Win de Staatsloterij met Draai en Win

Geplaatst op:
08/11/2020
Geldig tot:
11/01/2024
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Ontvang Gratis staatslot!
Win de Staatsloterij met Draai en Win

Win de Staatsloterij en maak vandaag nog kans op de hoofdprijs. Word nu abonnee en ontvang staatslot t.w.v. € 17.50 cadeau! Dagelijks Gratis kans op € 1000.-.

Win de Staatsloterij 

Doe je mee met Buit van de Dag? Win de staatsloterij door mee te gaan spelen met Buit van de Dag en je Gratis staatslot van € 17.50. Speel direct voor € 250 of € 2500 netto of een andere grote prijs. Doe gezellig mee en maak dagelijks kans op € 1000.-.

Zorg ervoor dat je deelneemt aan de 10e trekking van de maand om het beste voordeel te behalen. Ben je klaar om volop van het leven te genieten? Eén op de tien deelnemers wint een prijs. Houd er rekening mee dat deze campagne alleen beschikbaar is voor volwassenen van 18 jaar en ouder! Op de 10e van de maand vindt de volgende trekking van de Staatsloterij plaats, waar je een fantastische prijs kunt winnen. Doe nu gratis mee met je eindcijfer! Wie weet wordt jouw geluksnummer getrokken? Maak gegarandeerd kans op gratis Staatsloten en grote geldbedragen.

Win de Staatsloterij met Gratis staatslot t.w.v. € 17.50

Speel mee en win een extra prijs

 • Schrijf je in en ontvang een gegarandeerde een Gratis staatslot van € 17.50.
 • Doen je mee met de trekking die de 10e van de maand wordt gehouden?
 • Win de staatsloterij en wordt de fulltime levensgenieter?
 • Schrijf je hier in om te winnen.
 • Wil je meer loterijen bekijken en prijzen winnen?
 • Win de Staatsloterij met je Gratis lot.
 • Doe automatisch mee met Prijs je Vrij.
 • Maak dagelijks extra kans op € 1000,- netto.
 • Allergrootste prijzenpot van Nederland: € 450 miljoen.
 • De hoogste winkans van alle Nederlandse loterijen (1 op 2).
 • Exclusieve abonnee prijzen in Club Staatsloterij.

“Fulltime levensgenieter” wie wil dat niet

Binnenkort is de Staatsloterij trekking, dit is een unieke trekking van de Staatsloterij met 295 extra prijzen worden weggegeven. Deze trekking is een extra mogelijkheid om te winnen en kans te maken op mooie geld bedragen. Je kunt nu een extra hoofdprijs winnen van € 500o,- netto. Naast deze prachtige prijs zijn er natuurlijk andere geldprijzen te winnen. Speel het spel en win de staatsloterij zot jij je dromen kunt waarmaken.

Ontvang Gratis lot en win de Staatsloterij

Geniet je van de spanning van maandelijkse deelname? Schrijf je automatisch in voor kans op geweldige geldprijzen en ontvang een exclusieve prijs. Je krijgt gratis loten bij automatische incasso voor je betaalde lot. Ben je 18 jaar of ouder? Doe mee en vergroot je kans op winst! Iedereen droomt van winnen en geld verdienen. Bereik succes in de staatsloterij door deel te nemen!

Hoe werkt het

 1. Klik op “Ik speel mee” en vul je gegevens in.
 2. Zo vergeet je geen enkele trekking en speel je altijd mee, zolang je wilt.
 3. Er zijn 16 trekkingen per jaar. Elk moment eenvoudig opzegbaar.
 4. Ontdek direct of je 1, 10 of 100 Staatsloten cadeau krijgt.
 5. Na jouw eerste trekking ontvang je direct een Gratis staatslot.

Wil je meer acties bekijken

Speel mee met de Staatsloterij en maak kans op miljoenen!

Met een heel Staatslot speel je mee met de reguliere trekkingen op de 10e van de maand en de vier speciale trekkingen: Koningsdag, 1 juli, 1 oktober en de Oudejaarstrekking. Voor een heel Staatslot betaal je € 17,50 per maand. Kies je voor XL, betaal je € 20 per maand. Bij de speciale trekkingen betaal je altijd € 17,50 per lot, ongeacht of je kiest voor XL of niet.

Voor de Oudejaarstrekking speel je mee met een heel Oudejaarslot. Dit kost € 30,-. De Staatsloterij is de grootste loterij van Nederland. De hoofdprijs van de reguliere trekkingen is minimaal € 1 miljoen. De hoofdprijs van de Oudejaarstrekking is minimaal € 30 miljoen. Speel nu mee en wie weet word jij wel de volgende miljonair!

Win de Staatsloterij met Draai en Win

Draai het Prijzenrad en Win 100 staatsloten

Laat een reactie achter.