De Nationale Postcode Loterij Straatprijs winnen?

Geplaatst op:
02/06/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gegarandeerd HEMA cadeaukaart!
De Nationale Postcode Loterij Straatprijs winnen?

Speel mee met de Nationale Postcode loterij en maak direct kans op een zomerse prijs uit het Prijzenrad. Ontvang gegarandeerd een HEMA cadeaukaart van € 15.-.

Nationale Postcode Loterij Prijzenrad

Ga lekker meespelen met de Nationale Postcode Loterij en maak kans op de topper van € 10 miljoen. Met kans op de Postcode prijs van zeker 1 MILJOEN. Je ziet direct of je tot wel € 25.000,- hebt gewonnen en iedereen speelt mee zolang hij zelf wil. Doe de eerste maand mee en ontvang gegarandeerd HEMA cadeaukaart van € 15.-.

In 2021 valt diverse keren in Nederland de winnende Postcode straatprijs van € 10 miljoen. De helft van het bedrag wordt verdeeld onder alle deelnemers met de winnende postcode. De andere helft wordt verdeeld onder alle overige deelnemers in de winnende wijk (met de 4 cijfers van de winnende postcode).

Doe je mee met de Nationale Postcode loterij? Je kunt nu de eerste maand meespelen. Er is de mogelijkheid om het hele jaar te spelen en prachtige prijzen te winnen voor slechts € 14,25 per maand. Je kunt stoppen wanneer je dat zelf wilt. Schrijf je in en speel mee met de Nationale Postcode Loterij. Er zijn wel 600.000 prijzen te verdelen en iedereen maakt kans. Meld je aan en controleer wat voor prijs je hebt gewonnen. Je speelt mee zolang je zelf wil.

Meespelen en winnen!

Met deze loterij maak je extra kans op bedragen tot wel € 10 miljoen met direct kans op € 75000,- bij inschrijving en een kerstster. Speel automatisch mee en betaal je zo lang je wilt € 14,25 per maand (inclusief StraatprijsVerdubbelaar), per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar. Hoe eerder je meedoet met de Nationale Postcode Loterij hoe sneller je gratis kans maakt op de mooiste prijzen.

De kansen zijn voor jouDe Nationale Postcode Loterij Straatprijs winnen?

  • Wekelijks kans op € 100.000.-,
    € 50.000,-, € 25.000,-, € 15.000,-, € 10.000,- of € 5.000,-.
  • Direct kans op een groot geld bedrag tot wel € 75000,-.
  • Meespelen met de Postcodeloterij is super leuk.
  • Met de Postcode loterij is het prijzen winnen geblazen.
  • Mis deze kans niet en bestel snel je Gratis HEMA cadeaukaart.
  • Wil je meer prijzen winnen in een loterij.

Wat moet je weten

Doe gratis mee met de postcode loterij miljoenenjacht tot en met de maand mei. Maak direct kans op een HEMA cadeaukaart van € 15.- tot een bedrag van € 80000.-. Wil je stoppen, geen probleem het kan elke dag van de maand. Is de Nationale Postcode loterij iets voor jou? Hoe leuk is het om dagelijks kans te maken op een mooie prijs. Zo kan het zomaar zijn dat je je bankrekening checkt en er staat een groot geldbedrag op. Of je ontvangt een bericht dat je een mooie prijs hebt gewonnen. Hoe leuk is dat!

De maandelijkse trekking van de Postcode Loterij vindt plaats op de laatste doordeweekse dag vóór de 8e van de volgende maand. De trekkingen vinden plaats vanaf 10.00 uur op Beethovenstraat 200 te Amsterdam. De uitslagen van de maandelijkse trekkingen worden elke 8e van de maand gepubliceerd. Ga je meespelen met de Postcode Loterij maak direct kans op 1 van de 5 geldbedragen: Zie direct of u € 1.000,-, € 20.000,-, € 40.000,- of zelfs € 75.000,- wint.

De Nationale Postcode Loterij

Postcode loterij prijzenrad met Gratis HEMA cadeaukaart

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!