TrosKompas met dekbedovertrek cadeau

Geplaatst op:
06/08/2022
Geldig tot:
07/08/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Scoor je cadeau!
TrosKompas met dekbedovertrek cadeau t.w.v. € 60.-

Je ontvangt 1 jaar lang TrosKompas nu voor € 49.95 plus gratis dekbedovertrek t.w.v. € 60.-! Blijf op de hoogte van het hele programmaoverzicht en alle digitale kanalen.

TrosKompas met een dekbedovertrek

Met deze actie ontvang je TrosKompas voor een heel jaar voor de prijs van slechts € 49.95 inclusief een Dekbedovertrek t.w.v. € 60.-. U ontvangt het cadeau 2 weken na de betaling van het jaar abonnement. Je krijgt een overzichtelijk televisieprogramma overzicht met veel informatie over films, multimedia en showbizz.

Blijf op de hoogte van het gehele programmaoverzicht inclusief alle digitale kanalen. Het luxe dekbed is in 3 maten te bestellen. Je ontvangt nu een zeer comfortabele dekbedovertrek t.w.v. € 60.- cadeau bij een abonnement op TrosKompas. Het dekbedovertrek is verkrijgbaar in de maten 140×220 (2x), 200×220 of 240×220.

De beste Tv-gids TrosKompas met dekbedovertrek cadeau t.w.v. € 60.-

 • Wil je een cadeau t.w.v. € 60,- ontvangen van TrosKompas?
 • Je ontvangt minimaal 1 jaar de Tros tv gids.
 • De kosten voor 12 maanden zijn € 49,95 inclusief je gratis cadeau.
 • Ontvang het dekbed 2 weken na de betaling.
 • Interesse in de actie? Kijk hier verder.
 • Voor meer Tros acties kijk even hier!

TrosKompas voordeel

Met alle vaste abonnees viert TrosKompas feest en ze willen alle leden bedanken. Zonder deze leden waren ze nooit zo groot geworden. Alle vaste abonnees krijgen het hele jaar leuke jubileumprijzen thuisgestuurd. Profiteer van deze leuke cadeau actie? Doe snel een bestelling en profiteer van het voordeel. Deze actie is alleen voor nieuwe abonnees. Het abonnement stopt niet vanzelf, voor dat je wilt stoppen moet je na 1 jaar zelf actie ondernemen.

Deze Tros tv gids is een handig en overzichtelijk televisiemagazine die je direct kunt gebruiken. U vindt hier alle Tv overzichten duidelijk weergeven. Alles over radio, internet, films en series. Het magazine is superhandig en met deze actie supergoedkoop. Wacht niet langer en doe een bestelling. De Troskompas prijs is laag en het blad is zeker de moeite waart.

Enkele voorwaarden

Dit is een overzichtelijk omroepblad met een duidelijk programmaoverzicht, interessante interviews, duidelijk filmoverzicht en scherpe aanbiedingen en kortingen. Het is leuk de TrosKompas tuinideeën te lezen, dierenadvies te ontvangen, de columns te lezen en heel veel film informatie te krijgen. TrosKompas heeft meer aanbiedingen zoals: TrosKompas € 10 + Gratis HEMA-cadeaubon t.w.v. € 10,-. Bestel snel deze Tros kompas aanbieding. Hier geldt op = op. Er komt een mooie film op Tv en je wilt weten hoe goed of slecht deze is! Je pakt de TrosKompas en leest alles wat je wilt weten over de film. Hoe handig is dat?

Wat moet je weten over de Troskompas Gids.

 • Het abonnement is alleen voor de actieperiode van 52 weken.
 • Na 52 weken loopt het door of je kunt eenvoudig stoppen.
 • Normaal kost het jaartarief € 69,95 bij automatische incasso.
 • Deze aanbieding geldt alleen in Nederland.
 • Ben je nog geen abonnee doe snel mee.
 • Deze TrosKompas aanbieding levert je alleen veel voordelen op.

Troskompas opzeggen

Heb je een abonnement op Troskompas en merk je dat je het tijdschrift niet vaak meer leest? Kun je de Troskompas opzeggen. Je kunt een mailtje sturen naar abonneeservice@troskompas.nl. Vermeldt in uw brief/e-mail altijd uw abonneenummer en uw naam- en adresgegevens waarop u de Tros Kompas ontvangt. Let op! Het einde van de contractdatum komt meestal niet overeen met de betaaldatum op de factuur.

Gratis TrosKompas met Gratis dekbedovertrek

TrosKompas met dekbedovertrek cadeau t.w.v. € 60.-

Een Reactie op "TrosKompas met dekbedovertrek cadeau"

 1. […] Tros tv gids €10 + gratis Dekbedovertrek t.w.v. €59.- […]

Laat een reactie achter.