Gratis Bijenpakket van OERRR

Geplaatst op:
22/03/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis Bijenpakket + bloemzaadjes
Gratis Bijenpakket van OERRR

Wil je deze winter de mooiste avonturen met OERRR beleven? Vraag nu je gratis OERRR Bijenpakket + bloemzaadjes aan en maak kans op een super-de-luxe bijenhotel!

Gratis Help de BIJ actiepakket van OERRR

Wist je dat de wilde bij klein is, maar super belangrijk is oor de natuur en voor mensen. Ze zijn onmisbaar voor het verspreiden van stuifmeel. Zo kunnen bloemen, fruit en planten groeien.

OERRR geeft je inspiratie om op een spannend avontuur te gaan in de natuur. Dat kan zomaar in de tuin, de straat of het bos zijn. Helaas verdwijnen wilde bloemen en zo het voedsel voor insecten en vogels. Vraag het gratis actiepakket aan en red samen met je kinderen de bomen, dieren en planten. In dit pakket lees je hoe je een insectenhotel en je eigen huttenbouwpakket maakt.

Wil je een bijdrage doen? Dat is niet verplicht maar wordt wel gewaardeerd. Maximaal één pakket per gezin. Wordt alleen bezorgd in Nederland. Het is een magazine voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Om alles goed te beleven is er nu het Gratis super actiepakket met de leukste doe-tips voor in en om het huis. Kom mee naar buiten met OERRR en geniet van de natuur en het moois!

Ontdek hoe de wereld eruit ziet bij het lekker door het gras rollen. Leuk om met elkaar een wedstrijd te doen wie het hoogst in die boom kan klimmen. Voel hoe zacht en lief een pasgeboren lammetje is. OERRR is er voor alle kinderen in Nederland en hun ouders die willen dat hun kinderen genieten.

Gratis Huttenbouwpakket van OERRR Gratis Huttenbouwpakket van OERRR Gratis Huttenbouwpakket van OERRR

Help de natuur

OERRR helpt je om de beste natuurbeschermer te worden. Dat kun je doen door de boswachter te helpen met het in elkaar zetten van vogelhuisjes tijdens een van de activiteiten. Je kunt zelf een bijenhotel bouwen voor je tuin of balkon. Dit hoeft niet moeilijk te zijn, ze geven je handige en duidelijke tips. Wist je dat lekker in de natuur bezig zijn hartstikke goed is voor je gezondheid.

Maak deze zomer gratis kennis met OERRR en vraag gratis het super herfstpakket aan! We houden en genieten van de natuur. En omdat we met zijn alle de natuur belangrijk vinden is OERRR in het leven geroepen, het kinderprogramma van Natuurmonumenten. We willen de gezamenlijke liefde voor de natuur overbrengen aan de natuurbeschermers van de toekomst van onze kinderen.

Wil je meteen lid worden

Willen u kinderen lid worden betaald u € 1,25 euro per maand en ontvangt u gratis een welkomstpakket. Elk seizoen leuke post, korting op activiteiten en nog veel meer! Dit is het jeugdprogramma van Natuurmonumenten. Natuurmonumenten verwerkt je gegevens om het gratis Super Zomerpakket van OERRR toe te sturen en om je te informeren over de activiteiten. Natuurmonumenten heeft nog een actie waar je gratis zaden kunt aanvragen.

Ontvang het Gratis actiepakket van OERRR

Gratis Bijenpakket van OERRR

Laat een reactie achter.