Gratis egelhuispakket bij Natuurmonumenten

Geplaatst op:
29/06/2023
Categorie:
Gratis egelhuispakket bij Natuurmonumenten

In 10 jaar tijd is de populatie egels met 50% afgenomen. Laten we samen actie ondernemen en het gratis Egelhuispakket aanvragen. Doe jij mee om een verschil te maken?

Gratis Egelhuispakket

Het gaat slecht met de egel. In 10 jaar tijd is 50% van alle egels verdwenen. Ze raken uitgehongerd, vergiftigd of worden overreden. Ze hebben je hulp nodig! Vraag het gratis egelhuispakket aan en leer hoe je egels het beste kunt helpen. Je ontvang het direct per e-mail! Dit pakket bevat een schat aan digitale informatie en handige tips om de egels in Nederland te ondersteunen.

Egels ondervinden steeds meer beperkingen in hun leefomgeving. Ze worden geconfronteerd met voedseltekorten, vergiftiging en verkeersongevallen. Jaarlijks vinden er ongeveer 135.000 egels de dood in het verkeer. Het is duidelijk dat ze dringend onze hulp nodig hebben!

Gelukkig kunnen we iets doen om de egels te ondersteunen. In Nederland hebben we in totaal 3 miljard vierkante meter aan tuinen, die een belangrijk leefgebied vormen voor egels. Tuinen bieden voedselbronnen en beschutting. Door egels in je tuin te helpen, hoeven ze minder grote afstanden af te leggen op zoek naar voedsel. Hierdoor wordt de kans kleiner dat ze wegen moeten oversteken. Jouw tuin kan echt een verschil maken met een egelhuispakket.

Mathiska, onze deskundige boswachter met groene vingers, weet hoe je een levendige tuin creëert. Ga aan de slag met de tips uit het egelhuispakket en help de egels in je tuin en buurt. Maak je tuin egelvriendelijk door een egelhuis te bouwen. Zorg voor enkele plekjes in je tuin waar rommel mag liggen. Het voorzien van voedsel helpt. Laten we samen van heel Nederland een thuis maken voor egels.

Bekijk meer Gratis acties:

Wil je lid worden van Natuurmonumenten?

Vanaf 3,25 euro per maand bescherm je de natuur in Nederland. Je ontvangt een cadeau van 25 verrassende wandelroutes door heel Nederland. bestel vandaag nog het egelhuispakket.

Heb je een passie voor de natuur? Bij Natuurmonumenten zetten ze zich in om planten en dieren een groter leefgebied te geven. Ze streven ernaar om een achtertuin te creëren waar iedereen kan ontspannen, spelen en genieten, omringd door prachtige natuur en cultureel erfgoed. Natuurbescherming en natuurbeheer vormen onze dagelijkse bezigheden. Wil je meedoen?

Sluit je aan bij de beweging voor de natuur en word lid, 922.000 anderen gingen je voor. Samen kunnen we het verschil maken en de natuur beschermen. Bij Natuurmonumenten kun je actief betrokken zijn bij diverse initiatieven en projecten die gericht zijn op het behoud en herstel van waardevolle natuurgebieden. Samen kunnen we een positieve impact hebben op onze natuurlijke omgeving.

Gratis egelhuispakket bij Natuurmonumenten

Gratis egelhuispakket bij Natuurmonumenten

Laat een reactie achter.