Gratis bloemzaadjespakket van OERRR

Geplaatst op:
24/03/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis bloemenzaadjes!
Gratis bloemzaadjespakket van OERRR

Sluit je aan bij de Bloemenbrigade en vraag het gratis bloemzaadjespakket van OERRR aan. Voorkom dat de wilde bloemen verdwijnen.

Gratis bloemzaadjespakket

Onze wilde bloemen verdwijnen en daardoor het voedsel voor onze insecten en vogels. Vraag nu het gratis ‘Red de Bij’ actiepakket aan en help samen met de kinderen de bomen, dieren en planten. In dit pakket zitten o.a. wilde bloemzaadjes, Oerrr Krant, lees je hoe je een insectenhotel en je eigen mini-natuur met wilde bloemen maakt. Let op. Helaas een pakket per gezin en het wordt alleen bezorgd in Nederland.

Helaas sterven vele dieren, bloemen en insecten sterven uit. De mens is de grote veroorzaker en dat moeten we stoppen. Begin met het aanvragen van het gratis bloemenzaadjespakket om zo de wilden bloemen weer een kans te geven. Door deze wilde bloemen krijgen vogels en insecten weer een kans om te overleven. Doe mee en kom bij de Bloemenbrigade van OERRR en vraag je gratis actiepakket aan!

Waarom meedoenGratis bloemzaadjespakket van OERRR

  • Gratis een bloemzaadjespakket gratis thuis ontvangen.
  • Geen verzend of andere kosten.
  • Door je aanvraag help je de insecten en vogels.
  • Wil je meer acties van Oerrr bekijken?
  • Doe gezellig mee en maak de aarde mooier.

Ga voor het avontuur

OERRR geeft de kinderen kracht om op avontuur te gaan in onze prachtige natuur. Ze gaan op zoek in de tuin, de straat, het park of het bos. Voor alle kinderen van 0 tot en met 12 jaar is het genieten geblazen. Kom je ook mee naar buiten met OERRR en ontdek wat altijd had willen weten! Ervaar hoe de wereld eruit ziet als je door het gras rolt. Daag elkaar uit om het hoogst in die boom te klimmen. Voel hoe zacht een pasgeboren lammetje is. OERRR is er voor alle kinderen in Nederland en hun ouders.

Met OERRR help je de natuur

OERRR maakt van iedereen een natuurliefhebber. Bijvoorbeeld door de boswachter te helpen met het bouwen van vogelhuisjes tijdens één van de OERRR activiteiten. Of door zelf een bijenhotel te maken voor je tuin of balkon. Heel makkelijk, want OERRR geeft je handige tips. Zo is de natuur er niet alleen nu voor jou, maar ook later. Daarnaast is lekker in de natuur bezig zijn ook nog eens hartstikke gezond. Vraag snel je bloemzaadjespakket aan.

Gratis bloemzaadjespakket!

Gratis bloemzaadjespakket van OERRR

Een Reactie op "Gratis bloemzaadjespakket van OERRR"

  1. Hallo!

    Ik heb zojuist een welkomstpakket aangevraagd voor mijn kleine buurmeisje (5 jaar), aangezien wij het leuk vinden om haar (meer) kennis te laten maken met de natuur. Zij heeft thuis ook een klein moestuintje. Nu zag ik dat ik bij jullie ook een gratis bloemzaadjespakket kan aanvragen. In dat geval denk ik dat zij dat ook wel heel leuk zou vinden.

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!