Gratis TrosKompas Abonnement inclusief cadeau

Geplaatst op:
22/11/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis cadeau keuze!
Gratis TrosKompas Abonnement inclusief cadeau

Een Gratis TrosKompas abonnement van 26 weken en keuze uit een RVS cocktailset, zilveren Abrazi sieradenset of een elektrisch deken. Betaal voor deze actie maar € 36.75.

Voordelig TrosKompas Abonnement

Wil je een TrosKompas abonnement afsluiten voor eenmalig € 36.75? Dan ontvang je daarvoor gratis 26 weken de troskompas een RVS cocktailset, zilveren Abrazi sieradenset of een elektrisch deken. Je kunt als lid profiteren van de vele voordelen op musicals, theater, concerten, dagjes uit en kortingen in de webwinkel! Dit lidmaatschap stopt niet automatisch en wil je stopen moet je dit wel zelf doen. Alles is Lekker gratis! Scoor snel je Troskompas Abonnement wat met deze actie bijna gratis is.

Gratis cadeaus bij de Troskompas

 • Kies je voor een RVS cocktailset.
  Een zilveren Abrazi sieradenset.
  Een zalige elektrisch deken.
 • Het Troskompas Abonnement stopt na 6 maanden niet automatisch.
 • Deze aanbieding geldt alleen in Nederland.
 • Het is een boeiend televisieblad met veel informatie.
 • Abonnement nu 26 weken gratis en cadeau naar keuze.
 • Ben je opzoek naar meer Tv gids aanbiedingen.

Een overzichtelijk tijdschrift

Een Troskompas Abonnement met een tv gids van de Tros, deze Troskompas tv gids is de grootste familie gids van Nederland! Dit TrosKompas Abonnement geeft je een duidelijk overzicht van alle televisie programma’s. Naast een overzichtelijk programmaoverzicht met uitgebreide achtergrondinformatie heeft deze televisiegids van de Tros aandacht voor films, bioscoopreleases, dvd-releases, puzzels, horoscopen en volop kortingsacties. Een Tv gids vanavond die je altijd bij de hand hebt.

De voordelen van TroskompasGratis TrosKompas Abonnement inclusief cadeauTrosKompas Abonnement + Gratis HEMA cadeaubon van 10 euro.

 • TrosKompas abonnement wekelijks in je brievenbus.
 • Een overzichtelijk Tv programma
 • Met veel interessante interviews,
 • Tv gids nu met een duidelijk filmoverzicht
 • Aantrekkelijke aanbiedingen en kortingsacties.
 • Bekijk hier meer acties van de Troskompas!

Veel informatie

Deze televisie gids geeft alle aandacht aan uitgebreide interviews met een bekende Nederlander, columns, recepten, de leukste uitjes en het belangrijkste showbizz nieuws. De Troskompas gids geeft u meerdere malen per jaar een leuke Suske en Wiske bijlage voor de kids en volwassene. De doelgroep voor het TrosKompas abonnement zijn mannen en vrouwen in de leeftijd van 25 t/m 65 jaar. Voor een bedrag van € 0.0 voor een halfjaar is het zeker het proberen waart want u ontvangst een leuk gratis cadeau. Een TrosKompas Abonnement met voor voordeel!

TrosKompas contact

 • Troskompas opzeggen is eenvoudig.
 • Voor vragen maak gebruik van het contactformulier.
 • Alle Troskompas gids vragen worden binnen twee werkdagen behandeld.
 • U kunt telefonisch contact opnemen via 0900-9770 (€ 0,35 per gesprek)
 • Op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur (donderdag tot 21.00 uur) en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.
 • Bestel deze Tros Tv gids met dit mooie voordeel en profiteer van de Troskompas aanbieding.

Troskompas Abonnement 26 weken voor niets

Deze tv gids aanbieding is een actie met alleen winnaars.  Je ontvangt een overzichtelijke televisiegids waar alle tv uitzendingen, films en series in vermeld staan. Je leest in deze Troskompasaanbieding alles over het laatste showbizz nieuws en de reviews over alles wat er in televisieland gebeurt. Het lidmaatschap stopt niet automatisch. Het eenvoudig stopzetten door een telefoontje of een e-mail. Nergens vindt je deze Troskompas aanbieding goedkoper.

Aller Troskompas abonnees kunnen met dit troskompas abonnement gebruikmaken van het voordeel op musicals, theater shows, theater voorstellingen, concerten, dagjes gezellig uit en koopjes in de webwinkel! Na 6 maanden stop het magazine en kun je het abonnement stopzetten of je laat het doorlopen voor een speciale prijs. Deze Tv gids vandaag is zeer handig om direct te kunnen zien wat er op de televisie komt. Wil je gebruik maken van deze Tv gids vandaag actie? Neem snel een abonnement dit Troskompas actie voordeeltje. Bestel deze Tv gids vandaag nog, hij is binnen een paar dagen bij je in huis.

Tv gids aanbieding

Iedereen weet dat er vele televisiegidsen worden aangeboden, maar als je deze tv gids aanbieding vergelijken, springt de Troskompas gids er wel uit. Je betaalt slechts 0.0 euro voor 26 weken en je ontvangt prachtige cadeau naar keuze. Wil je gebruikmaken van de beste Tv gids aanbieding van dit moment, sluit dan dit abonnement af en profiteer van het voordeel. Een Troskompas actie die je zeker niet mag missen.

Met deze goedkoopste tv gids actie ontvang je een overzichtelijk televisiemagazine met veel informatie over films, internet en veel leuke verhalen. Met deze goedkoopste tv gids aanbieding betaal je eigenlijk helemaal niets! Bestel voordelig deze televisiegids en ervaar het plezier en gemak van deze televisie gids. Wil je meer Troskompas acties bekijken? Troskompas + gratis dekbedovertrek of Troskompas + Topbloemen cadeaubon t.w.v. € 20.

6 maanden gratis een Troskompas Abonnement

Gratis TrosKompas Abonnement inclusief cadeau

 

3 Reacties op "Gratis TrosKompas Abonnement inclusief cadeau"

 1. Ik Wil telefonisch bestellen omdat ik de e-mailbenadering irritant vind en onbetrouwbaar is (Spam is niet meer van echt te onderscheiden
  Graag tel nr doorgeven om per telefoon mij aan te melden

 2. Graag een poosje proberen

 3. hoi
  Wat kost een
  tros gids naar een half jaar ?
  en ben ik verplicht om dan een jaar lid te blijven?

  wie kan er antwoord op geven ?

Laat een reactie achter.