Postcode loterij Premium kans op miljoenen

Geplaatst op:
15/03/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Met Premium kans op miljoenen!
Postcode loterij Premium kans op miljoenen

Postcode loterij premium is iets nieuws! Met Premium maak je bovenop alle (geld)prijzen elke maand kans op elk jaar € 25.000,-, 10 jaar lang en premium prijzen.

Postcode loterij Premium

Meld je aan bij Postcode Loterij Premium en maak elke week kans op nog mooiere prijzen. Met Plus en Premium kun je nu kans maken op (geld)prijzen waar je elke maand € 25.000,- ontvangt en dat 10 jaar lang. Denk aan prijzen zoals een Audi RS E-Tronic GT, een luxe wereldreis en een vakantiehuis. Heb je Liever geld? Laat uw premium prijs lekker uitbetalen! Voor een Postcode Loterij lot betaald je nu € 15.-. Wil je het Plus pakket erbij nemen betaalt je € 2.50 extra. Het Premium pakket is € 5.- duurder en maakt u kans op grotere prijzen.

Schrijf je bij de Postcode loterij en profiteer van de honderdduizenden prijzen per maand. Voor € 15,- per maand doe je mee en na je aanmelding zie direct of je hebt gewonnen. Ontvang niet alleen een prachtig welkomstaanbod, je kunt duizenden prijzen winnen die dagelijks worden weggegeven. Het leuke van deze actie is dat alle prijzen er uitgaan en dat iedereen mag winnen.

Directe inschrijving!Postcode loterij Premium kans op miljoenen

 • Op werkdagen van 9.00 tot en met 18.00 uur bereikbaar.
 • Met de Postcode loterij is het winnen geblazen.
 • Wilt u Postcodeloterij opzeggen mag helemaal zelf bepalen.
 • Voor meer postcodeloterij acties kijk op Gratis247!
 • Wilt u meer weten over deze actie?

De hele maand is het feest in de Postcode loterij

De winnende postcode van 1 miljoen gaat eruit en er worden prachtige prijzen weggeven en vele mensen gelukkig gemaakt. De winnende deelnemers ontvangen grote geldbedragen en mogen zelf bepalen wat ze hiermee gaan doen! Vul snel uw gegevens in en speel mee. Iedereen mag meedoen en natuurlijk kans maken met Postcode loterij Premium.

Een lot voor deze loterij kost € 15,- per trekking, inclusief de Straatprijs Verdubbelaar. Normaal zijn er 14 trekkingen per jaar. Elke werkdag kunnen deelnemers kans maken op grote prijzen. De postcode loterij bingo is afgelopen, gelukkig staat de volgende actie klaar! Super leuk!

Hoe meer loten hoe meer Kans

Met hoeveel (extra) loten wil je meespelen? Meer loten is meer kans op een groot geldbedrag! Speel je mee, kunt je overwegen om er een lot bij te nemen! Dat is niet verplicht. Het leuke van Postcode Loterij Premium en Plus is dat je zelf bepaalt dat je start en stopt. En niet te vergeten de goede doelen die de postcodeloterij stunt. Door mee te spelen gaat er een groot deel van de lotprijs naar vele goede doelen.

Wat moet u weten

 • Er zijn 14 trekkingen per jaar en je speelt mee zo lang je wilt.
 • Een lot kost € 15,- per lot, per trekking inclusief. Straatprijsverdubbelaar van € 1,25 per trekking.
 • Alle prijzen vallen gegarandeerd.
 • Elke deelnemer van Postcode Loterij Premium maakt kans op mooiere prijzen.
 • Met een extra lot win je een hoger bedrag, de Straatprijs moet wel op uw postcode vallen.
 • Bent u 18+ Speel bewust mee. Ben je jonger vraag toestemming aan je ouders.
 • U bepaalt zelf hoelang u meespeelt en u kunt uw lot op elk gewenst moment stopzetten.
 • Vanaf vandaag reiken we 4 weken lang de Straatprijs uit. Wint u de Straatprijs? Wint u direct € 25.000,- per lot.

Waarom niet meedoen?

Is deze loterij de beste keuze? De postcode van je buurt en je individuele postcode kunnen in de prijzen vallen. Ze hebben de straatprijs en de Nieuwjaarstrekking klaar liggen voor alle winnaars. Dagelijks kun je met Postcode Loterij Premium de mooiste prijzen winnen, auto’s, vakanties, cadeaus en natuurlijk cash geld. Veel succes met je keuze.

Meer postcode loterij acties

Postcode loterij miljoenen met elke dag kans!

Postcode loterij Premium kans op miljoenen

4 Reacties op "Postcode loterij Premium kans op miljoenen"

 1. nou, dat lijkt me wel wat… Hoeft niet per se een M135i te zijn hoor… met een 114i ben ik ook SUPER-HAPPY !!!

 2. Nergens kan ik de trekkingslijst van de bmw actie terugvinden. 10 trekkingen per dag en dat 10 dagen.. Hoe komt dit?

 3. Zou een super trouwekado zijn. En hebben we wel nodig hebben al heel lang alleen maar ongeluk zouden we nou eindelijk het geluk te gemoet zien komen.

 4. liefst de hoogste prijzen weggeeft op de winnende postcode. Enkele succesnummers zijn de Postcode Loterij BMW Winnen en de Postcode Loterij Bingo. Dit nieuwste spel de Postcode Loterij Buurt-Ton geeft ook jouw

Laat een reactie achter.