Bij Mijndomein 1 jaar gratis webhosting t.w.v. 90 euro
Geplaatst op:
09/01/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis domeinnaam registreren!
Iedereen kan gratis een website bouwen! Bij registratie van je eigen domeinnaam via Mijndomein ontvang je 1 jaar lang gratis webhosting t.w.v. € 90,-.

Maak je website met Mijndomein!

Bij Mijndomein kan iedereen op een zeer eenvoudige manier zijn eigen website bouwen. Veel technische kennis is hier niet voor nodig. Laat je domeinnaam vastleggen door Mijndomein en je ontvangt het hele jaar gratis webhosting en ondersteuning. Na 1 jaar betaal je het standaardtarief van € 90.-. Maak je eigen website met hulp van de websitemaker die Mijndomein gratis beschikbaar stelt. Nu kun je beeldmateriaal en afbeeldingen gebruiken om je website ie ontwerpen en in te delen.

Webhosting Gratis

Laat je domeinnaam vastleggen en ontvang er het eerste jaar de webhosting gratis t.w.v. € 90.-. Als je al klant bent bij Mijndomein dan is het mogelijk gebruik te maken van de upgrade naar het webhosting gratis pakket. Als het jaar verstreken is, geldt de reguliere prijs van € 90,-. Wil ja na het eerste jaar stoppen dan kan dit ook. Afmelden kan telefonische maar ook vis de mail.

Gratis website maken met je eigen domeinnaam

Heb je altijd al gedroomd om een eigen website te beheren? Dan kun je nu een gratis website maken met je eigen domeinnaam. Schrijf je nu gratis in en ga snel aan de slag. Er zijn geen kosten aan verboden en je kunt gratis gebruik maken van het Webhosting pakket. Iedereen kan een site bouwen en zit het even tegen of heb je vragen dan kun je hulp van Mijndomein krijgen.

De voordelenBij Mijndomein 1 jaar gratis webhosting Domeinnaam kopen is niet nodig.

  • Betrouwbare producten van hoge kwaliteit.
  • Unieke cache laag voor optimale snelheid.
  • Een gratis SSL-certificaat.
  • Automatische installatie van jouw CMS.
  • Inclusief e-mail.
  • 20GB Schijfruimte.
  • Eenvoudig en snel in te regelen.
  • Ze hebben lage prijzen en geen verborgen kosten.
  • Klanten vinden Mijndomein ongeveer 8.7 waard.

Domeinnaam kopen is niet nodig

Een snelle website wordt beter gevonden in Google. Maar een domeinnaam kopen, daar zou ik even mee wachten. Door je website te bouwen met het Webhostingpakket van Mijndomein is de snelheid gewaarborgd. Zo is de kans groot dan de bezoekers meer op je site gaan bekijken en langer actief blijven op je site. Maak gebruik van deze actie dan is een domeinnaam kopen niet nodig.

Is je site veilig?

Je site heeft met dit pakket een groen slotje, want dat is de nieuwe standaard. Daarom is het Webhostingpakket van Mijndomein gratis uitgerust met een SSL-certificaat. Op deze manier is de verbinding tussen jouw website en de bezoeker automatisch beveiligd. Wil je meer informatie over een andere gratis webhosting site?

Bij Mijndomein 1 jaar gratis webhosting!

Bij Mijndomein 1 jaar gratis webhosting Domeinnaam kopen is niet nodig.

Laat een reactie achter.