Staatsloterij Jackpot winnen? Scoor de Buit van de Dag

Geplaatst op:
24/12/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis 5x 1/5 Staatslot!
Staatsloterij Jackpot winnen? Scoor de Buit van de Dag

De Staatsloterij Jackpot winnen? Ga meespelen en ontvang gratis 5x 1/5 Staatslot en direct kans op € 10.000,- netto. Win wekelijks € 1000.- of VanMoof e-bike t.w.v. € 1.998,-.

Win de Staatsloterij Jackpot

Ga nu automatisch gaat meespelen met de Staatsloterij, krijg je een gratis 5x 1/5 Staatslot en direct kans op € 10.000,- netto. En daar hoef je verder helemaal niets voor te doen, alleen maar lid worden. Alle spelers die in de actieperiode een abonnement hebben afgesloten maken automatisch kans op € 10.000,-. En dat is nog niet alles, je doet automatische mee aan de Buit van de Dag en in januari en februari geven ze elke dag gegarandeerd € 1.000,- netto weg en wekelijks een VanMoof e-bike t.w.v. € 1.998,-.

Wie wil er niet de Staatsloterij Jackpot winnen? Bij de volgende trekking maak je direct kans op miljoenen! Het is gebleken dat 1 op de 10 spelers een prijs ontvangt en dit keer is de eer aan jou! Waarom zou je niet Gratis meedoen, winnen willen we allemaal.

Waar mag de prijs heen?

Wil je meespelen speel schrijf je vandaag nog in. Meespelen is super leuk en iedereen kan winnen. Je zit nergens aan vast. Een bedankje voor jouw deelname ontvang je gratis 5x 1/5 Staatslot. Bekijk hier hoe je mee kan doen. Gratis247 heeft meer leuke acties waar je mee kunt spelen in de staatsloterij.

Alles op een rijtje

  • Ontvang gratis 5x 1/5 Staatslot.
  • In januari en februari geven ze elke dag gegarandeerd € 1.000,- netto weg.
    en wekelijks een VanMoof e-bike t.w.v. € 1.998,-.
  • Direct kans op € 10.000,-.
  • Je mag meedoen en opzeggen op een moment dat je zelf bepaalt.
  • Win een de mooiste prijzen die je leven kunnen veranderen.
  • Ga meespelen in de Staatsloterij en natuurlijk winnen.
  • Win de Staatsloterij Jackpot en stop met werken.

Meespelen met de Staatsloterij

De Staatsloterij organisatie heeft meerdere mogelijkheden om mee te spelen. Je kunt eenvoudig automatisch meespelen, met maandelijks een trekking en de extra trekking. Je hebt uiteraard de mogelijkheid losse Staatsloten te kopen bij een verkooppunt bij jou in de buurt of online.

De Staatsloterij heeft in 2020 met € 400 miljoen de allergrootste te verwachten prijzenkassa van heel Nederland. Alle loten die verkocht worden doe mee met de trekking en blijft de winnaar anoniem. De prijzen die je wint bij de Staatsloterij zijn belastingvrij. Verder heeft de Staatsloterij geen winstoogmerk. Doe gezellig mee en probeer het een maandje.

Iedereen kan de Staatsloterij Jackpot winnen!

Staatsloterij Jackpot winnen? Scoor de Buit van de Dag

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!