Straatprijs winnen met kans op € 100000.-

Geplaatst op:
02/02/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Kans op BMW X1
Straatprijs winnen met kans op BMW X1

De straatprijs is weer gestart. Elke week kans op € 10000,- en meer hoge prijzen. Direct kans op 100.000,-. Elke maand winnen 60.000 postcodes een mooie prijs!

De Straatprijs winnen! 

Ga meespelen met de Straatprijs van de Postcode Loterij en mogelijk is je postcode deze keer de winnende. Maakt 4 keer gratis kans op de Straatprijs van € 25.000,- per lot inclusief de StraatprijsVerdubbelaar. De winnende postcode wint € 25.000,- per lot, en 1 lotnummer wint de BMW X1. Elke maand winnen zeker 60.000 postcodes een prijs.

Meestal spelen er veel mensen in je buurt mee met de postcode loterij. En wanneer de juiste postcode valt, profiteert de hele buurt van de gewonnen Straatprijs Postcodeloterij. Iedereen die meespeelt, maak direct kans op de vele miljoenen die uitgekeerd worden. De Hele Wijk Wint.

Speel mee en je ziet direct of u een bedrag wint van wel € 25.000,-. Dit bedrag word 4 weken lang elke werkdag extra uitgekeerd aan de winnaar met de juist postcode. Speel mee, het zou jammer zijn dat u buren alleen profiteren van de miljoenen prijzen die er uitgekeerd gaan worden. Twijfel niet en doe mee met de Straatprijs Postcodeloterij.

Doe gezellig mee!De Straatprijs Postcodeloterij winnen? Kans op BMW X1

 • Doe de eerste maand Gratis mee!
 • Speel automatisch mee voor € 14.50 per lot.
 • Met uw deelname steunen ze 99 goede doelen.
 • Maak direct extra kans op € 25000.- € 2.500,-, € 250,- of € 25,-.
 • Wint de buurt, win je direct mee met de Straatprijs Postcodeloterij.
 • Kans op weken lang elke week € 25000.- per lot + BMW X1.
 • Wil je stoppen geen probleem.
 • Meer informatie over de Straatprijs actie kijk even hier.
 • Speel vandaag nog de postcode loterij straatprijs!
 • Straatprijs Postcodeloterij is er voor jou!
 • Wil je meer loterijen winnen kijk eens op loterijen bij Gratis247.

Moet ik belasting betalen?

Helaas moeten we in Nederland allemaal belasting betalen over het gewonnen geld. In dit geval zijn de geldprijzen tot en met € 449,- zijn belastingvrij. Alle het prijzengeld die hoger uitvallen zijn ze wettelijk verplicht 29% belasting af te dragen. Helaas kunnen we hier niets aan doen. Dat weerhoud vele mensen niet om mee te spelen met de Postcodeloterij en zo de belangrijke Straatprijs Postcodeloterij te winnen en € 50000.- te scoren.

Elke werkdag een StraatprijsWin een mooie auto.

Met deze actie is er weken lang elke werkdag een Straatprijs Postcodeloterij te winnen. De Postcodeloterij bestaat alweer 25 jaar! Speel mee met de Postcode Loterij en maak weken lang kans op alle straatprijzen en zie direct of u € 50.000,- gaat winnen. Een lot kost € 13.- en dat is inclusief de straatprijs verdubbelaar. Je kunt normaal gesproken 14 trekkingen per jaar meespelen en profiteren van alle acties die de postcodeloterij te bieden heeft.

Hoe lang duurt deze actie

Ga je nu direct meespelen en zie gelijk of je € 25.000,- € 2.500,-, € 250,- of € 25,- hebt gewonnen. Deze prijzen kunnen gedurende de hele looptijd van de actie vallen. Deze Straatprijs win actie loopt tot en met februari 15.00 uur. U bepaalt zelf hoelang u meespeelt met de Straatprijs en u kunt uw deelname opzeggen op elk gewenst tijdstip.

Zo werkt de Straatprijs 

Schrijf je in door de juiste gegevens in te vullen en je ziet direct welke prijs u heeft gewonnen misschien wel € 25000.-. Om mee te spelen met de Postcodeloterij hebben ze alleen nog uw adres en bankrekeningnummer nodig. U speelt nu mee met de Postcode Loterij. Direct kans op zeker 600.000 prijzen per maand! Win een mooie BMW of mooie vakantie. Veel geluk en natuurlijk plezier met de Straatprijs. Wilt u meer Postcode loterij acties bekijken? De Nationale Postcode Loterij winnen? Postcode loterij Geeft elke week 1 miljoen weg.

Straatprijs Postcodeloterij! Sta niet met legen handen

Straatprijs winnen met kans op BMW X1

Laat een reactie achter.