Gratis Huttenbouwpakket van OERRR

Geplaatst op:
08/10/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis herfstpakket!
Gratis Huttenbouwpakket van OERRR

Wil je deze winter de mooiste avonturen met OERRR beleven? Vraag het Gratis Huttenbouwpakket aan met kans op weekend in een boomhut bij Landal.

Gratis Help de BIJ actiepakket van OERRR

Vraag snel bij OERRR het gratis huttenbouwpakket aan voor je kind of kleinkind en maak daarnaast kans op een weekend in een boomhut bij Landal Miggelenberg. Met het huttenbouwpakket leren kinderen hoe ze zelf een stevige hut bouwen, wat de beste plek daarvoor is, hoe je knopen legt en een noodvoorraad aanmaakt.

OERRR geeft je inspiratie om op een spannend avontuur te gaan in de natuur. Dat kan zomaar in de tuin, de straat of het bos zijn. Helaas verdwijnen wilde bloemen en zo het voedsel voor insecten en vogels. Vraag het gratis actiepakket aan en red samen met je kinderen de bomen, dieren en planten. In dit pakket lees je hoe je een insectenhotel en je eigen huttenbouwpakket maakt.

Wil je een bijdrage doen? Dat is niet verplicht maar wordt wel gewaardeerd. Maximaal één pakket per gezin. Wordt alleen bezorgd in Nederland. Het is een magazine voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Om alles goed te beleven is er nu het Gratis super actiepakket met de leukste doe-tips voor in en om het huis. Kom mee naar buiten met OERRR en geniet van de natuur en het moois!

Ontdek hoe de wereld eruit ziet bij het lekker door het gras rollen. Leuk om met elkaar een wedstrijd te doen wie het hoogst in die boom kan klimmen. Voel hoe zacht en lief een pasgeboren lammetje is. OERRR is er voor alle kinderen in Nederland en hun ouders die willen dat hun kinderen genieten.

Gratis Huttenbouwpakket van OERRR Gratis Huttenbouwpakket van OERRR Gratis Huttenbouwpakket van OERRR

Help de natuur

OERRR helpt je om de beste natuurbeschermer te worden. Dat kun je doen door de boswachter te helpen met het in elkaar zetten van vogelhuisjes tijdens een van de activiteiten. Je kunt zelf een bijenhotel bouwen voor je tuin of balkon. Dit hoeft niet moeilijk te zijn, ze geven je handige en duidelijke tips. Wist je dat lekker in de natuur bezig zijn hartstikke goed is voor je gezondheid.

Maak deze zomer gratis kennis met OERRR en vraag gratis het super herfstpakket aan! We houden en genieten van de natuur. En omdat we met zijn alle de natuur belangrijk vinden is OERRR in het leven geroepen, het kinderprogramma van Natuurmonumenten. We willen de gezamenlijke liefde voor de natuur overbrengen aan de natuurbeschermers van de toekomst van onze kinderen.

Wil je meteen lid worden

Willen u kinderen lid worden betaald u € 1,25 euro per maand en ontvangt u gratis een welkomstpakket. Elk seizoen leuke post, korting op activiteiten en nog veel meer! Dit is het jeugdprogramma van Natuurmonumenten. Natuurmonumenten verwerkt je gegevens om het gratis Super Zomerpakket van OERRR toe te sturen en om je te informeren over de activiteiten. Natuurmonumenten heeft nog een actie waar je gratis zaden kunt aanvragen.

Ontvang het Gratis actiepakket van OERRR

Gratis Huttenbouwpakket van OERRR

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!