Het Prijzenrad en draai en Win voor Gratis loten

Geplaatst op:
08/09/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gooi en Win!
Het Prijzenrad en Gooi en Win voor Gratis loten

Het Prijzenrad, draai en win gegarandeerd een prijs! Ontvang sowieso 1/5 Staatslot, maar dat kan ook 100 Staatsloten of € 10.000,- zijn. Bekijk direct wat je krijgt.

Het Prijzenrad draai en win

Ook deze maand worden er weer mooie prijzen weggegeven in de staatsloterij. Wanneer je het rad een draai geeft en je deelname bevestigd ontvangt sowieso 1/5 Staatslot, maar dit kan 100 Staatsloten of € 10.000,- zijn. Speel maandelijks mee en zie direct wat je krijgt. Je hebt nu de kans om één van de vele prijzen te winnen. Draai snel en kijk waar je vanaf vandaag al naar uit kunt kijken. Het leuke is dat iedereen evenveel kans maakt om de hoogste prijzen te winnen.

Wat moet je wetenDraai het Prijzenrad en ontvang een prijs

  • Deelname aan deze actie is gratis en niet verplicht.
  • Verblijf je in Nederland en ben je 18 jaar of ouder doe dan gratis mee.
  • De prijs is niet inwisselbaar voor andere prijzen, en heeft een hoge waarde.
  • De uitslag van het spel Prijzenrad vindt binnenkort plaats.
  • De prijs wordt in overleg met de prijswinnaar ter beschikking gesteld.
  • Wil je meer prijzen te winnen kijk even op Gratis247!
  • Kijk hier voor de complete actievoorwaarden.

De staatsloterij 

Wanneer je mee gaat spelen in de staatsloterij speel je met 16 trekkingen mee, waarvan 15 trekkingen met een lot à € 15,- en met de Oudejaarstrekking met een lot à € 30,-. Je kunt opzeggen wanneer je wilt. Het leuke van deze actie is dat je gedurende de eerste 5 maanden van het abonnement een 1/5 Staatslot gratis ter waarde van € 3,00 ontvangt voor elke succesvolle incasso.

Contact gegevens 

Helaas is het hoofdkantoor van Nederlandse Loterij gesloten voor bezoek i.v.m. maatregelen rondom het coronavirus. Wil je toch een gewonnen prijs innen? Dat kan nadat je hiervoor een afspraak hebt gemaakt. Heb je een klacht over een product of dienst van Nederlandse Loterijen, dan kun je contact opnemen met onze Klantenservice via 070 550 08 52. Als je er met de Klantenservice niet uit komt, kun je terecht bij de Ombudsman. Klik hier voor meer informatie over onze klachtenprocedure.

Win een mooie prijs! Draai het Prijzenrad!

Het Prijzenrad en Gooi en Win voor Gratis loten

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!