Win Staatsloterij Jackpot of Elektrische BMW iX3

Geplaatst op:
10/11/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Kans op de mega Jackpot
Win Staatsloterij Jackpot of Elektrische BMW iX3

De Staatsloterij Jackpot winnen? Speel mee en maak kans op de mega Jackpot van € 12.600.000 of elektrische BMW iX3 t.w.v. € 69.466. Ben jij binnenkort miljonair?

Win de Staatsloterij Jackpot

Ga nu automatisch meespelen met de Staatsloterij en maak kans op de mega Jackpot van € 12.600.000,-. En tijdens de 10 november trekking maak je kans op een van de 25 elektrische BMW iX3 modellen t.w.v. €69.466,-*. Lees snel verder om alles te ontdekken over het Executive model.

Maximale laadcapaciteit is in 10 min tot 100 km rijbereik bijladen, dat is echt geweldig. Zie jij jezelf straks rijden? En weet je welke kleur het wordt? Om deze prijs te winnen, hoef je verder helemaal niets voor te doen, alleen lid worden en de Staatsloterij Jackpot winnen.

Hoe kun je winnen

 • 3 stappen naar je kans om miljonair te worden.
 • Vul jouw code in.
 • Vul je gegevens in en speel automatisch mee zolang je wilt.
 • Bestel je lot eenvoudig met iDeal of je wallet-tegoed.
 • Met je Staatslot maak je direct kans op de Jackpot!

Je speelt met 16 trekkingen mee, waarvan 15 trekkingen met een lot à € 15,- en met de Oudejaarstrekking met een lot à € 30,-. Iedereen mag opzeggen wanneer hij of zij dat wilt. Kijk hier voor de complete actievoorwaarden.

Wie wil er niet de Staatsloterij Jackpot winnen? Bij de volgende trekking maak je direct kans op miljoenen! Het is gebleken dat 1 op de 10 spelers een prijs ontvangt en dit keer is de eer aan jou! Waarom zou je niet Gratis meedoen, winnen willen we allemaal.

Waar mag de prijs heen?

Wil je meespelen speel schrijf je vandaag nog in. Meespelen is super leuk en iedereen kan winnen. Je zit nergens aan vast. Een bedankje voor jouw deelname ontvang je gratis 5x 1/5 Staatslot. Bekijk hier hoe je mee kan doen. Gratis247 heeft meer leuke acties waar je mee kunt spelen in de staatsloterij.

Alles op een rijtjeWin Staatsloterij Jackpot of Elektrische BMW iX3

 • Win mega Staatsloterij Jackpot van € 12.600.000,-.
 • Speel mee en maak kans op een elektrische BMW iX3 t.w.v. €69.466,-.
 • Je mag meedoen en opzeggen op een moment dat je zelf bepaalt.
 • Win een de mooiste prijzen die je leven kunnen veranderen.
 • Ga meespelen in de Staatsloterij en natuurlijk winnen.
 • Win de Staatsloterij Jackpot en stop met werken.

Meespelen met voor Staatsloterij Jackpot

De Staatsloterij organisatie heeft meerdere mogelijkheden om mee te spelen. Je kunt eenvoudig automatisch meespelen, met maandelijks een trekking en de extra trekking. Je hebt uiteraard de mogelijkheid losse Staatsloten te kopen bij een verkooppunt bij jou in de buurt of online.

De Staatsloterij heeft in 2020 met € 400 miljoen de allergrootste te verwachten prijzenkassa van heel Nederland. Alle loten die verkocht worden doe mee met de trekking en blijft de winnaar anoniem. De prijzen die je wint bij de Staatsloterij zijn belastingvrij. Verder heeft de Staatsloterij geen winstoogmerk. Doe gezellig mee en probeer het een maandje.

Iedereen kan de Staatsloterij Jackpot winnen!

Win Staatsloterij Jackpot of Elektrische BMW iX3

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!