Gratis Wilde Buiten Dagen van OERRR

Geplaatst op:
02/10/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Doe Gratis mee!
Gratis Wilde Buiten Dagen van OERRR

Kom naar de Gratis activiteiten van ING Wilde Buiten Dagen. Lekker Klimmen, klauteren, sporen zoeken, hutten bouwen en vogels spotten. Word even de boswachter van OERRR!

Kom naar de Wilde Buiten Dagen

Je kunt van 16 tot en met 29 oktober naar de Wilde Buitendagen van OERRR. Trek snel je laarzen en oude kleren aan en kom langs voor een spannend avontuur. Meld je eenvoudig en snel gratis aan voor dit evenement en bezoek 1 van de 14 locaties. Ga samen met je ouders naar dit stoere event. Je gaat op avontuur met boswachters en leert alles wat je nodig hebt om een echte boswachter te worden. Vergeet niet je laarzen en oude kleren mee te nemen om samen met de boswachters van OERRR vies te worden!

Wilde Buiten Dagen zijn ervoor jou

Op de Wilden Buiten dagen kun je helemaal uit je dak gaan door te Klimmen, klauteren, sporen zoeken, vuur maken en dieren spotten. Leer de alles van de boswachters van OERRR. Ga uitdaging aan en geniet van deze dag! Kom samen met je ouders naar de Wilde Buitendag. Je gaat op avontuur en leert alle vaardigheden die je nodig hebt om een echte boswachter te worden. Verzamel alle stempels in het boswachterspaspoort en ontvang na afloop het enige echte boswachtersdiploma van OERRR. Trek laarzen en oude kleren aan! De boswachters van OERRR zijn niet bang om vies te worden!

Waar kun je heen

Leden Natuurmonumenten doen Gratis mee

Kom naar een van negen ING Wilde Buiten Dagen van 16 tot en met 31 oktober. Wees er wel snel bij de beschikbare activiteiten zitten snel vol. Alle activiteiten zijn gratis voor leden van Natuurmonumenten, helaas betalen niet leden € 8,00 per deelnemend kind.

Bij het boeken van een activiteit kun je direct lid worden van Natuurmonumenten. Je ontvangt direct een welkomstkorting op maximaal 2 volwassenenkaartjes en maximaal 8 kinderkaartjes. Kies om lid te worden van Natuurmonumenten bij het afronden van een boeking, geef je toestemming aan Natuurmonumenten om tot wederopzegging het lidmaatschapsbedrag van 3 euro per maand van je rekening af te schrijven voor Natuurmonumenten.

Gratis Wilde Buiten Dagen van OERRR

Gratis Wilde Buiten Dagen van OERRR

Laat een reactie achter.