Het Miljoenenspel geeft 50% korting op je diner

Geplaatst op:
09/06/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
50% korting op je diner!
Het Miljoenenspel geeft 50% korting op je diner

Het Miljoenenspel van staatsloterij met kans op miljoenen. Alle Staatsloterij spelers Profiteren van 50% korting in een sterren restaurant naar keuze.

Het Miljoenenspel geeft 50% korting op je diner

Staatsloterij Miljoenenspel

Iedereen mag weer meedoen met de staatsloterij Miljoenenspel. Heb je een voordelig Staatslot gekocht? Maak snel gebruikt van een voordelig avondje uiteten bij het leuke restaurantje om de hoek of die Sterrentent die je op je verlanglijstje hebt staat. De Staatsloterij geeft tot 50% korting op jouw restaurantrekening, exclusief drankjes. Je kunt terecht bij zeker 450 deelnemende eetgelegenheden. De verkoopactie is begonnen en alle deelnemers maken kans op 100 extra staatsloten. Het Miljoenenspel van de Staatsloterij met kans op de Jackpot van € 10.800.000.-. De jackpot begint bij 1 miljoen Euro en groeit elke zaterdag uit tot een bedrag van nu € 17.500.000,-. Speel mee en profiteert direct op een luxe avond uiteten.

Win de prijs van je levenHet Miljoenenspel geeft 50% korting op je diner

 • Na inschrijving bij het miljoenenspel ga je lekker uiteten.
 • Speel direct mee voor de jackpot van wel € 17.500.000,-.
 • Elke week kans op vele miljoenen.
 • Iedereen maak evenveel kans!
 • Automatische meespelen en meer kans maken.
 • De uitkering is belasting vrij.
 • Wil ook gebruikmaken van deze actie?
 • Voor meer acties kun je even hier kijken.

Kans maken op de mooiste prijzen

Valt de Jackpot, wordt hij verdeeld over meerdere daadwerkelijk verkochte loten. Een lot kost slechts € 3,-. Loten worden online verkocht via de website van het Miljoenenspel. Het is natuurlijk mogelijk om elke zaterdag automatisch mee te spelen. Zo mis u geen enkele kans om miljonair te worden en te stoppen met werken! U betaalt slechts € 3.- per lot.

Miljoenenspel is er voor iedereen

Dit Miljoenenspel is leuker en spannender. Je maakt elke week kans op een miljoen! Van alle loterijen heb je hier de meeste kans om miljoenen te winnen. En dat voor € 3.- voor 1\5 lot! Er zijn vele loterijen, bij de staatsloterij maak je wel de meeste kans. Vergeet nooit meer een trekking en speel elke maand mee. Wil je automatisch meespelen ontvang je eenmalig een gratis lot. Je ontvangt het gratis lot bij incasso voor het betaalde lot.

Lekker voordelig uit eten?

Het enige wat je hoeft te doen, is één of meerdere Staatsloten kopen. Bij een besteding van € 15,- of meer aan Staatsloten ontvang je een actiecode voor deze Restaurantactie, per e-mail.
Op de reserveringssite maak je een reservering bij het gewenste restaurant.

 • Selecteer een datum, het aantal personen en het tijdstip.
 • Selecteer de deal, voer je unieke actiecode in bij Vouchercode.
 • Vul aan met je gegevens en de reservering is gemaakt!

Staatsloterij Miljoenenspel

Het Miljoenenspel geeft 50% korting op je diner

 

Laat een reactie achter.