De Nationale Postcode Loterij winnen?

Geplaatst op:
15/06/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Direct kans op € 10000.-
De Nationale Postcode Loterij winnen?

Speel mee met de Nationale Postcode loterij en maak direct kans op € 10.000,-. Elke dag 2 gratis credits per lot voor Postcode Loterij online spellen. Win de mooiste prijzen!

Nationale Postcode Loterij winnen

Ga lekker meespelen met de Nationale Postcode Loterij en maak kans op de topper van € 10000.-. Met kans op de Postcode prijs van zeker 1 MILJOEN. Je ziet direct of je tot wel € 10000,- hebt gewonnen en iedereen speelt mee zolang hij zelf wil. Doe de mee en ontvang gegarandeerd een maand Gratis meespelen.

In 2022 valt diverse keren in Nederland de winnende Postcode van € 418.9 miljoen. De helft van het bedrag wordt verdeeld onder alle deelnemers met de winnende postcode. De andere helft wordt verdeeld onder alle overige deelnemers in de winnende wijk (met de 4 cijfers van de winnende postcode).

Doe je mee met de Nationale Postcode loterij? Je kunt nu de eerste maand meespelen. Er is de mogelijkheid om het hele jaar te spelen en prachtige prijzen te winnen voor slechts € 14,50 per maand. Je kunt stoppen wanneer je dat zelf wilt. Schrijf je in en speel mee met de Nationale Postcode Loterij. Er zijn wel 600.000 prijzen te verdelen en iedereen maakt kans. Meld je aan en controleer wat voor prijs je hebt gewonnen. Je speelt mee zolang je zelf wil.

De kansen zijn voor jou!De Nationale Postcode Loterij winnen?

  • Nationale Postcode Loterij met dagelijks kans op € 4 miljoen
    € 50.000,-, € 25.000,-, € 15.000,-, € 10.000,- of € 5.000,-.
  • Ontvang gegarandeerd € 15.-.
  • Direct kans op een groot geld bedrag tot wel € 10000,-.
  • Meespelen met de Postcodeloterij is super leuk.
  • Met de Postcode loterij is het prijzen winnen geblazen.
  • Mis deze kans niet en bestel snel je lot van € 14.50.
  • Wil je meer prijzen winnen in een loterij.

Meespelen en winnen!

Met deze loterij maak je extra kans op bedragen tot wel € 10 miljoen met direct kans op € 10000,- bij inschrijving en een kerstster. Speel automatisch mee en betaal je zo lang je wilt € 14,50 per maand (inclusief StraatprijsVerdubbelaar), per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar. Hoe eerder je meedoet met de Nationale Postcode Loterij hoe sneller je gratis kans maakt op de mooiste prijzen.

Wat moet je weten

Doe gratis mee met de postcode loterij miljoenenjacht tot en met de maand mei. Speel de eerste maand gratis mee! en win een een bedrag van wel € 100000.-. Wil je stoppen, geen probleem het kan elke dag van de maand. Is de Nationale Postcode loterij iets voor jou? Hoe leuk is het om dagelijks kans te maken op een mooie prijs. Zo kan het zomaar zijn dat je je bankrekening checkt en er staat een groot geldbedrag op. Of je ontvangt een bericht dat je een mooie prijs hebt gewonnen. Hoe leuk is dat!

De maandelijkse trekking van de Postcode Loterij vindt plaats op de laatste doordeweekse dag vóór de 8e van de volgende maand. De trekkingen vinden plaats vanaf 10.00 uur op Beethovenstraat 200 te Amsterdam. De uitslagen van de maandelijkse trekkingen worden elke 8e van de maand gepubliceerd. Ga je meespelen met de Postcode Loterij maak direct kans op 1 van de 5 geldbedragen: Zie direct of u € 1.000,-, € 20.000,-, € 40.000,- of zelfs € 100.000,- wint.

De Nationale Postcode Loterij winnen!

De Nationale Postcode Loterij winnen?

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!