baby

Bij Zeeman Gratis rompertje voor je Baby

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!