Gratis boekhoudsoftware van Yoursminc!

Geplaatst op:
11/04/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis boekhoud programma!
Gratis boekhoudsoftware van Yoursminc!

Wil je de gratis boekhoudsoftware van Yoursminc proberen? Ben je een zzpér of mkb’er kun je 3 maanden gratis de software proberen.

Yoursminc Gratis software!

Yoursminc bied gratis online boekhoudsoftware aan voor de zzp er en het kleine MKB. De boekhouding werkt op een online platform.Zo heeft ondernemer zijn boekhouding bij de hand op Smartphone, tablet of computer. 3 maanden gratis proberen en ervaren dit programma te gebruiken en beslissen of het iets voor je is.

De voordelen van YoursmincYoursminc! Gratis boekhoud software!

  • 3 maanden gratis proberen.
  • Je boekhouding altijd binnen bereik.
  • Veilig en vertrouwd.
  • Eenvoudig overstappen van ander pakket.
  • Alle facturen en bonnen makkelijk inscannen.
  • Ondersteuning met diverse webshops.
  • En nog veel meer voordelen.
  • Gratis ondersteuning om jouw problemen op te lossen.
  • Wil je meer zakelijke deals bekijken.

Mobiel gebruiksvriendelijk

Op jouw tablet en smartphone werkt de software programma probleemloos, snel en super eenvoudig. Zo kun je meteen na een afspraak direct je onkosten en kilometers invoeren een offerte maken en gelijk je agenda bij werken.

Stap eenvoudig over

Wil je stoppen met het pakket waar je mee werkt, kunnen ze je daarin begeleiden. Ze helpen je in een korte tijd je volledige administratie over te zetten en je direct aan de slag kunt! Ze staan altijd klaar om je zo snel mogelijk bekend te helpen met het inrichten van je eigen boekhoud programma! Informeer naar de mogelijkheden op 088-1122214 bij de help desk.

Bedrijfsmiddelen

Het opstarten van je eigen bedrijf is makkelijker gezegd dan gedaan. Het is in ieder geval zeker moeilijker dan jezelf inschrijven bij de kamer van Koophandel en dan maar gewoon geld gaan verdienen. Om een succesvol bedrijf op te starten zul je naast een inschrijving een goed bedrijfsplan en de juist bedrijfsmiddelen moeten hebben. Natuurlijk is het nodige geduld en lef nodig om het vol te houden. Wat verstaan we onder bedrijfsmiddelen. Om je administratie op orde te houden en in te leveren bij de belastingdienst is een boekhouder nodig. Een boekhoudprogramma is dan wel zo handig. Andere bedrijfsmiddelen zijn een website, computers, beeldschermen, zakelijk internet en telefoons. Kijk op Gratis247 voor de beste deals.

De Markt

Bij het schrijven van een bedrijfsplan voor de Nederlandse Markt is het vooral belangrijk om goed te kijken naar deze Markt. Wat wordt er gevraagd en hoeveel wordt er al aangeboden? Als je bijvoorbeeld een kapperszaak op wilt gaan zetten, terwijl er al drie andere in je stad zijn, loop je het risico op veel concurrentie waardoor je de prijzen laag moet houden en dus minder zult verdienen. Maar met de nieuwe economie verandert dit wel. Zeker bij bedrijven die voornamelijk online georiënteerd zijn is er tegenwoordig sprake van een heel andere concurrentieslag, die van het gevonden worden op internet. Via internet concurreer je namelijk niet allen tegen de buurman in je straat, maar tegen de hele wereld. Het voordeel daarbij is dat ook de hele wereld je markt is. Een bijzondere markt waarin je heel erg kunt slagen of heel erg kunt falen. Voor meer informatie kun je een gratis startersbox aanvragen.

Netwerken

Om een goed bedrijf te runnen is het verder belangrijk om geduld te hebben en te geloven in je eigen visie. Zeker in het begin is het belangrijk om nog niet te veel klanten en inkomsten te verwachten. Mensen zullen je eerst moeten vinden en daarom is het heel belangrijk om veel te netwerken met potentiële klanten. Ga naar bijeenkomsten of nodig ze uit in je winkel als je die hebt. Bijzonder genoeg is het opbouwen van een relatie alleen maar belangrijker geworden in een economie waarbij iedereen met iedereen concurreert. Om zakelijk goed te kunnen scoren is Netwerken erg belangrijk. Sluit de juiste abonnementen af om je werkzaamheden zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. Zo kun je bij Nuon zakelijk, Eneco zakelijk of Essent zakelijk energiedeals afsluiten met een fikse korting. Maar ook voor je internet en telefonie zijn er mogelijkheden bij KPN zakelijk, Telfort zakelijk of Ziggo zakelijk.

Yoursminc voor het beste pakket!

Wil je de gratis boekhoudsoftware van Yoursminc eens proberen? Ben je een zzp er of mkb'er bekijk dan deze actie eens. Je kunt 3 maanden gratis de software proberen.

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!