De Buurt Ton Postcode Loterij! Win elke maand € 100.000,-

Geplaatst op:
28/04/2018
Geldig tot:
19/04/2019
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win € 100.000,- met de Buurt tonnen!
De Buurt Ton Postcode Loterij! Win elke maand € 100.000,-

Wil je kans maken op de Buurt Ton van € 100.000.-? Doe mee met de Buurt Ton actie van de Postcode loterij en maak jouw buurt superrijk!

De Buurt Ton Postcode Loterij! Win elke maand € 100.000,-

Win de Buurt-Ton Postcode Loterij

Meespelen met de Buurt Ton actie van de postcode loterij kan ook jouw grote geldbedragen opleveren. Speel mee met een lot van € 13.50 per maand en ook jij maakt kans. Maak kans op € 100.000,- voor u en de buren! Gratis247 heeft weer een nieuwe actie online staan van de Postcodeloterij. Doe mee met de Buurt Ton loterij met kans op € 100.000.- voor u en de buren!

Dus ook jij kan kans maken op € 100.000.- als je mee gaat spelen voor maar € 13.50 per maand. Elke 10e aanmelding wint € 50,-. Het gewonnen bedrag wordt 6 weken na de eerste incasso op uw rekening gestort. U maakt kans om 1 jaar lang, elke maand € 100.000,- voor uw postcode te winnen. De € 100.000,- wordt maandelijks (12x) verdeeld onder de deelnemende loten in de winnende postcode.

Postcode Loterij Tonweken

 • Meespelen voor maar € 12.75 per maand.
 • Kans op 1 jaar € 100.000,- per maand op jouw postcode!
 • Elke week vele duizenden extra prijzen te verdelen.
 • Humberto Tan en Nicolette van Dam komen speciaal langs!
 • Kans op Postcode Loterij Bingo en Kanjer van € 49,9 miljoen.
 • Meespelen is kans maken op de mooiste prijzen.
 • Zoek je meer aanbiedingen van de Postcode loterij.
 • Bestel hier je ticket voor de Buurt Ton loterij.

Vele prijzen zijn er te verdelen

Op dit moment zijn er vele loterijen actief maar dit is wel extra uniek omdat de Buurt Ton Postcode Loterij maar liefst de hoogste prijzen weggeeft op de winnende postcode. Enkele succesnummers zijn de Postcode Loterij BMW Winnen en de Postcode Loterij Bingo. Dit nieuwste spel de Postcode Loterij Buurt-Ton geeft ook jouw kans om te winnen! Een nieuwe actie waar de gehele buurt beter van wordt, maar dan moet je wel lid zijn van de Postcode loterij. Met deze topper ontvangt de buurt, de Buurt-Ton van € 100.000.- Wie weet belt Nicolette van Dam wel aan bij jouw thuis en overhandigen zij de bekende Cheque aan jou.

Win de Buurt-Ton Postcode LoterijBuurt Ton Postcode Loterij win € 100.000!

 • Er zijn velen prijzen te winnen.
 • Buurt-Tonnen prijzen zijn de echte top prijzen.
 • De postcode loterij dagprijzen lopen op tot € 1000.-
 • Postcode Loterij Bingo en Kanjer van € 49,9 miljoen.
 • Doe ook mee en schrijf je vandaag nog in!

Postcode Loterij Buurt ton

De Postcode Loterij kan dus ook bij jouw in de buurt vallen en wordt overhandigd door de ambassadeurs van de postcodeloterij. Komen ze bij u thuis dan is het BINGO en is de kans groot dat de straat in de prijzen is gevallen. Alle prijzen vliegen er deze maanden dagelijks uit! Dus let goed op. Elke dag is er een trekking van Postcode Loterij.

Ook de Buurtton winnen?

Hoe kun je de Postcode loterij winnen? Het unieke is dat deze prijs alleen te winnen is met je eigen postcode. Win je de Ton dan wint iedereen met dezelfde postcode, dus ook je buren. Hoe leuk is dat! Is dat het geval dan kan het straatfeest beginnen. Heeft u meer loten van deze loterij dan gaat het bedrag alleen maar omhoog. Heeft u bijvoorbeeld 4 van de 20 loten dan krijgt u € 5000,- per lot extra. Heel veel succes en geluk en hopelijk heeft u deze maand een nog straatfeest.

Buurt Ton Postcode Loterij win € 100.000!

Een Reactie op "De Buurt Ton Postcode Loterij! Win elke maand € 100.000,-"

 1. Postcode loterij deelnemers maken die ook kans??? Of is dit een apparte loterij????

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!