Straatprijs Postcodeloterij winnen? De buurt viert feest.
Geplaatst op:
02/02/2018
Geldig tot:
10/09/2018
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Direct kans op € 50000.-!

De postcode loterij straatprijsactie is weer gestart met elke werkdag € 50000.- uitkering per gewonnen lot! Speel mee en win net zoveel als je buren! De Straatprijs Postcodeloterij winnen?

Straatprijs Postcodeloterij winnen! 

Vaak spelen er veel mensen in jou buurt mee met de postcode loterij. En als de juist postcode valt dan profiteert de hele buurt van de gewonnen Straatprijs Postcodeloterij. Iedereen die meespeelt, maak direct kans op de vele miljoenen die dan uitgekeerd worden.

Speel ook mee en je ziet direct of u een bedrag wint van wel € 50.000,-. Dit bedrag word 4 weken lang elke werkdag extra uitgekeerd aan de winnaar met de juist postcode. Speel ook mee want het zou toch jammer zijn dat u buren alleen profiteren van de miljoenen prijzen die er uitgekeerd gaan worden. Twijfel niet en doe mee met de Straatprijs Postcodeloterij.

De voordelenStraatprijs Postcodeloterij winnen? De buurt viert feest.

  • Speel automatisch mee voor € 13.- per lot.
  • Met uw deelname steunen ze 99 goede doelen.
  • Maak direct extra kans op  € 2.500,-, € 250,- of € 25,-.
  • Wint de buurt dan win je ook met de Straatprijs Postcodeloterij.
  • Kans op 4 weken lang elke werkdag € 50000.- per lot.
  • Wil je toch stoppen geen probleem.
  • Meer informatie over de Straatprijs actie kijk even hier.
  • Speel vandaag nog de postcode loterij straatprijs!
  • Straatprijs Postcodeloterij is er voor jou!

Moet ik belasting betalen?

Helaas moeten we in Nederland allemaal belasting betalen over het gewonnen geld. In dit geval zijn de geldprijzen tot en met € 449,- zijn belastingvrij. Alle het prijzengeld die hoger uitvallen zijn ze wettelijk verplicht 29% belasting af te dragen. Helaas kunnen we hier niets aandoen. Maar dat weerhoud vele mensen niet om mee te spelen met de Postcodeloterij straatprijs en zo de belangrijke Straatprijs Postcodeloterij te winnen en € 50000.- te scoren.

4 weken lang elke werkdag een Straatprijs

Met deze actie is er 4 weken lang elke werkdag een Straatprijs Postcodeloterij te winnen. De Straatprijs Postcodeloterij bestaat al weer 25 jaar! Speel nu mee met de Postcode Loterij, maak 4 weken lang kans op alle straatprijzen en zie direct of u € 50.000,- gaat winnen. Een lot kost € 13.- en dat is inclusief de straatprijs verdubbelaar. Je kunt normaal gesproken 14 trekkingen per jaar meespelen en profiteren van alle acties die de postcodeloterij te bieden heeft. Behalve de komende 4 weken want dan is het elke dag prijs.

De hele buurt viert feest

 Straatprijs Postcodeloterij winnen? De buurt viert feest.    Straatprijs Postcodeloterij winnen? De buurt viert feest.

Tot wanneer loopt deze actie

Ga je nu direct meespelen dan zie gelijk of je  € 25.000,- € 2.500,-, € 250,- of € 25,- hebt gewonnen. Deze prijzen kunnen gedurende de hele looptijd van de actie vallen. Deze “Straatprijs Postcodeloterij winnen actie”actie loopt tot en met 31 oktober, 15.00 uur. U bepaalt zelf hoelang u meespeelt met de Straatprijs Postcodeloterij en u kunt uw deelname opzeggen wanneer u wilt.

Zo werkt het

Schrijf je in door de juiste gegevens in te vullen en je ziet direct welke prijs u heeft gewonnen misschien wel € 25000.-. Om mee te spelen met deze Straatprijs Postcodeloterij winnen” actie hebben ze alleen nog uw bankrekeningnummer nodig. U speelt nu mee met de Postcode Loterij. Nu maak je kans op meer dan 600.000 prijzen per maand waaronder BMW. Veel geluk en natuurlijk plezier met de Straatprijs Postcodeloterij.

Loterijen acties met veel kans

Deze weken kun je postcode loterij Straatprijs winnen, maar er lopen meer loterijen zoals de “De eerste maand gratis” actie. Maar ook de Bankgiro loterij geeft de kans om hoge prijzen te winnen met “4 op een rij spel” of het “alle dagen prijs” spel. De hebben we nog de Vriendenloterij kansen met het gratis “cadeaupakket” actie en de Shoptegoed actie. Zo zie je maar mogelijkheden genoeg om dagelijks leuke prijzen te winnen en natuurlijk iets goeds doen voor de medemens.

Straatprijs Postcodeloterij! Sta niet met legen handen

Straatprijs Postcodeloterij winnen? De buurt viert feest.

Laat een reactie achter.