Postcode loterij Zomeractie uw kans op miljoenen

Geplaatst op:
05/05/2020
Geldig tot:
25/08/2022
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Direct kans op € 10000.-!
Postcode loterij Zomeractie uw kans op miljoenen

De Postcode loterij geeft miljoenenprijzen weg! Deze Zomeractie betaal je slechts € 14.50 per maand en je hebt direct kans op 2x 4 miljoen, 3x 1 miljoen, 10x € 25000.-, 62x € 1000.-.

Postcode loterij Zomeractie

Meld je aan bij Postcode Loterij en maak elke week kans op een Miljoen. Bovendien krijg je bij meespelen elke dag 2 gratis credits per lot voor Postcode Loterij online spellen. Bekijk binnen 1 minuut of je € 100.000,- wint en maak elke week kans op 1 Miljoen. De Nationale Postcode Loterij heeft een eenmalige zomeractie. Speel mee met de extra zomertrekking in juni en juli. Met je postcode maak je kans op miljoenenprijzen.

De Nationale Postcode Loterij start met de miljoenen actie. U maakt tijdens Postcode Loterij kans op 1 miljoen in de 2021 maanden. Het moment van instappen bepaalt u helemaal zelf, doe het snel de december maand is zo voorbij. Ga nu meespelen met de Postcode Loterij en maak kans op uw deel van de PostcodeKanjer van € 54,9 miljoen en ontvangt u een cadeau naar keuze. Zie direct of u tot wel € 50.000,- wint. Direct kans op extra prijzen van € 50.000,-, € 25.000,-, € 10.000,-, € 2.500,- of € 250,-. Scoor direct een Gratis lot en maak elke week kans op 1 miljoen euro.

Meld u aan bij de Postcode loterij en win € 2 MILJOEN + honderdduizenden andere prijzen per maand. Voor € 14,25 per maand doet u mee en na je aanmelding zie direct of u heeft gewonnen. Ontvang niet alleen een prachtig welkomstaanbod, u kunt duizenden prijzen winnen die dagelijks worden weggegeven. Het leuke van deze actie is dat alle prijzen er altijd uitgaan en dat iedereen mag winnen.

Direct een prijs bij inschrijving!Postcode loterij Zomeractie uw kans op miljoenen

 • Op werkdagen van 9.00 tot en met 18.00 uur bereikbaar.
 • Met de Postcode loterij is het winnen geblazen.
 • Wilt u Postcodeloterij opzeggen mag helemaal zelf bepalen.
 • Voor meer postcodeloterij acties kijk op Gratis247!
 • Wilt u meer weten over deze actie?

De hele maand is het feest in de Postcode loterij

Binnenkort gaat de winnende postcode eruit van 1 miljoen en worden er prachtige prijzen weggeven en vele mensen gelukkig gemaakt. De winnende deelnemers ontvangen grote geldbedragen en mogen zelf bepalen wat ze hiermee gaan doen! Vul snel uw gegevens in en speel mee. Iedereen mag meedoen en natuurlijk kans maken.

Een lot voor deze loterij kost € 14,50 per trekking, inclusief de Straatprijs Verdubbelaar. Normaal zijn er 14 trekkingen per jaar. Elke werkdag kunnen deelnemers kans maken op grote prijzen. De postcode loterij bingo is afgelopen, gelukkig staat de volgende actie klaar! Super leuk!

Hoe meer loten hoe meer Kans

Met hoeveel (extra) loten wilt u meespelen? Meer loten is meer kans op een groot geldbedrag! Speelt u mee, kunt u overwegen om er een lot bij te nemen! Dat is niet verplicht. Het leuke van de Postcode loterij is dat u zelf bepaalt dat u start en stopt. En niet te vergeten de goede doelen die de postcodeloterij stunt. Door mee te spelen gaat er een groot deel van de lotprijs naar vele goede doelen.

Wat moet u weten

 • Schrijf je voor 29 mei 16.00 uur 2022 in voor de Postcode Loterij en ontvang 4 maanden voor de prijs van 2 maanden.
 • Indien je 4 maanden blijft meespelen, ontvang je de 3e en 4e maand cadeau en speel je gratis mee voor de extra trekking van juni.
 • Er zijn 14 trekkingen per jaar en je speelt mee zo lang je wilt.
 • Na de trekking van augustus zal de Nationale Postcode Loterij weer 14,50 euro per lot per trekking afschrijven.
 • Bij 3 trekkingen nog steeds meespelen ontvang je de trekking van augustus gratis.
 • Na 2 trekkingen nog steeds meespelen, ontvangt je de trekking van juli gratis.
 • Een lot kost € 14,50 per lot, per trekking inclusief. Straatprijsverdubbelaar van € 1,25 per trekking.
 • Alle prijzen vallen gegarandeerd.
 • Elke deelnemer maakt u kans op alle prijzen.
 • Met een extra lot wint u een hoger bedrag, de Straatprijs moet wel op uw postcode vallen.
 • Bent u 18+ Speel bewust mee. Ben je jonger vraag toestemming aan je ouders.
 • U bepaalt zelf hoelang u meespeelt en u kunt uw lot op elk gewenst moment stopzetten.
 • Vanaf vandaag reiken we 4 weken lang de Straatprijs uit. Wint u de Straatprijs? Wint u direct € 25.000,- per lot.

De miljoenenjacht van de Postcode loterij

De Nationale postcode loterij miljoenenjacht is het spel programma waar de hoogste prijzen te winnen zijn. Dit spel is speciaal voor leden toegankelijk en ze winnen de mooiste prijzen. Je postcode is het nummer waar u de prijzen op kan winnen. Heeft u gewonnen! Ontvangt u de loterij-uitslagen via e-mail of telefoon. De uitslagen postcodeloterij kunt u via de website volgen.

Waarom niet meedoen?

Is deze loterij de beste keuze? De postcode van je buurt en je individuele postcode kunnen in de prijzen vallen. Ze hebben de straatprijs en de Nieuwjaarstrekking klaar liggen voor alle winnaars. Dagelijks ga je de mooiste prijzen winnen, auto’s, vakanties, cadeaus en natuurlijk cash geld. Veel succes met je keuze.

Postcode loterij miljoenen met elke dag kans!

Postcode loterij Zomeractie uw kans op miljoenen

5 Reacties op "Postcode loterij Zomeractie uw kans op miljoenen"

 1. Zou het nu is geluk brengen na 25 jaar trouw lid te zijn.van de postcode loterij speel al mee zolang.zou mooi zijn is een mooie geldprijs te winnen. Kan het bijna niet meer betalen. Zou zo jammer zijn. Door mijn ex in de financiële problemen gekomen. Heel jammer. Hoop dat ik nog lang mee kan doen met de postcode loterij. Dit wou ik ff kwijt. Met vriendelijke groet

 2. nou, dat lijkt me wel wat… Hoeft niet per se een M135i te zijn hoor… met een 114i ben ik ook SUPER-HAPPY !!!

 3. Nergens kan ik de trekkingslijst van de bmw actie terugvinden. 10 trekkingen per dag en dat 10 dagen.. Hoe komt dit?

 4. Zou een super trouwekado zijn. En hebben we wel nodig hebben al heel lang alleen maar ongeluk zouden we nou eindelijk het geluk te gemoet zien komen.

 5. liefst de hoogste prijzen weggeeft op de winnende postcode. Enkele succesnummers zijn de Postcode Loterij BMW Winnen en de Postcode Loterij Bingo. Dit nieuwste spel de Postcode Loterij Buurt-Ton geeft ook jouw

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!