TrosKompas Abonnement met gratis HEMA cadeaubon

Geplaatst op:
17/05/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Hema cadeaubon van €10.-
TrosKompas Abonnement met gratis HEMA cadeaubon

TrosKompas abonnement van 26 weken voor slechts € 10 + Gratis HEMA bon t.w.v. € 10,-. Een echte Win Win actie? Wat heb je te verliezen?

TrosKompas Abonnement met gratis HEMA cadeaubon

Voordelig TrosKompas Abonnement

Ontvang het TrosKompas abonnement en betaal eenmalig € 10,- en ontvang een HEMA cadeaubon t.w.v. € 10,- er gratis bij! Alle leden profiteren van de vele voordelen op musicals, theater, concerten, dagjes uit en kortingen in de webwinkel! Dit lidmaatschap stopt niet automatisch. Met deze actie ontvang je een Troskompas abonnement voor 26 weken + een gratis HEMA cadeaubon van 10 euro. Je betaald 10 euro totaal voor deze deal. Een duidelijk en overzichtelijk programmablad. Per saldo betaal je eigenlijk helemaal niets. Lekker gratis! Troskompas Abonnement bijna gratis.

Gratis Hema bon t.w.v. € 10,-

 • Het Troskompas Abonnement stopt na 6 maanden niet automatisch.
 • Deze aanbieding geldt alleen in Nederland.
 • Jij ontvangt de HEMA cadeaubon 3 weken na de betaling.
 • Mooi televisieblad met veel informatie.
 • Gebruik de cadeaubon voor een leuke HEMA aankoop.
 • Abonnement voor € 10.- met gratis Hema bon € 10.-
 • Ben je opzoek naar meer Tv gids aanbiedingen.

Een overzichtelijk tijdschrift

Troskompas Abonnement is de tv gids van de Tros, deze Troskompas tv gids is de grootste familie gids van Nederland!  Dit TrosKompas Abonnement geeft een duidelijk overzicht van de Tv vandaag. Naast een overzichtelijk programmaoverzicht met uitgebreide achtergrondinformatie heeft deze televisiegids van de Tros aandacht voor films, bioscoopreleases, dvd-releases, puzzels, horoscopen en volop kortingsacties. Een Tv gids vanavond die je altijd bij de hand hebt.

De voordelen van TroskompasTrosKompas Abonnement met gratis HEMA cadeaubonTrosKompas Abonnement + Gratis HEMA cadeaubon van 10 euro.

 • TrosKompas abonnement wekelijks in de brievenbus.
 • Een overzichtelijk Tv programma
 • Met veel interessante interviews,
 • Tv gids nu met een duidelijk filmoverzicht
 • Aantrekkelijke aanbiedingen en kortingsacties.
 • Bekijk hier meer acties van de Troskompas!

Veel informatie

De televisie gids geeft aandacht aan uitgebreide interviews met een bekende Nederlander, columns, recepten, de leukste uitjes en het belangrijkste showbizz nieuws. De televisie gids heeft meerdere malen per jaar een leuke Suske en Wiske bijlage voor de kids. De doelgroep voor het TrosKompas abonnement zijn mannen en vrouwen van 25 t/m 65 jaar. Voor het bedrag van € 10.- voor een halfjaar is het het proberen waart. Met de ontvangst van een cadeaubon van € 10.- die je bij HEMA kunt besteden is de investering snel terug verdient. Profiteer snel het kost helemaal niets. Een TrosKompas Abonnement met voor voordeel!

TrosKompas contact

 • Troskompas opzeggen is eenvoudig.
 • Voor vragen maak gebruik van het contactformulier.
 • Alle Troskompas gids vragen worden binnen twee werkdagen behandeld.
 • U kunt telefonisch contact opnemen via 0900-9770 (€ 0,35 per gesprek)
 • Op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur (donderdag tot 21.00 uur) en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.
 • Bestel deze Tros Tv gids met dit mooie voordeel en profiteer van de Troskompas aanbieding.

Troskompas Abonnement 26 weken voor niets

Deze tv gids aanbieding is een actie met alleen winnaars.  Je ontvangt een overzichtelijke televisiegids waar alle tv uitzendingen, films en series in vermeld staan. Je leest in deze Troskompasaanbieding alles over het laatste showbizz nieuws en de reviews over alles wat er in televisieland gebeurt. Het lidmaatschap stopt niet automatisch. Het eenvoudig stopzetten door een telefoontje of een e-mail. Nergens vindt je deze Troskompas aanbieding goedkoper.

Troskompas € 10 + Gratis HEMA cadeaubon t.w.v. € 10

TelevisiegidsTrosKompas Abonnement €10 + Gratis Hema bon €10

 • Deze Televisiegids aanbieding geldt alleen in Nederland.
 • Je ontvangt bij deze televisiegids een Hema cadeaubon t.w.v. € 10,-.
 • Een Troskompas Abonnement vol met televisie informatie!
 • Het abonnement stopt na 6 maanden niet automatisch.
 • Deze uitgebreide televisie gids kun je hier bestellen.
 • Wil je nog meer televisiegids aanbiedingen bekijken.
 • De Televisiegids die niet mag missen.

Tv gids vandaag

Aller Troskompas abonnees kunnen met dit troskompas abonnement gebruikmaken van het voordeel op musicals, theater shows, theater voorstellingen, concerten, dagjes gezellig uit en koopjes in de webwinkel! Na 6 maanden stop het magazine en kun je het abonnement stopzetten of je laat het doorlopen voor een speciale prijs. Deze Tv gids vandaag is zeer handig om direct te kunnen zien wat er op de televisie komt. Wil je gebruik maken van deze Tv gids vandaag actie? Neem snel een abonnement dit Troskompas actie voordeeltje. Bestel deze Tv gids vandaag nog, hij is binnen een paar dagen bij je in huis.

Tv gids aanbieding

Er worden vele televisiegidsen aangeboden. Ga je deze tv gids aanbieding vergelijken, springt de Troskompas gids er wel uit. Je betaalt slechts 10 euro voor 26 weken en je ontvangt een Hema cadeaukaart van 10 euro. Dit is de beste Tv gids aanbieding van dit moment. Bekijk snel deze actie en laat je overtuigen van de beste Tv gids aanbieding. Een Troskompas actie die je zeker niet mag missen.

Goedkoopste Tv gids

Met deze goedkoopste tv gids actie ontvang je een overzichtelijk televisiemagazine met veel informatie over films, internet en veel leuke verhalen. De gratis Hema cadeaubon t.w.v. € 10.- is mooi meegenomen! Met deze goedkoopste tv gids aanbieding betaal je eigenlijk helemaal niets! Bestel voordelig deze televisiegids en ervaar het plezier en gemak van deze televisie gids. Wil je meer Troskompas acties bekijken: Troskompas + gratis dekbedovertrek of Troskompas + Topbloemen cadeaubon t.w.v. € 20.

6 maanden gratis een Troskompas Abonnement

TrosKompas Abonnement met gratis HEMA cadeaubon

 

3 Reacties op "TrosKompas Abonnement met gratis HEMA cadeaubon"

 1. Ik Wil telefonisch bestellen omdat ik de e-mailbenadering irritant vind en onbetrouwbaar is (Spam is niet meer van echt te onderscheiden
  Graag tel nr doorgeven om per telefoon mij aan te melden

 2. Graag een poosje proberen

 3. hoi
  Wat kost een
  tros gids naar een half jaar ?
  en ben ik verplicht om dan een jaar lid te blijven?

  wie kan er antwoord op geven ?

Laat een reactie achter.