Staatsloterij Jackpot winnen? Draai & Win

Geplaatst op:
12/04/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis 5x 1/5 Staatslot!
Staatsloterij Jackpot winnen? Draai & Win

De Staatsloterij Jackpot winnen? Ga meespelen en ontvang gratis tot wel 100 Staatsloten en direct kans op € 10.000,- netto. Win wekelijks € 1000.-.

Win de Staatsloterij Jackpot

Ga nu automatisch gaat meespelen met de Staatsloterij, krijg je een gratis tot 100 Staatsloten en direct kans op € 10.000,- netto. En daar hoef je verder helemaal niets voor te doen, alleen lid worden. Alle spelers die in de actieperiode een abonnement hebben afgesloten maken automatisch kans op € 10.000,-. En dat is nog niet alles, je doet automatische mee aan de Draai & Win en in februari en maart geven ze elke dag gegarandeerd € 1.000,- netto weg.

Je speelt met 16 trekkingen mee, waarvan 15 trekkingen met een lot à € 15,- en met de Oudejaarstrekking met een lot à € 30,-. Je kunt opzeggen wanneer je wilt. Kijk hier voor de complete actievoorwaarden.

Wie wil er niet de Staatsloterij Jackpot winnen? Bij de volgende trekking maak je direct kans op miljoenen! Het is gebleken dat 1 op de 10 spelers een prijs ontvangt en dit keer is de eer aan jou! Waarom zou je niet Gratis meedoen, winnen willen we allemaal.

Waar mag de prijs heen?

Wil je meespelen speel schrijf je vandaag nog in. Meespelen is super leuk en iedereen kan winnen. Je zit nergens aan vast. Een bedankje voor jouw deelname ontvang je gratis 5x 1/5 Staatslot. Bekijk hier hoe je mee kan doen. Gratis247 heeft meer leuke acties waar je mee kunt spelen in de staatsloterij.

Alles op een rijtje Staatsloterij Jackpot winnen? Draai & Win

  • Ontvang gratis 5x 1/5 Staatslot.
  • In januari en februari geven ze elke dag gegarandeerd € 1.000,- netto weg.
  • Win tot 100 extra Staatsloten of € 10.000,- netto!
  • Je mag meedoen en opzeggen op een moment dat je zelf bepaalt.
  • Win een de mooiste prijzen die je leven kunnen veranderen.
  • Ga meespelen in de Staatsloterij en natuurlijk winnen.
  • Win de Staatsloterij Jackpot en stop met werken.

Meespelen met de Staatsloterij

De Staatsloterij organisatie heeft meerdere mogelijkheden om mee te spelen. Je kunt eenvoudig automatisch meespelen, met maandelijks een trekking en de extra trekking. Je hebt uiteraard de mogelijkheid losse Staatsloten te kopen bij een verkooppunt bij jou in de buurt of online.

De Staatsloterij heeft in 2020 met € 400 miljoen de allergrootste te verwachten prijzenkassa van heel Nederland. Alle loten die verkocht worden doe mee met de trekking en blijft de winnaar anoniem. De prijzen die je wint bij de Staatsloterij zijn belastingvrij. Verder heeft de Staatsloterij geen winstoogmerk. Doe gezellig mee en probeer het een maandje.

Iedereen kan de Staatsloterij Jackpot winnen!

Staatsloterij Jackpot winnen? Draai & Win

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!