Wil je gratis de Staatsloterij Jackpot winnen?

Geplaatst op:
01/06/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win Gratis loten!
Wil je gratis de Staatsloterij Jackpot winnen?

Wil je meespelen met de Staatsloterij Jackpot trekking. Weet jij het woord? Speel nu mee! Sleep de letters in de goede volgorde en win Gratis loten.

Win de Staatsloterij Jackpot

Wie wil er niet de Staatsloterij Jackpot winnen? Sleep de letters in de goede volgorde en win een 1 Straat Staatsloten met XL t.w.v. € 175,-, 1 Straatje Staatsloten met XL t.w.v. € 35,- of 1 Staatslot met XL t.w.v € 17,50,-. Bij de volgende trekking maak je direct kans op miljoenen! Het is gebleken dat 1 op de 10 spelers een prijs ontvangt en dit keer is de eer aan jou! Waarom zou je niet Gratis meedoen, winnen willen we allemaal.

Waar mag de prijs heen?

Wil je meespelen speel de letters in de juist volgorde en vul je gegevens in. Meespelen is gratis. Je zit nergens aan vast. Als dank voor jouw deelname ontvang je ook 5 euro gegarandeerd shoptegoed voor Groupdeal. Bekijk hier hoe je mee kan doen. Groupdeal is dé dagdeal website met de scherpste prijzen. Gratis247 heeft meer leuke acties waar je mee kunt spelen in de staatsloterij.

Alles op een rijtje

  • Sleep de letters in de goede volgorde en win.
  • Je mag gratis meedoen zonder verdere verplichtingen.
  • Win een Straat Staatsloten, Straatje Staatsloten of een Staatslot.
  • Ga gratis meespelen in de Staatsloterij en natuurlijk winnen.

Meespelen met de Staatsloterij

De Staatsloterij organisatie heeft meerdere mogelijkheden om mee te spelen. Je kunt eenvoudig automatisch meespelen, met maandelijks een trekking en de extra trekking. Je hebt uiteraard de mogelijkheid losse Staatsloten te kopen bij een verkooppunt bij jou in de buurt of online.

De Staatsloterij heeft in 2020 met € 400 miljoen de allergrootste te verwachten prijzenkassa van heel Nederland. Alle loten die verkocht worden doe mee met de trekking en blijf je als winnaar anoniem. De prijzen die je wint bij de Staatsloterij zijn belastingvrij. Verder heeft de Staatsloterij geen winstoogmerk. Doe gezellig mee en probeer het een maandje.

Iedereen kan de Staatsloterij Jackpot winnen!

Wil je gratis de Staatsloterij Jackpot winnen?

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!