Gratis bloemzaadjes voor de tuin of balkon

Geplaatst op:
14/07/2021
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis bloemenzaadjes!
Gratis bloemzaadjes voor de tuin of balkon

Natuurmonumenten geeft Gratis bloemzaadjes weg! Kom in actie en zoek een plaatsje in je tuin of balkon voor deze mooie wilde bloemen.

Gratis bloemzaadjes

Iedereen die van de natuur houd moet in actie komen en plaats maken voor wilde bloemen. Vraag nu gratis dit miniactiepakket aan waar een zakje bloemzaad in zit die kunt uitstrooien in je tuin of balkon. Almere in bloei helpt de natuur en zo kun je samen met deze stad de wilde bloemen beschermen. Zo kunnen toekomstige generaties van de natuur blijven genieten! Wil je meer genieten van de natuur? Er is een gratis wandelboekje van Natuurmonumenten wat je mag bestellen.

Het in Bloei project

Op 9 april is de actie Zaai Almere in Bloei gestart. Ze geven iedereen bloemzaadjes cadeau deze te zaaien in je tuin of om weg te geven aan de buren, de buurt of familie. Zo kunnen we de handen uit de mouwen steken op 22 april als de nationale zaaidag is. En dan zetten we met elkaar Nederland in bloei! Vindt je het milieu belangrijk en wil je helpen met het zaaien van deze bloemen?

Vul het formulier in met je gegevens en ontvangt binnen een week de bloemzaadjes via de post. Iedereen mag maximaal 3 zakjes per huishouden bestellen.

De zaai instructies

De zaden die je gratis thuisgestuurd krijgt zijn prachtig van kleur en geven je tuin of balkon een fleurig aanzicht. De Korenbloemzaden zijn duurzaam geteeld, zonder bestrijdingsmiddelen en geen kunstmatige mest. Alle mooie vlinders, vogels en insecten worden dolgelukkig van deze bloemen! De zaden die in 1 zakje zijn goed voor 2 m2 vol met prachtige wilt groei. Volg wel heel zorgvuldig de instructies die op het bloemenzaad zakje staat op om het beste resultaat te krijgen. Kun je lekker samen met de vele inzenders genieten van deze mooie bloemen.

Ontvang het gratis insecten-red-pakket!

Er voltrekt zich een stille ramp… Afgelopen 30 jaar verdween 76% van de insecten! Kom daarom nu in actie en maak van je tuin of balkon een thuis voor insecten. Vraag je gratis insecten-red-pakket met bloemzaadjes aan! In Nederland heerst woningnood onder insecten.

Buiten de natuurgebieden is er amper ruimte om te leven. Het landschap in Nederland lijkt groen, maar is verdroogd, verzuurd en strak getrokken. De rommelhoekjes en rafelrandjes, heggen, slootkanten en bomenrijen -waar insecten leven- zijn grotendeels verdwenen.

Gratis bloemzaadjes helpen de natuur!

Gratis bloemzaadjes voor de tuin of balkon

4 Reacties op "Gratis bloemzaadjes voor de tuin of balkon"

  1. zou graag een zakje vd bloemzaadjes gratis willen ontvangen grtjes bertha

  2. Ik zou graag deze bloemzaadjes ontvangen voor mijn moestuintje

  3. Graag zou ik een aantal zakjes wensen; omdat ik ga zaaien met kleine mensen. De jeugd komt hier in het weekend aan, waar we met ons allen bloemenzaaien gaan!

  4. Hebben jullie zakjes zaad over? Dit voor een duurzame beurs voor alle Gouwenaren op 6 november.

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!