Nationale Postcode Loterij met Gratis AH pas t.w.v. € 12.50

Geplaatst op:
18/10/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Ontvang direct € 15.-
Postcode loterij actie Win elke week 1 miljoen

Speel mee met de Nationale Postcode loterij en direct kans op € 100000,-. Ontvang nu € 15,- en in november een AH cadeaukaart t.w.v. € 12,50 voor duurzame producten.

Nationale Postcode Loterij Miljoenenjacht

Doe je mee met de Nationale Postcode loterij? Je kunt nu de eerste maand gratis meespelen. Daarna is er de mogelijkheid om het hele jaar te spelen en prachtige prijzen te winnen voor € 14,- per maand. Je kunt stoppen wanneer je dat zelf wilt. Schrijf je in en speel helemaal gratis mee met de Nationale Postcode Loterij. Er zijn wel 600000 prijzen te verdelen en iedereen maakt kans. Meld je aan en controleer wat voor prijs je hebt gewonnen. Je speelt mee zolang je zelf wilt.

Als je nu gaat meespelen met de Postcode Loterij speel je tot en met september gratis mee en maak direct kans op 1 van de 5 geldbedragen: € 50.000,-, € 25.000,-, € 15.000,-, € 10.000,- of € 5.000,-. Je speelt dan ook mee tijdens de Postcode Loterij Miljoenenjacht op Tv, je maakt dan elke week kans op maximaal € 5 MILJOEN. Tip: Als je vóór 27 augustus 12.00 uur gaat meespelen, speel je met alle 6 de tv-afleveringen gratis mee. Je speelt mee zolang je zelf wilt.

De eerste maand is gratis

Met deze loterij maak je extra kans op bedragen tot wel € 5 miljoen met direct kans op € 25000,- bij inschrijving. Speelt automatisch mee en betaal je zo lang je wilt € 14,- per maand (inclusief StraatprijsVerdubbelaar), per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar. Hoe eerder je meedoet met de Nationale Postcode Loterij hoe sneller je gratis kans maakt op de mooiste prijzen.

De kansen zijn voor jou

  • Wekelijks kans op op € 100000.-.
  • Gratis in november een AH cadeaukaart t.w.v. € 12,50.
  • Direct een geld bedrag van € 15.- op je rekening.
  • Meespelen met de Postcodeloterij is super leuk.
  • Met de Postcode loterij is het prijzen winnen geblazen.
  • Mis deze kans niet en bestel snel uw gratis lot.
  • Wil je meer prijzen winnen in een loterij.

Wat moet je weten

Doe gratis mee met de postcode loterij miljoenenjacht tot en met de maand mei. Maak direct kans op een bedrag van minimaal € 15.- tot een bedrag van € 25000.-. Wil je stoppen geen probleem het kan elke dag van de maand. Is de Nationale Postcode loterij iets voor jou? Hoe leuk is het om dagelijks kans te maken op een mooie prijs. Zo kan het zomaar zijn dat je je bankrekening checkt en er staat een groot geldbedrag op. Of je ontvangt een bericht dat je een mooie prijs hebt gewonnen. Hoe leuk is dat!!

De maandelijkse trekking van de Postcode Loterij vindt plaats op de laatste doordeweekse dag vóór de 8e van de volgende maand. De 13e trekking vindt plaats op 7 juli 2020, de 14e trekking op 29 december 2020 en de decembertrekking op 1 januari 2021. De trekkingen vinden plaats vanaf 10.00 uur op Beethovenstraat 200 te Amsterdam. De uitslagen van de maandelijkse trekkingen worden elke 8e van de maand gepubliceerd.

De Nationale Postcode Loterij

Nationale Postcode Loterij Miljoenen jacht

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!