TrosKompas Abonnement inclusief Gratis cadeau

Geplaatst op:
29/06/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis cadeau keuze!
Gratis TrosKompas Abonnement inclusief cadeau

Een TrosKompas abonnement van 52 weken en keuze uit een RVS cocktailset, zilveren Abrazi sieradenset of een elektrisch deken. Betaal voor deze actie € 38.50.

Voordelig TrosKompas Abonnement

Wil je een TrosKompas abonnement afsluiten voor eenmalig € 38.50? Ontvang je 52 weken de troskompas en een RVS cocktailset, zilveren Abrazi sieradenset of een elektrisch deken. Alle nieuwe leden kunnen profiteren van de vele voordelen op musicals, theater, concerten, dagjes uit en kortingen in de webwinkel! Let wel op dit lidmaatschap stopt niet automatisch en wil je stoppen moet je dit wel zelf doen. Het grote voordeel van deze actie is dat alles Lekker gratis is! Scoor snel je Troskompas Abonnement en blijft op de hoogte van al het televisie nieuws.

Gratis cadeaus bij de Troskompas

 • Kies je voor een RVS cocktailset.
  Een zilveren Abrazi sieradenset.
  Een zalige elektrisch deken.
 • Het Troskompas Abonnement stopt na 12 maanden niet automatisch.
 • Deze aanbieding geldt alleen in Nederland.
 • Het is een boeiend televisieblad met veel informatie.
 • Abonnement nu 26 weken gratis en cadeau naar keuze.
 • Ben je opzoek naar meer Tv gids aanbiedingen.

Een overzichtelijk tijdschrift

Dit is een Troskompas Abonnement met een tv gids van de Tros, deze Troskompas tv gids is de grootste familie gids van Nederland! Dit TrosKompas Abonnement geeft je een duidelijk overzicht van alle televisie programma’s. Naast een overzichtelijk programmaoverzicht met uitgebreide achtergrondinformatie heeft deze televisiegids van de Tros aandacht voor films, bioscoopreleases, dvd-releases, puzzels, horoscopen en volop kortingsacties. Een Tv gids vanavond die je altijd bij de hand hebt.

De voordelen van TroskompasGratis TrosKompas Abonnement inclusief cadeauGratis TrosKompas Abonnement inclusief cadeauGratis TrosKompas Abonnement inclusief cadeau

 • TrosKompas abonnement wekelijks in je brievenbus.
 • Een overzichtelijk Tv programma
 • Met veel interessante interviews,
 • Tv gids nu met een duidelijk filmoverzicht
 • Aantrekkelijke aanbiedingen en kortingsacties.
 • Bekijk hier meer acties van de Troskompas!

Veel informatie

Deze televisie gids geeft alle aandacht aan uitgebreide interviews met een bekende Nederlander, columns, recepten, de leukste uitjes en het belangrijkste showbizz nieuws. De Troskompas gids geeft u meerdere malen per jaar een leuke Suske en Wiske bijlage voor de kids en volwassene. De doelgroep voor het TrosKompas abonnement zijn mannen en vrouwen in de leeftijd van 25 t/m 65 jaar. Voor een bedrag van € 0.0 voor een halfjaar is het zeker het proberen waart. Een TrosKompas Abonnement met voor voordeel!

TrosKompas contact

 • Troskompas opzeggen is eenvoudig.
 • Voor vragen maak gebruik van het contactformulier.
 • Alle Troskompas gids vragen worden binnen twee werkdagen behandeld.
 • U kunt telefonisch contact opnemen via 0900-9770 (€ 0,35 per gesprek)
 • Op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur (donderdag tot 21.00 uur) en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.
 • Bestel deze Tros Tv gids met dit mooie voordeel en profiteer van de Troskompas aanbieding.

Troskompas Abonnement 26 weken voor niets

Deze tv gids aanbieding is een actie met alleen winnaars. Je ontvangt een overzichtelijke televisiegids waar alle tv uitzendingen, films en series in vermeld staan. Je leest in deze Troskompasaanbieding alles over het laatste showbizz nieuws en de reviews over alles wat er in televisieland gebeurt. Het lidmaatschap stopt niet automatisch. Het eenvoudig stopzetten door een telefoontje of een e-mail. Nergens vindt je deze Troskompas aanbieding goedkoper.

Aller Troskompas abonnees kunnen met dit troskompas abonnement gebruikmaken van het voordeel op musicals, theater shows, theater voorstellingen, concerten, dagjes gezellig uit en koopjes in de webwinkel! Na 6 maanden stop het magazine en kun je het abonnement stopzetten of je laat het doorlopen voor een speciale prijs. Deze Tv gids vandaag is zeer handig om direct te kunnen zien wat er op de televisie komt. Wil je gebruik maken van deze Tv gids vandaag actie? Neem snel een abonnement dit Troskompas actie voordeeltje. Bestel deze Tv gids vandaag nog, hij is binnen een paar dagen bij je in huis.

Tv gids aanbieding

Iedereen weet wel dat er vele televisiegidsen worden aangeboden. Met deze tv gids aanbieding springt de Troskompas gids er wel uit. Je betaalt slechts 0.0 euro voor 52 weken en je ontvangt prachtige cadeau naar keuze. Wil je gebruikmaken van de beste Tv gids aanbieding van dit moment, sluit dit abonnement af en profiteer van het voordeel. Een Troskompas actie die je zeker niet mag missen.

Je krijgt met deze goedkoopste tv gids actie een overzichtelijk televisiemagazine met veel informatie over films, internet en veel leuke verhalen. Eigenlijk betaal je met deze tv gids aanbieding helemaal niets! Bestel voordelig deze televisiegids en ervaar het plezier en gemak van deze televisie gids. Wil je meer Troskompas acties bekijken? Troskompas + gratis dekbedovertrek of Troskompas + Topbloemen cadeaubon t.w.v. € 20.

12 maanden een Troskompas Abonnement

 

3 Reacties op "TrosKompas Abonnement inclusief Gratis cadeau"

 1. Ik Wil telefonisch bestellen omdat ik de e-mailbenadering irritant vind en onbetrouwbaar is (Spam is niet meer van echt te onderscheiden
  Graag tel nr doorgeven om per telefoon mij aan te melden

 2. Graag een poosje proberen

 3. hoi
  Wat kost een
  tros gids naar een half jaar ?
  en ben ik verplicht om dan een jaar lid te blijven?

  wie kan er antwoord op geven ?

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!