Gratis Wilde Buiten Dagen van OERRR

Geplaatst op:
01/10/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Doe Gratis mee!
Gratis Wilde Buiten Dagen van OERRR

Kom naar de Gratis activiteiten van ING Wilde Buiten Dagen. Lekker Klimmen, klauteren, sporen zoeken, hutten bouwen en vogels spotten. Word even de boswachter van OERRR!

Kom naar de Wilde Buiten Dagen

Schrijf je in en ga samen met je ouders naar dit stoere event. Je gaat op avontuur met boswachters en leert alles wat je nodig hebt om een echte boswachter te worden. Vergeet niet je laarzen en oude kleren mee te nemen om samen met de boswachters van OERRR vies te worden!

Dit jaar helpen ze de Egel

Dit jaar 2021 staan de Wilde Buiten Dagen klaar voor de egel. Het gaat de laatste tijd niet goed met dit unieke dier. 50% van alle egels zijn afgelopen tien jaar uit Nederland verdwenen! Maar natuurlijk kun je de egel helpen. Dit kun je doen door het bouwen van een egelhuis en het maken van een egelsnelweg. Kom naar de Wilde Buiten Dagen en leer het allemaal.

Wilde Buiten Dagen zijn ervoor jou

Op de Wilden Buiten dagen kun je helemaal uit je dak gaan door te Klimmen, klauteren, sporen zoeken, vuur maken en dieren spotten. Leer de alles van de boswachters van OERRR. Ga uitdaging aan en geniet van deze dag! Kom samen met je ouders naar de Wilde Buitendag. Je gaat op avontuur en leert alle vaardigheden die je nodig hebt om een echte boswachter te worden. Verzamel alle stempels in het boswachterspaspoort en ontvang na afloop het enige echte boswachtersdiploma van OERRR. Trek laarzen en oude kleren aan want boswachters van OERRR zijn niet bang om vies te worden!

Waar kun je heen

  • De Braak
  • De Wieden
  • Dwingelderveld
  • ’s Graveland
  • Landgoed Haarzuilens
  • Lycklamabos
  • Oisterwijkse Bossen en Vennen
  • Schiermonnikoog
  • Texel

Leden Natuurmonumenten doen Gratis mee

Kom naar een van negen ING Wilde Buiten Dagen van 16 tot en met 31 oktober. Wees er wel snel bij want de beschikbare activiteiten zitten snel vol. Alle activiteiten zijn gratis voor leden van Natuurmonumenten, helaas betalen niet leden € 8,00 per deelnemend kind.

Bij het boeken van een activiteit kun je direct lid worden van Natuurmonumenten. Je ontvangt dan direct een welkomstkorting op maximaal 2 volwassenenkaartjes en maximaal 8 kinderkaartjes. Als je ervoor kies om lid te worden van Natuurmonumenten bij het afronden van een boeking, dan geef je toestemming aan Natuurmonumenten om tot wederopzegging het lidmaatschapsbedrag van 3 euro per maand van je rekening af te schrijven voor Natuurmonumenten.

Gratis Wilde Buiten Dagen van OERRR

Gratis Wilde Buiten Dagen van OERRR

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!