Win Staatsloterij Jackpot met 1e Gratis lot

Geplaatst op:
15/08/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Speel mee met Gratis Lot.
Win Staatsloterij Jackpot met 1e Gratis lot

Wil je de kans maken op de Staatsloterij jackpot? Speel mee met een gratis lot en maak direct kans op € 25000.-. Wie weet ben jij de volgende miljonair!

Staatsloterij Jackpot winnen met Gratis lot

Start nu automatisch met meespelen voor de Staatsloterij hoofdprijs. Heb je interesse in deelname en het vergaren van een kans op de indrukwekkende Jackpot van €7.500.000,-? Neem actie en maak onmiddellijk aanspraak op € 25.000,-. Het enige vereiste om in aanmerking te komen voor deze beloning is je aan te sluiten bij de Staatsloterij en het behalen van de Jackpot. Vergeet niet om de regels en voorwaarden van de Staatsloterij zorgvuldig te raadplegen alvorens je keuze tot deelname te maken.

Hoe kun je winnen

  • 3 stappen naar je kans om miljonair te worden.
  • Vul je gegevens in en speel automatisch mee zolang je wilt.
  • Bestel je lot eenvoudig met iDeal of je wallet-tegoed.
  • Met je Gratis Staatslot maak je direct kans op de Jackpot!

Iedereen maakt kans

Het is mogelijk om met 16 trekkingen mee te spelen in de Staatsloterij, waarvan 15 trekkingen met een lot ter waarde van € 15,- en de Oudejaarstrekking met een lot ter waarde van € 30,-. Het is belangrijk om te weten dat iedereen op elk moment mag opzeggen. Raadpleeg de volledige actievoorwaarden voor meer informatie.

De Staatsloterij Jackpot winnen is een droom van velen en bij de volgende trekking maak jij direct kans op miljoenen. Bijna 1 op de 10 spelers ontvangt een prijs, wie weet ben jij wel de gelukkige! Gratis meedoen is een goede kans om te winnen en wie wil dat nu niet?

Waar mag de prijs heen?

Wil je meespelen speel schrijf je vandaag nog in. Meespelen is super leuk en iedereen kan winnen. Je zit nergens aan vast. Een bedankje voor jouw deelname ontvang je gratis 5x 1/5 Staatslot. Bekijk hier hoe je mee kan doen. Gratis247 heeft meer leuke acties waar je mee kunt spelen in de staatsloterij.

Win Staatsloterij Jackpot met 1e Gratis lot

Alles op een rijtje

  • Neem deel en beëindig je deelname wanneer jij dat wilt.
  • Kans op prachtige prijzen die je wereld kunnen transformeren. (€ 25000.-).
  • Doe mee met de Staatsloterij en geniet van een triomfantelijke overwinning.
  • Grijp de Staatsloterij Jackpot en zeg vaarwel tegen werken.
  • Speel mee met het 1e Gratis Lot.
  • Maak direct kans op € 25000.-.

Meespelen met voor Staatsloterij Jackpot

Er bestaan diverse opties om deel te nemen aan de Staatsloterij. Hierbij heb je de keuze om automatisch deel te nemen, inclusief de reguliere maandelijkse trekkingen en een extra speciale trekking. Je kunt individuele Staatsloten aanschaffen bij een verkooppunt in je omgeving of via het internet.

In het jaar 2023 beschikt de Staatsloterij over een prijzenpot van liefst € 400 miljoen. Dit bedrag vertegenwoordigt de grootste verwachte prijzenpot in Nederland. Ieder verkocht lot maakt kans tijdens de trekking, waarbij de identiteit van de winnaar geheim blijft. Wat de prijzen van de Staatsloterij extra aantrekkelijk maakt, is dat deze vrijgesteld zijn van belasting. De Staatsloterij is een non-profit organisatie en worden de opbrengsten ingezet voor charitatieve doelen en prijzengeld.

Voel je welkom om gezellig mee te doen en geef het eens een kans gedurende een enkele maand. Het is van belang om te onthouden dat deelname aan loterijen en gokspelen inherente risico’s met zich meebrengt. De Staatsloterij Jackpot maakt kans voor iedere deelnemer die meedoet!

Iedereen kan de Staatsloterij Jackpot winnen!

Win Staatsloterij Jackpot met 1e Gratis lot

Laat een reactie achter.