Draai het Prijzenrad en Win 100 Gratis staatsloten

Geplaatst op:
29/04/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Draai en Win!
Draai het Prijzenrad en Win 100 Gratis staatsloten

Het Prijzenrad, draai en win gegarandeerd een prijs. Win tot 100 extra Staatsloten of € 10.000,- netto! Speel automatisch mee en zie direct je prijs.

Draai en win aan het Prijzenrad

Ook deze maand worden er weer mooie prijzen weggegeven in de staatsloterij. Wanneer je het rad een draai geeft en je deelname bevestigd ontvangt sowieso 1/5 Staatslot, maar dit kan 100 Staatsloten of € 10.000,- zijn. Speel maandelijks mee en zie direct wat je krijgt. Je hebt nu de kans om één van de vele prijzen te winnen. Draai snel en kijk waar je vanaf vandaag al naar uit kunt kijken. Het leuke is dat iedereen evenveel kans maakt om de hoogste prijzen te winnen. Het prijzenrad geeft altijd een prijs weg.

Wat moet je wetenDraai het Prijzenrad en ontvang een prijs

  • Deelname aan deze prijzenrad actie is gratis en niet verplicht.
  • Verblijf je in Nederland en ben je 18 jaar of ouder doe dan gratis mee.
  • De prijs is niet inwisselbaar voor andere prijzen, en heeft een hoge waarde.
  • De uitslag van het spel Prijzenrad vindt binnenkort plaats.
  • De prijs wordt in overleg met de prijswinnaar ter beschikking gesteld.
  • Wil je meer prijzen winnen kijk even op Gratis247!
  • Kijk hier voor de complete actievoorwaarden.

De staatsloterij 

Wanneer je mee gaat spelen in de staatsloterij speel je met 16 trekkingen mee, waarvan 15 trekkingen met een lot à € 15,- en met de Oudejaarstrekking met een lot à € 30,-. Je kunt opzeggen wanneer je wilt. Het leuke van deze actie is dat je gedurende de eerste 5 maanden van het abonnement een 1/5 Staatslot gratis ter waarde van € 3,00 ontvangt voor elke succesvolle incasso.

Contact gegevens 

Helaas is het hoofdkantoor van Nederlandse Loterij gesloten voor bezoek i.v.m. maatregelen rondom het coronavirus. Wil je toch een gewonnen prijs innen? Dat kan nadat je hiervoor een afspraak hebt gemaakt. Heb je een klacht over een product of dienst van Nederlandse Loterijen, dan kun je contact opnemen met onze Klantenservice via 070 550 08 52. Als je er met de Klantenservice niet uit komt, kun je terecht bij de Ombudsman. Klik hier voor meer informatie over onze klachtenprocedure.

Win een mooie prijs! Draai het Prijzenrad!

Draai het Prijzenrad en Win 100 Gratis staatsloten

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!